2012. április 21. szombat, 11:57

 

Kikiáltó Kisvarga Gyula Driftmajális felelős: Mindenki tudja, hogy a magyar drift bölcsője Kecskemét. Mindenki tudja, hogy ha május, akkor majális... és mindenki tudja, hogy ha Kecskemét, ha május, akkor Drift Majális!



Aki ismeri a driftet, aki látta már vagy esetleg belülről is élvezhette ezt a fantasztikus sportot, annak nem kell elmagyaráznom, hogy miért ne tervezzen semmilyen más programot május első hétvégéjére. Aki még nem volt, annak hiába írok, hiába mesélek - ezt látni kell. Először csak látod, majd érzed... Igen, igen, először az égett gumiszagot fogod érezni, de miután kikapcsolod az orrod, bezárod a füled, már csak az élmény marad. A tiszta, imádnivaló feeling, amit csak a drift adhat.



Óriási szögek, hatalmas tempó, fantasztikus autók! Kell ennél több? Hát persze... Mert az élvezetből sohasem elég. Nem maradnak otthon idén sem a szexis lányok, akik apró bikinijükben feszítve mossák majd a vad tuning verdákat. Hagyd, hogy megdobogtassák a szíved...

Ha én nem győztelek meg, akkor tegyék meg ezt helyettem a Drifting.hu fantasztikus pilótái. Megkérdeztem a fiúktól, hogy miért érdemes ellátogatni erre a rendezvényre.  A válaszok:

Tóth "Alapos" Géza
"Mindig jó hangulatban telik el ez a nap, talán azért, mert minden évben több száz lóerős, hátsókerék hajtású, profin megépített versenyautókkal próbáljuk minden adrenalinra és driftre kiéhezett nézőnek megmutatni, hogy mit tudunk. Természetesen ezenfelül sok színes programmal várunk minden kedves érdeklődőt!"

Porkoláb Péter
"Amit biztosan megkapsz: Gumifüst, ordító verdák és kilinccsel előre közlekedő autók. :) "
... és a végére hagytam a legegyszerűbben megfogalmazott választ:

Szabó Szilárd "Édesapa"

"Gyertek el, mert Édesapa odab@sz :)"

Gyuszi lelkesítő szavait kiegészítenénk az alábbi talán nem lényegtelen információval
Cím: Kecskemét, Szent László krt.-Monostori u. 3. A nagybani piac bejárata mellett.
GPS: 46.882664, 19.697355
Kapunyitás 9 óra
Belébőjegy ára: 1500,-Ft




  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER