2011. május 18. szerda, 11:44

 

Május 21-én a Hell Drift OB 2. fordulója következik Máriapócson! A Rabócsiring szentélye – a drift versenyek különleges és egyedi helyszíne, ahol a versenyzők saját lenyomatukat helyezhetik el, mely szertartásuk szerves része.

 

mariapocs-drift-ob

Ezt rendszerint üvöltő V8 és fortyogó turbó hangok kísérik, mely a halandók számára örökké emlék marad. Szerencsére eme szentély nyitva áll bárki számára, így a drift hívők méltón róhatják le tiszteletüket kedvencük felett. De fogalmazhatnák egyszerűbben is: szombaton irány Máriapócs! Kilinccsel előre, óriás lapja, hangorkán, brutális páros csaták a profi liga soron következő fordulójában!

A Drifting.hu és a DriftGP Hungary kiírásában zajló 2011. évi Hell Országos Drift Bajnokság méltán népszerű a drift versenyzők körében. Rég nem látott versenyzői érdeklődés övezi Magyarország kedvenc drift bajnokságát, melynek hétvégi állomása a Hunakamo Drift SE szervezésében kerül megrendezésre. Itt a szervezők részéről nincs szükség már modellező szakkörre, hisz a nyomvonal olyan tökéletes, hogy annak népszerűsége Európában lassan vírusként terjeng. Nem véletlen, hogy a hazai pilóták nagy kedvence! Bár a profi versenyzők többsége betéve ismeri, mégis épp ezért komoly kihívás számukra, hisz egy-egy hiba végzetes is lehet akár. A páros (tsuiso) csaták mindegyike komoly izgalmakat tartogat, melyet rendszerint utánozhatatlan hangulat kísér a nézőterén.

A szervezők ezúttal sem bízzák akárkire a szubjektív értékelést! Szekeres Pétert a nagy tapasztalattal és óriási rutinnal rendelkező profi versenyzőt kérték fel vezető bírónak. Versenyzőtársainak egész biztosan komoly mércét fog felállítani, de hogy mennyire sikerül majd Pétert lenyűgözni hamarosan elválik. „SzekiPeti” minden esetre a pályát úgy ismeri mint a tenyerét, tudja mi fán terem az autók fizikája és a pilótákat sem kell külön bemutatni számára.

Természetesen és ezt már lassan leírnunk sem kell, most is csodaszép hostess lányok érkeznek a Hell jóvoltából és Varga Tamás „Puci” hellesztikus Camarója sem hiányozhat eme remek körképből. Abban biztosak lehetünk, hogy a ménes is szétszalad majd a pályán, de nem kell aggódni, mert az autó olyannyira jól sikerült, hogy csak a lovak lelke távozhat hatalmas füst kíséretében. A bulira már nem kell tehát sokat várni, hiszen május 21-én újra tombolhat Kelet-Magyarország! Rabócsiring, totális DRIFT!

Rendezvény információk:
Belépőjegy: 2.000.- Forint
Május 20. / Drift edzés
Május 21. / Verseny
A rendezvény 10 éves korig ingyenesen látogatható!


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

cheap runescape gold
0
 
 
Természetesen és ezt már lassan leírnunk sem kell, most is csodaszép hostess lányok érkeznek a Hell jóvoltából és Varga Tamás
cheap runescape gold
0
 
 
A páros (tsuiso) csaták mindegyike komoly izgalmakat tartogat, melyet rendszerint utánozhatatlan hangulat kísér a nézőterén.
Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER