2011. június 06. hétfő, 14:23

Június 11-én Tökölön drift, gyorsulás, gymkhana. autószépség és hangnyomás verseny egy időben egy helyen, éjjel.
Eddig soha nem látott összefogással június 11-én három sport szakág és több autós rendezvényszervező is képviselteti magát a tököli reptér területén. Az esemény egyedisége pedig abban rejlik, hogy mindez éjszakába nyúlóan történik.
Lóerők Éjszakája, június 11. Start 17:00 órától

ejszakai-drift-tokol-plakat



A Hell Energy Országos Drift Bajnokságának 3. futamára a szervezők újra egy híres pályát modelleznek le, ezúttal a felkelő nap országából. A Tokyo-i Odaiba tükörképének másolata vár a Pro ligában szereplő versenyzőkre, melynek nyomvonala komoly meglepetéseket fog tartogatni. Látványban egész biztosan nem lesz hiány, és ráadásul a verseny lebonyolítása is hasonlóan fog történni mint Japánban. Miért is találjunk ki új dolgokat, ha már van egy jól működő rendszer, mely a drift őshazájából származik? Közel 30 versenyző áll majd rajthoz, akik teljesítményét a szokásoknak megfelelően ismét szakavatott pontozók fogják értékelni. A bírói stábhoz Szekeres Péter profi versenyző mellé Mészáros Zsolt csatlakozik, aki sajnos idén autó hiányában nem tud részt venni a bajnokságban, azonban képességei és drift tudása megkérdőjelezhetetlen. Elképesztő páros csatákra számíthatunk, és az esti futam miatt ilyenkor a versenyzők is felcicomázzák autóikat, ahova a belépő 300 lóerő.

A gyorsulás szerelmeseinek is adnak egy kis adrenalin bombát hiszen hazánk egyetlen éjszakai futama vár rájuk. Ilyen eseményre rendszerint kivétel nélkül megjelennek a különleges és erre a célra épített versenygépek. Természetesen most is több kategóriában tudják összemérni az autók teljesítményét a gyönyörűen kivilágított kifutón. A gyorsulási futam és a drift pályát összekötő útszakaszon pedig olyan hangulat fog várhatóan uralkodni, melyet eddig csak a Fast and Furious filmekben lehetett látni. Gyönyörű és egyedileg megépített autók a Carstyling.hu autószépség verseny jóvoltából, forgószínpad, csinos lányok és az elmaradhatatlan buli zene élő DJ-vel! És ha már zene, akkor azt is meg kell említenünk, hogy a Kicker dB cup hangnyomás versenyt tart, így az autó hifik teljesítményét is össze lehet egymással mérniük az ebben jeleskedő autófanatikusoknak. A Kicker ráadásként nem csak speciális berendezéseit hozza magával, hanem BMX csapatát is. A bringások betétprogramként kapnak helyet a rendezvényen és komoly kis trükköket fognak nekünk bemutatni.

ejszakai-drift-verseny-tokol

Az idei évben debütáló Gymkhana sportág egy különleges esti show-val szeretné elkápráztatni a nézőket. A drift pályán Ken Block is megirigyelheti majd a gymkhanauták azaz a versenyzők extrém bemutatóját. A parkolóba vezető út sem lesz gyenge, ott ugyanis országos Ford és autómentő találkozót tartanak.


Rendezvény információk

Belépőjegy:
- Helyszínen: 2.000,- Ft.
- Elővételben: 1.800,- Ft (jegyshop.hu)
A rendezvény 10 éves korig ingyenesen látogatható!

Megközelítés (Tököli reptér II. kapu):
Gyalogosan: Budapestről a Vágóhídtól fél óránként induló ráckevei HÉV-vel Tököl állomásig, majd onnan menetrend szerint közlekedő autóbusszal. Vagy Csepelről (Koltoi A. u.) átszállás nélkül az óránként induló Volánbusz járattal Tököl-Bíróház megállóig.
Gépjárművel: az M0-ás körgyűrűn a Halásztelki leágazásnál kell letérni, majd onnan Szigethalmon át Tökölig.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

for cory grant
0
 
 
Nice race!
Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER