Címkék: Mini | Mini John Cooper Works | Mini Magyarország

2017. január 19. csütörtök, 15:24

 

Egyre népszerűbb a Mini Magyarországon. Tavaly 14 %-kal nőtt az értékesítés. 2017 a Mini éve lesz. A BMW Group Magyarország bemutatta a Mini magyar nagyköveteit.

 

Egyre népszerűbb a Mini hazánkban is, a legkeresettebbek a klasszikus modellek a 3 és 5-ajtós, illetve Mini Kabrió, de jól teljesített a Countryman/Paceman és a Clubman is (33% és 12%-os részesedés az összes MINI eladásból).



2017 februárjában érkezik az új MINI Countryman, mely egy, a márka számára új kategóriában, a prémium kompakt SAV/SUV szegmensben viheti sikerre a márkát. Az autó vagány stílusával, kiállásával, prémium kialakítású belterével és technikai színvonalával a legígéretesebb MINI-k egyike, melynek áprilisban bemutatkozik összkerékhajtású, még sportosabb változata, a MINI John Cooper Works Countryman is. További bizakodásra ad okot a JCW változat debütálása a prémium-kompakt szegmensben, a MINI John Cooper Works Clubman képében, illetve a kategória és a márka számára is első plug-in-hibrid MINI modell, a Cooper S E Countryman ALL4 nyári megjelenése miatt is úgy gondoljuk, 2017 a MINI éve lesz Magyarországon” – mondta el Oros Attila MINI márkavezető az esemény alkalmával.




Mi a te Mini történeted keretében 5 magyar nagykövete lesz itthon a Mininek; Nagy Ervin a Kincsem film főszereplője, Szabó Gabi kajakozó, Leblanc Gergely balettművész, Zoób Kati divattervező és Jókuti András ’világevő’.






 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER