Címkék: Jaguar I-PACE

2019. március 05. kedd, 10:24

  

A Jaguar I-PACE nyerte el a 2019. Év Európai Autója díjat. 60 szakújságíró hat versenytárs ellenében választotta meg elsőnek a Jaguar tisztán elektromos szabadidőjárművét .


 

 

 Az európai eladások testesítik meg az eddigi globális I-PACE eladások 75 százalékát. A Jaguar nyilvános töltőszolgáltatása révén a felhasználók Európa-szerte több mint 85 ezer töltőponthoz férhetnek hozzá könnyedén
Az I-PACE egy évvel ezelőtti bevezetése óta 55 globális díjat nyert.

 

 

 A tisztán elektromos Jaguar I-PACE nyerte el 'Az Év Autója' címet a 2019. Év Európai Autója szavazáson. Jaguar modell most először részesült ebben a nagyra becsült kitüntetésben.
A Jaguar nagyteljesítményű elektromos szabadidőjárműve a mezőny egyetlen zéró károsanyag-kibocsátású tagjaként hat másik döntős jelölt – az Alpine A110, a Citroën C5 Aircross,a Ford Focus, a Kia Ceed, a Mercedes-Benz A-osztály és a  Peugeot 508 – előtt diadalmaskodott.


 Az Európai Év Autója díj zsűrijét 23 ország 60 autós szakújságírója alkotja; a díj a műszaki innovációt, a formatervezést, a menetteljesítményeket, a takarékos üzemet és az ár-érték arányt értékeli.
„Elmondhatatlanul büszkék vagyunk, hogy első elektromos járművünk lett az első Jaguar modell, amely elnyerte az Év Európai Autója díjat.” – mondta Prof. Dr. Ralf Speth, a Jaguar Land Rover vezérigazgatója.
„Az I-PACE-t az Egyesült Királyságban terveztük és fejlesztettük, méghozzá teljesen tiszta lappal indulva. A létező legfejlettebb technológiát alkalmazó, akkumulátoros elektromos gépkocsiról van szó, amely megváltoztatja a játékszabályokat. Az Év Európai Autója díj elnyerése igazi megtiszteltetés, egyben világszínvonalú fejlesztő csapatunk teljesítményének tökéletes elismerése.”

 


 Az Egyesült Királyságban tervezett és fejlesztett Jaguar I-PACE fogadtatása világszerte fantasztikus volt. A mai napig több mint nyolcezer ügyfél vehette át autóját – 75 százalékuk Európában.
A Jaguar I-PACE vezethetőségében és megjelenésében is egyedülálló. Úgy fejlesztettük, hogy a lehető legteljesebb mértékben kihasználja az elektromos hajtáslánc és az egyedi alumínium vázszerkezet adottságait, és sportautóhoz méltó menetdinamikát ötvözzön a szabadidőjárművekre jellemző praktikummal.
A jármű töltését nagyban leegyszerűsíti a Jaguar nyilvános töltőszolgáltatása, amelyhez egyedi okostelefonos alkalmazáson vagy RFID kódkulcs segítségével férhetnek hozzá az ügyfelek. A testre szabható töltőcsomagokat kínáló, a töltési díjakat egyszerű havi számlában összesítő szolgáltatás révén az I-PACE ügyfelek több mint 85 ezer töltőponthoz férhetnek hozzá Európa-szerte. 


 Az I-PACE egy évvel ezelőtti bemutatása óta 55 nemzetközi elismerésben részesült. Többek között elnyerte a német, norvég és brit Év Autója díjakat, a BBC TopGear magazin Év Villanyautója díját, a Év Kínai Zöld Autója díjat, valamint az Autobest ECOBEST kitüntetését.

 

 

 


  •  
 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER