2012. március 02. péntek, 10:51

 

Az új Fiat Panda bevezetése kapcsán a Fiat és a Lakástrend februárban közösen meghirdette a „PandArt” elnevezésű kreatív versenyt.  A felhívás célja, a tehetséges művészek promotálása mellett, olyan hazai és nemzetközi szinten egyaránt piacképes, művészeti értékkel bíró trendi kreatív terv létrehozása egy új Fiat Pandára, amely hozzájárul a kortárs művészet terjesztéséhez, a hazai vizuális kultúra fejlesztéséhez, egyidejűleg mosolyt és jókedvet csal az emberek arcára.

fiat-panda-dekoracio

A kreatív pályázók az Új Panda piros és türkiz alapszínéhez illeszkedően készíthettek egyedi alkotásokat, melynek mérete eléri az autó felületének 50%-át. Az értékelésnél előnyt élvezett a Fiat márka image-éhez kötődő, a művészeti értékeket képviselő, a környezetvédelmet valamilyen módon propagáló és a derűs, humoros alkotások. A versenyre való nevezés ingyenes volt, így mindenki részt vehetett, aki elég kreativitást érzett magában.

A felhívásra 80 pályázó jelentkezett, a szakmai zsűri díját Agócs Zoltán pályaműve nyerte el.

pandart-nyertes

A szakmai zsűri ezzel egyidőben kiválasztotta a további legjobb 10 pályamunkát, amelyek látványtervére a közönség adhatta le szavazatát a Facebook közösségi portálon.  A közönségdíjas Fischer Balázs egyedi alkotása lett. A két nyertes pályamű életnagyságban is megtekinthető az 15. Lakástrend kiállítás látogatói számára az új Fiat Pandákon.

pandart-kozonsegdij


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER