Címkék: Alfa Romeo | sport

2019. november 22. péntek, 16:02

 


A Sport Auto magazin olvasói két kategóriában is az olasz sportszedánra voksoltak.

  

 

 Az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio csúcsmodell a „100 000 eurónál nem drágább, sorozatgyártású szedánok / kombik” osztályában sorban harmadik alkalommal szerezte meg az első helyezést. Az Alfa Romeo Giulia Veloce a „75 000 eurónál nem drágább, sorozatgyártású szedánok / kombik” kategóriájában bizonyult a legjobb importmodellnek.
Az Alfa Romeo Giulia a Sport Auto magazin olvasóinak kedvence. A 2019. évi „Sport Auto díj”
közönségszavazásán két kategóriában is az élre jelölték az olasz sportszedánt.

 

 

 

 Ahogy 2017-ben és 2018-ban, a 375 kW (510 LE) teljesítményű V6-os benzinmotorral szerelt Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio zászlóshajó idén is győzni tudott a „100 000 eurónál nem drágább, sorozatgyártású szedánok / kombik” kategóriájának import osztályában. A 206 kW (280 LE) teljesítményű Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo Veloce pedig a magazin olvasóinak döntése alapján a „75 000 eurónál nem drágább, sorozatgyártású szedánok / kombik” szegmensében bizonyult a legjobb importmodellnek.

 „A Sport Auto díj pontosan érzékelteti a sportautók piacán uralkodó és változó trendeket. Ezért különösen nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt három év során az Alfa Romeo Giulia nem kevesebb mint öt alkalommal ért el itt kategóriagyőzelmet.” – mondta a stuttgarti díjátadó ünnepségen Cristina Mauri, az Alfa Romeo és Jeep márkák marketing vezetője. „A Sport Auto magazin olvasói ismét bizonyították az olasz formatervezés és menetdinamika iránti rajongásukat. Sportos típusainkkal – élükön a közelmúltban megújult Alfa Romeo Giuliával – a jövőben is táplálni fogjuk bennük ezt a lelkesedést.”
A Sport Auto magazin idén huszonhetedik alkalommal szervezte meg olvasói szavazását. Ennek keretében
több mint 12 300 olvasó választotta ki kedvenceit. 18 sorozatgyártású méretosztályban 275 modellre
szavazhattak, kiegészítve az importautó választással. A szervezők emellett további tíz tuning-kategóriában is
várták az olvasók voksait.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER