2010. szeptember 06. hétfő, 22:06

 

Az Alfa Romeo Giulietta a neves Euro NCAP töréstesztjén öt csillagot kapott, és pontot ért el. Ez a kiemelkedő teljesítmény minden idők legbiztonságosabb alsó-középkategóriás autójává tette az új Alfa Giulietta-t.

 

Alfa Romeo Giulietta

A Giulietta részletezett eredményi 97% felnőtt utasvédelem, 85% gyermek utasvédelem, 63% gyalogosvédelem, és 86% biztonsági segédberendezések. Ezek az eredmények bizonyítják az Alfa Romeo a sportosságra és biztonságra törekvését egyaránt.

Az Alfa Romeo Giuliettát úgy tervezték, hogy a lehető legmagasabb szintű aktív és passzív biztonságot kínálja.
Ilyen például a menetdinamikai szabályozó elektronikák alkalmazása (fék- és tapadásszabályozás). A VDC menetstabilizáló rendszer, amely a visszagurulásgátlót, a kipörgésgátlót, vagy a vészfékrásegítést szabályozza.

A Giulietta építése során több mind száz ütköztetéses Hyge szántesztet szimuláltak, és több mint nyolcvan különféle jellegű töréstesztet, amikoris az utasokat egymástól eltérő módokon kell megvédeni. Ezek mind igazolják, hogy az Alfa Romeo egy nagyon biztonságos fejlettebb biztonsági rendszerekkel felszerelt autót épített.
A biztonság jelszavának jegyében alapfelszerelésként jár hat légzsák, három pontos biztonsági övek kettős övelőfeszítővel és överő-határolóval, valamint SAHR önbeálló fejtámla rendszerrel, mely ütközés esetén a fejtámlát az utasok fejéhez közelebb emelve csökkenti az ostorcsapás jellegű nyaksérülés kockázatát.

Alfa Romeo Giulietta töréstesztje video

  •  

Újabb cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER