Címkék: 2013 | 5 sorozat | BMW

2014. január 25. szombat, 17:36

 

Tavaly is a BMW 5-ös sorozata volt a világ legnépszerűbb üzleti autója csakúgy mint 2012-ben. Összesen közel 370 000 darab BMW 5-ös Limuzin, Touring és Gran Turismo modellt adtak el a BMW márkakereskedések.

Az eredményben fontos szerepet játszott, hogy mindhárom modell tavaly esett át a modellfrissítésen, amelynek eredményeképp új motorok, extrák és szolgáltatások jelentek meg a kínálatban.



A design is változott, különösen a Gran Turismo hátsó fele, egyúttal a csomagtér 500 literesre bővült. Ezen felül az 5-ös sorozatban is bevezették a Luxury, Modern és M sport felszereltség csomagokat, a Xenon fényszóró pedig az alapfelszereltség része lett. A belsőt érintő változtatások elsősorban az infotainment rendszert érintették, a Professional navigáció választása esetén a már krómozott iDrive érintésre is reagál, például az adatbevitel során a betűket már ujjal is lehet „rajzolni“.



Tavaly nyár óta az új motorok mindegyike gyorsabb és gazdaságosabb lett, sőt mindegyik megfelel az EU6 előírásoknak. Ami a hatékonyságot illeti, a Magyarországon legnépszerűbb változat, a BMW 520d például kombinált körülmények között is megelégszik már 4,5 liter gázolajjal 100 kilométerenként.




  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER