2013. augusztus 30. péntek, 15:19

 

Az új BMW X5 november 16-án érkezik meg a márkakereskedésekbe. A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő szabadidő-terepjáró kategória megteremtőjének, úttörőjének és egyúttal legsikeresebb képviselőjének harmadik generációjával a BMW X5 M50d M Performance modell is bemutatkozik.

bmw-x5-m50d

A világ legerősebb sorhatos dízelmotorjával, M sport futóművével, a lehető legalacsonyabb légellenállás érdekében kialakított karosszériájával a BMW X5 M50d a vezetés páratlan élményét nyújtja, miközben a műútról letérve is biztosítja a tökéletes tapadást és vonóerőt.

bmw-x5-m50d-muszerfal


bmw-x5-m50d-utaster


A vadonatúj BMW X5 M50d a 3,0 liter hengerűrtartalmú, közvetlen üzemanyag-befecskendező technológiával szerelt, számtalan apró részletében tovább finomított hathengeres, soros elrendezésű dízelmotorját immáron három turbófeltöltő lélegezteti, amely 381 lóerős teljesítményt és 740 Nm maximális forgatónyomatékot biztosít.

bmw-x5-m50d-motor


A BMW BluePerformance technológia garantálja a környezetbarát teljesítményt, a BMW M Performance modellek ugyanis egytől egyig megfelelnek az Euro6 környezetvédelmi szabványnak. A sorhatos dízelmotor erejét nyolcsebességes automataváltón és a BMW xDrive összkerékhajtási rendszerén keresztül juttatja az útra a BMW X5 harmadik generációja.

Az új BMW X5 M50d a szériafelszereltség részeként kínálja az adaptív M futóművet, Dinamikus Lengéscsillapító Ellenőrzéssel és légrugózással a hátsó tengelyen, valamint a változó áttételű, elektromos szervokormányt. Az új modellhez opcióként elérhető lesz a Dynamic Performance Control és a Dynamic Drive rendszerekkel kiegészített Dynamic Adaptív felfüggesztési csomag is, miközben a 19 collos M könnyűfém felnik a szériafelszereltség részét képezik majd. Az érezhetően nagyobb agilitás és az 5,3 másodperces álló rajtos 100 km/órás gyorsulás az elődhöz képest tíz százalékkal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással jár, a vadonatúj BMW X5 M50d átlagfogyasztása mindössze 6,7 liter 100 kilométerenként, míg károsanyag-kibocsátása csupán 177 gramm kilométerenként.

uj-bmw-x5-m50d


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER