2011. július 29. péntek, 17:23

 

Ezen a szombati napon tudnak felkészülni a versenyzők az augusztus végi versenyekre, sőt ezen túlmenően egy kis ízelítőt is kaphatnak a pilóták és nézők mindkét szakág záró futamával kapcsolatosan.

 

drift-edzes

A DriftGP Hungary az eredeti kiírástól eltérően ugyanis egy kis csavarral még érdekesebbé varázsolja az idei Drift és Gymkhana bajnokságok záró futamát. Egyelőre annyit árulnak csak el a szervezők, hogy ismét két sportág versenye kerül lebonyolításra egy hétvégén a szokásos körítésekkel és DriftGP minőségben. Augusztus 6-án tehát minden drift és gymkhana fanatikus, és a főszereplő versenyzők is megismerhetik az idei szezonzáró futamok tervezett nyomvonalait. A gyakorlás a kiélezett bajnoki állást elnézve fontos minden profi, street és gymkhana licensszel rendelkező pilótának!

Drift és Gymkhana edzés (Pro és Street kategória)
Augusztus 6. – szombat / 09:00-18:00

Nézői belépő: 900,- Ft
A rendezvény 10 éves korig ingyenesen látogatható!

Megközelítés (Tököli reptér II. kapu):
Gyalogosan: Budapestről a Vágóhídtól fél óránként induló ráckevei HÉV-vel Tököl állomásig, majd onnan menetrend szerint közlekedő autóbusszal. Vagy Csepelről (Koltoi A. u.) átszállás nélkül az óránként induló Volánbusz járattal Tököl-Bíróház megállóig.
Gépjárművel: az M0-ás körgyűrűn a Halásztelki leágazásnál kell letérni, majd onnan Szigethalmon át Tökölig.

A DriftGP Hungary kiírásában zajló 2011 év Hell Energy Országos Drift Bajnokság következő futama augusztus 27-én kerül megrendezésre Máriapócson. A rendezvény a korábbi évek hagyományát megőrizve kifejezetten esti versenyként kerül lebonyolításra a RabócsiRingen, mely bátran állíthatjuk, hogy Európa egyik legkedveltebb Drift pályája. Egy héttel a Hell OB előtt augusztus 20-án pedig hazánk első Gymkhana Duel versenye lesz a kecskeméti gokart pályán, mely helyszín sokak számára örök és kitörölhetetlen emlékeket őriz.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER