Címkék: Jaguar

2021. augusztus 25. szerda, 16:58

 

Még kívánatosabbá teszi a díjnyertes Jaguar XF Saloon és Sportbrake modelleket az új R-Dynamic Black kivitel bevezetése, míg a Jaguar XE R-Dynamic Black még bőségesebb felszereltséget kap.

 


 Az XE és XF R-Dynamic S modellváltozatokon alapuló, exkluzív új kivitelek gazdagabb felszereltséggel, valamint még magabiztosabb, még határozottabb megjelenéssel erősítik a Jaguar modellkínálatát.
A Jaguar tervezői kibővítették a fekete optikai csomag tartalmát: a Gloss Black felületkezelés mostantól nem csak a hűtőmaszkot és annak keretét, az oldalablakok szegélyét, a kerékdobokon kialakított légkivezető nyílásokat, a hátsó emblémákat, valamint (a Sportbrake kivitelen) a tetősíneket díszíti, hanem a külső visszapillantó tükrök házát és a küszöbtoldatokat is. Emellett alapfelszerelés a sötétített ablaküveg és panoráma napfénytető is – mostantól az XE R-Dynamic Black modellen is.

 

 

 

A fenti stíluselemeket Gloss Black kivitelű, 19 colos könnyűfém keréktárcsák (‘Style 5031’ típusúak az XE, illetve ‘Style 5106’ típusúak az XF esetében) és piros féknyergek egészítik ki. Az XE R-Dynamic Black modellváltozat Firenze Red, Bluefire, Eiger Grey, Santorini Black és az új Ostuni White árnyalatú metálfényezéssel rendelhető, míg az XF R-Dynamic Black modellekhez a széria teljes színválasztéka elérhető.

A luxuskivitelű belső tér stílusát kifinomult fabetétek emelik, Gloss Grey Figured Ebony kivitelben az XE, illetve Satin Charcoal Ash kivitelben az XF esetében. Az esztétikai hatást magasfényű fém pedálok teszik teljessé. Az XF eredendően kifinomult, meghitt légkörét a továbbfejlesztett – a korábbi tíz helyett immár harminc különböző színárnyalatot kínáló – prémium utastéri világítás funkció teszi még hangulatosabbá.

A gyors, ösztönösen kezelhető, késlekedés nélkül reagáló Pivi Pro szórakoztató rendszer szintén továbbfejlődött. Az XE és az XF esetében egyaránt számos beépített alkalmazást kínál, beleértve a Spotify-t és az Apple CarPlay®-t. Szintén az alapfelszereltség része az Android Auto™ funkció.

 

 

 

Vezeték nélküli szoftverfrissítésen (SOTA) keresztül hamarosan elérhetővé válik a vezeték nélküli Apple CarPlay® kapcsolódási funkció, amely az okostelefonok még egyszerűbb, még kényelmesebb csatlakoztatására szolgál. Ugyanekkor a vezeték nélküli Android Auto™ funkció is megjelenik a kínálatban. Az XE és az XF vezeték nélküli szoftverfrissítés (SOTA) funkcionalitása lehetővé teszi a Pivi Pro rendszer, illetve a fedélzeti járműrendszerek távolból történő, problémamentes frissítését. Ennek köszönhetően a járművek mindig a legmodernebb szoftvert futtathatják, anélkül, hogy az ügyfeleknek fel kellene keresniük márkakereskedőjüket, míg a Pivi Pro kettős SIM technológiája révén ezzel párhuzamosan streamelhetők a zeneszámok.

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER