Címkék: BMW | SUV | X4

2018. február 25. vasárnap, 20:29

Egyéniség, teljesítmény és innováció egy minden korábbinál összetettebb csomagban: megérkezett az új BMW X4 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 5,4 – 9,0 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 142 – 209 gramm / km)*, amely új fejezetet nyit a prémium középkategória első Sports Activity Coupé modelljének sikertörténetében.

 

 

 

  • A prémium középkategória első Sports Activity Coupé modelljének sikertörténetében, mintegy 200 000 darab eladott példány után most új fejezet veszi kezdetét. A BMW X4 második generációja még nagyobb hangsúlyt fektet a sportos menetteljesítmény és a magabiztos kisugárzás kettősére, amely 2018 márciusában, a Genfi Nemzetközi Autószalonon ünnepli világpremierjét.
  • Az új BMW X4 formanyelve az erőteljes agilitás és a határozott kiállás párosának hamisítatlan szimbiózisát kelti életre. Az 54 milliméterrel megnyújtott tengelytávolság mellett a karosszéria 81 milliméterrel hosszabb, 37 milliméterrel szélesebb és 3 milliméterrel alacsonyabb lett, a dinamikusan ívelt vonalvezetés és az extravagáns arányok így a BMW X modellcsalád egyik legszembetűnőbb tagjává emelik az újdonságot.
  • A bajor prémiumgyártó ügyfeleit modern kialakítású, prémium hangulat fogadja, az utasteret a precíz összeszerelési minőség és az elsőosztályú elegancia BMW által fémjelzett egysége járja át. A műszerfal ezúttal is a vezetőre összpontosít, a dinamikus vezetési élményről pedig újratervezett sportülések és térdvédő párnák gondoskodnak.
  • A tökéletes személyre szabhatóság lehetőségeit az xLine, M Sport X és M Sport felszereltségi csomagok teremtik meg, miközben a BMW X4 mostantól az opcionális extrafelszereltség részeként elérhető BMW Individual tételekkel is felruházható.
  • Piaci bevezetés háromféle benzines és négyféle dízelüzemű erőforrással, amelyek maximálisan lefedik a 135 kW / 184 lóerő és 265 kW / 360 lóerő közötti teljesítmény-tartományt (100 kilométerre vetített 5,4 – 9,0 liter átlagos üzemanyag-fogyasztás és kilométerenkénti 142 – 209 gramm kombinált károsanyag-kibocsátás mellett)*. A motorok teljesítményét és forgatónyomatékát minden esetben a nyolcfokozatú Steptronic automataváltó továbbítja a BMW xDrive intelligens összkerékhajtás osztóművébe (mindkettő az új BMW X4 széleskörű alapfelszereltségének része).
  • Két BMW M Performance modell: a BMW X4 M40i és a BMW X4 M40d a letaglózó teljesítmény, az összetéveszthetetlenül egyedi megjelenés és a kivételesen gazdag felszereltség magával ragadó kombinációját kínálja fel az ügyfeleknek.
  • A típus-specifikus, kifejezetten az új BMW X4 menettulajdonságai szerint továbbfejlesztett és még tovább könnyített futómű-technológia érezhetően élénkebb menetdinamikával ruházza fel az új Sports Activity Coupé modellt. A prémium minőségű futómű-technológia alapfelszereltségi tételei és extrafelszereltségi opciói között a változó áttételű sportkormány, a Performance Control teljesítményvezérlő funkció, az adaptív M sport futómű, az M Sport differenciálmű és az M Sport fékrendszer is megtalálható.
  • A BMW EfficientLightweight stratégia alapelveinek széleskörű alkalmazásával a tervezőmérnökök az elődmodellhez képest mintegy 50 kilogrammal csökkentették a BMW X4 saját tömegét, amellyel párhuzamosan az új Sports Activity Coupé modell légellenállási együtthatója is tovább javult: 0,30-as (Cd) értékével az új BMW X4 vadonatúj mércét állít fel kategóriájában.
  • Az iDrive operációs rendszer legkorszerűbb változata mellett az intelligens hangvezérlés is a modell széleskörű alapfelszereltségének része. Az opcionális extrafelszereltség részeként a központi kijelző érintőképernyő funkciója és a BMW Gesztusvezérlés is megrendelhető.
  • Az utazás kényelmét és biztonságát csúcstechnológiás vezetést támogató rendszerek fokozzák. Az opcionális extrafelszereltségként elérhető Driving Assistant Plus csomag része a kormányzó- és sávtartó asszisztens (Steering and Lane Control Assistant), illetve az oldalirányú ütközést megelőző rendszerrel együttműködő sávtartó asszisztens is (Lane Keeping Assistant with Active Side Collision Protection).

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER