2013. augusztus 15. csütörtök, 11:31

 

Versenysport know-how alapján, a megfelelő modellre szabva, s az egyéni igények szerint kombinálható összeállításokban vált ismertté a BMW M Performance kiegészítők programja, amely most a BMW 4-es sorozat utólagosan beépíthető opcióival gazdagodott.

bmw-4

A modell-specifikus BMW M Performance kiegészítők emellett a BMW M, illetve az 1-es, 3-as, 5-ös és a BMW 6-os sorozat tagjai számára is elérhetők. A hajtásrendszer, a futómű, az aerodinamika és a „vezetőfülke” a BMW M GmbH szakembereivel szoros együttműködésben készült, utólagosan beépíthető komponensei jól érzékelhető pluszt kínálnak a menetdinamikai képességek terén, az adott modellek külső megjelenésén és utasterében is, kiemelve sportos karakterüket.

bmw-m-kiegeszitok


BMW M Performance kiegészítők a BMW 4-es sorozat számára
A BMW M Performance kiegészítők révén 2014 elejétől újabb lehetőségek kínálkoznak e Coupé modellek sportos karakterének kiemelésére, és a vezetés még intenzívebb élményére. A BMW 420d (+12kW, +40Nm), a BMW 430d (+20kW, +40Nm) és a BMW 435i (+25kW, +50Nm) modellekhez kínált BMW M Performance Power Kit az üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás kárára kötött kompromisszumok nélkül kínál jól érzékelhető teljesítménynövekedést és dinamikusabb menetteljesítményeket. A BMW 428i és a BMW 435i számára egy BMW M Performance hangtompító-rendszer is szerepel a kínálatban, BMW M Performance végcsövekkel, krómozott, illetve a BMW 435i esetében szénszál-erősítésű műanyag kivitelben is.
A kanyaríveken is hatékony vonóerő-átadásra összpontosító erőátviteli rendszer a BMW M Performance önzáró differenciálművével egészíthető ki.
E Coupé modellek menetdinamikai képességei a sportos hangolású BMW M Performance futóművel, a vörösre, sárgára vagy narancsszínűre fényezett féknyergekkel szerelt BMW M Performance fékberendezéssel, valamint a BMW M Performance könnyűfém keréktárcsákkal bővíthetők tovább. A csökkentett tömegű, 20 col peremátmérőjű kovácsolt alumínium keréktárcsák kétféle dizájnnal, illetve a jellegzetes Ferric-szürke BMW M Performance kéttónusú színvilággal, külső felületükön polírozott küllőkkel állnak rendelkezésre. Szintén újdonságnak számítanak a BMW M Performance palettáján a18 colos kettősküllős keréktárcsákkal szerelt, komplett téli kerekek.

4-es-bmw


A BMW M Performance komponenseivel tovább erősíthető a BMW 4-es sorozat dinamikus kisugárzása. A Coupé sportos fellépését és aerodinamikai tulajdonságait a „BMW-vesék” fekete rácsozata, a hátsó lökhárító diffúzorbetétje, a küszöbök „BMW M Performance” feliratú fóliázása, a BMW M Performance oldalcsíkok, valamint az egyaránt szénszál-erősítésű műanyagból készült első splitter-elemek, külső tükörházak és hátsó légterelő fejlesztik hatékonyan tovább. A vezetői fülke versenysport-hangulatáról a BMW M Performance sportkormány vörös középállás-jelzése, a „12-órás” pozíciójú Race Display, illetve az Alcantara betéttel kiegészített, szénszál-erősítésű műanyag váltókargomb és kézifékmarkolat gondoskodik. Az automata sebességváltó karja szintén rendelhető szénszál-erősítésű műanyag felülettel. A BMW 4-es sorozat számára összeállított kínálatban szénszálas műanyag és Alcantara díszlécek, nemesacél pedálok, hasonló kivitelű lábtámasz és BMW M Performance szőnyegek is szerepelnek.

bmw-4-coupe

Az BMW M Performance kiegészítőkkel felszerelt új BMW 4-es Coupé a szeptemberi Frankfurti Autószalon (IAA) alkalmával tartja premierjét.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER