Írta: Administrator   
2013. január 21. hétfő, 19:33

 

A Ford Magyarországon nem mindennapi akciót hirdetett: aki január 24-én az aznap éjfélig nyitvatartó hazai Ford márkakereskedések bármelyikében regisztrálja használt autóját, és vállalja, hogy nyerés esetén azt jótékony célra felajánlja, esélyt kap arra, hogy nyerjen egy vadonatúj, az ’Év Motorjával szerelt, Titanium felszereltségű Ford Fiesta-t! (X Hirdetés)

Amint azt Somodi Viktória, a Ford regionális marketing igazgatója elárulta, az új Fiesta magyarországi bemutatkozását egy Fiesta 24 elnevezésű különleges akcióval igyekszik valódi ünneppé tenni a Ford: január 24-én a nem mindennapi megmozdulásban résztvevő Ford márkakereskedések éjfélig nyitva tartanak és mindenkit várnak, aki szívesen cserélné saját tulajdonban lévő tehermentes használt autóját egy az ’Év Motorja’ címet is megszerzett, 1.0 literes, 125 lóerős EcoBoost motorral felszerelt vadonatúj, Titanium felszereltségű, 5 ajtós, ’blue candy’ színű Ford Fiesta-ra.

ford-fiesta-autocsere-nyeremeny

„Annak aki élni kíván a lehetőséggel nem kell mást tennie, mint január 24-én, aznap éjfélig befáradni valamelyik az akcióban résztvevő Ford márkereskedésbe és regisztálnia bármilyen márkájú, saját tulajdoban lévő tehermentes autóját, amelyet szívesen elcserélne egy új Fiesta-ra. Amennyiben ő lesz a szerencsés, aki másnap kisorsolásra kerül, máris egy új Fiesta boldog tulajdonosának érezheti magát, használt autója pedig jótékony célra került felajánlásra.” – avat be a marketing igazgató.

Mint Somodi Viktória elmondta, annak eldöntésére, hogy a használt autó ki részére kerüljön felajánásra, szavazást indítottak a Ford Magyarország Facebook oldalán, ahol a szavazók az alábbi 10 alapítványra szavazhatnak:
•    BÁTOR TÁBOR
•    BOTTYÁN EQUUS HUNGÁRIA KHA
•    CERBEROS ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
•    KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY
•    MADÁRKÓRHÁZ ALAPÍTVÁNY
•    MAGYAR LÉGIMENTŐK NONPROFIT KFT
•    MAGYAR VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK VAKVEZETŐKUTYA-KIKÉPZŐ ISKOLÁJA
•    NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
•    PETER CERNY ALAPÍTVÁNY

A Ford ezen felül azt is vállaja, hogy amennyiben a nyertes által felajánlott autó nem megfelelő műszaki állapotú, illetve túl alacsony értékű, az autó helyet 1 millió Forinttal támogatja a szavazók által kiválasztott alapítványt.

ford-fiesta

„Annak érdekében, hogy január 24-e ne csupán az új Fiesta-t megnyerő szerencsés, és a Ford Magyarország Facebook oldalán indított szavazás eredményeként az ő autóját, illetve annak nem megfelelő műszaki állapota avagy alacsony értéke esetén 1 millió Forintot megkapó alapítvány számára legyen ünnepnap, a betérők számára kereskedéseink aznapra egyéb, kiemelten kedvező ajánlatokkal is készülnek.” – teszi hozzá Szamosi Viktor, a Ford magyarországi kereskedelmi igazgatója.

Amint a szakember elmondta, az aznap új Fiesta-t vásárlók felszereltségtől függően az érvényben lévő akciós ajánlatokon felül további, extra csomagokat kapnak ajándékba az autóhoz, mintegy 200.000 Ft értékben.

„A Ford Credit felajánlásának köszönhetően ráadásul az autóját hitelkonstrukcióban megvásárló első 10 szerződő ügyfél további 25.000 Ft értékben szervizkupont is kap majd.” – fűzi még hozzá Szamosi Viktor.

„Miután az előzetes visszajelzések alapján arra számítunk, hogy január 24-én számos jelenlegi Ford tulajdonos is felkeresi majd márkakereskedéseinket, aznap számos modellünkre vonatkozóan egyedi, 50%-os árkedvezménnyel igyekszünk kedveskedni nekik különféle alatrészek és szerviz szolgáltatások tekintetében.” – hívja fel a figyelmet Dalos Attila, a Ford magyarországi alkatrész értékesítési és vevőszolgálati igazgatója.
Amint Dalos Attila elmondta, a márkakereskedésekbe betérők 24-én kiválaszthatják, hogy mire szeretnék érvényesíteni az egyedi kedvezményt, az erről szóló akciós kupont pedig február 28-ig válthatják majd be.

„Az idén sorozatgyártása megkezdésének 100. évfordulóját ünneplő T-Modell óta a 2008-ban bemutatott Fiesta volt az első valóban globális modellünk. A két modell közötti hasonlóság azonban nem merül ki ennyiben: azon túl, hogy, hogy mindkettő világszerte elképesztően sikeresnek bizonyult az 1908 és 1927 között gyártott T-Modell-ből épp úgy 15 millió darab talált gazdára, mint a Fiesta-ból gyártásának 1976-os  megkezdése és 2012 között.” – árulja el Varga Zsombor, a Ford magyarországi PR és kommunikációs igazgatója.
A szakember ugyanakkor felhívja a figyelmet, hogy a Fiesta előtt a vállalat várakozásai szerint még ennél is fényesebb jövő áll. A modell első generációja az 1973-as olajválság jelentette kihívásokra adott választ, míg a mostanit megelőző generáció 2008-ban, a gazdasági válság kibontakozáskor kezdte meg nem mindennapi szárnyalását: míg 1976 és 2008 között 12 millió Fiesta került értékesítésre, az elmúlt 4 évben több, mint 3 millió darab talált gazdára, ami azt jelenti, hogy 2008 óta átlagosan kétszer annyi Fiesta-t adnak el évente, mint a korábbi esztendőkben. A modell bemutatását követően hamar Európa második legnépszerűbb autója és egyben legnépszerűbb kisautója lett, és 2011-ben és 2012-ben egyaránt szerepelt a világ 10 legnépszerűbb autójának listáján.

„A most bemutatkozó,  5 csillagos Euro NCAP midősítést szerzett, és az Euro NCAP Advanced díjakkal megjutalmazott MyKey rendszert és Vészhelyzeti Segélyhívóval szerelt SYNC kommunikációs rendszert, valamint az Alacsony Sebességen Működő Biztonsági Rendszert is kínáló, külsőségeiben is teljesen megújult vadonatúj Fiesta minden idők legerősebb Fiesta-ja. Eddig is elképesztő népszerűségét várakozásaink szerint tovább növelheti nem csupán elképesztően trendi dizájnja, de a kategóriában forradalminak számító aktív biztonsági rendszereken túl az is, hogy immár ehhez a modellünkhöz is elérhető az ’Év Motorja’ díjjal megjutalmazott 1.0 literes Ecoboost erőforrás, amely a Fiesta-t szegmense legüzemanyaghatékonyabb, egyben legkörnyezetbarátabb modelljévé avatja.” – fogalmaz Kővágó-Laky Andrea, a Ford magyarországi ügyvezető igazgatója. 

„A fentiek ismeretében talán nem meglepő, hogy igyekeztünk az új Fiesta hazai bemutatkozását valóban különlegessé, igazi ünneppé tenni. Bízunk abban, hogy január 24-én sokan látogatnak el márkakereskedéseinkbe, hogy próbára tegyék szerencséjüket, és hogy a csak aznapra érvényes egyedi ajánlataink között válogatva közösen örüljenek a kisorsolásra kerülő új Fiesta-t végül megnyerő szerencséssel, illetve Ford Magyarország Facebook oldalán szavazók döntése alapján az ő használt autóját, avagy az 1 millió Forintot megkapó alapítvánnyal.” – teszi hozzá Kővágó-Laky Andrea.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER