2012. szeptember 15. szombat, 12:04

 

Az eddigi legnagyobb hazai Golf találkozót rendezik meg a Hungaroringen 2012. október 13-án. Az előzetes regisztrációk alapján ezernél is több Golf érkezik majd a mogyoródi versenypályára, ahol Magyarországon első ízben lesz látható a Volkswagen Golf VII.

Szűk harminc évvel ezelőtt, 1974-ben gördült le az első Volkswagen Golf a wolfsburgi autógyár futószalagjáról. Az autógyártás történetében egyedülállónak számító típus azóta hat generációval szolgálta ki az autóvásárlókat, pár napja pedig megjelentek az első hivatalos fotók a sorozat hetedik tagjáról is.

volkswagen-golf-sorozat

A Golf VII premierje kapcsán október 13-án Golf találkozó lesz a Hungaroringen, amely várhatóan az eddigi legnagyobb ilyen típusú összejövetel lesz hazánkban. Az előzetes regisztrációk alapján ezernél is több Golf várható a mogyoródi pályára, ahol az eddigi hat generáció széria- és tuningmodelljei mellett Magyarországon első ízben lesz megtekinthető a Golf VII.

Az érdeklődők természetesen nem csak Golffal érkezhetnek a Ringre, gépkocsi márkától és típustól függetlenül a szervezők mindenkit örömmel várnak a helyszínen. A különleges autók mellett a gyengébb nemnek szóló programokkal, gyermekműsorral, játékokkal, koncerttel is várják a látogatókat.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER