Címkék: Formula E | Genf | Genfi Autószalon | Nissan

2018. február 27. kedd, 18:14

A Nissan elektromos autó nagykövete, Margot Robbie élete első Facebook élő közvetítésén erősítette meg, hogy az új Formula E koncepcióját a Nissan a Genfi Autószalonon mutatja be március 6-án. 

Szintén úttörő volt az interjú abban, hogy a kamera, fénytechnika és eszközök melyek segítették az élő bejelentkezés áram ellátását egy Nissan LEAF akkumulátor biztosította.

A Nissan tavaly októberben bejelentette, hogy a 2018/19-es szezonban belép a gyorsan növekvő Formula E sorozatba. A tisztán elektromos meghajtású sorozat a Nissan számára egy jól látható globális platformot kínál, amelyen a Nissan Intelligens Mobilitás üzenetét terjesztheti - a három pilléres stratégiát, mely újradefiniálja a járműveinek vezetését, meghajtását és a társadalomba való integrálódását.

Októberben Margot bejelentette a Nissan elektromos ökoszisztémáját, amelynek célja, hogy átalakítsa az Ön vezetését és életét, és legutóbb bejelentette három új Nissan fenntarthatósági kísérleti projektet a Futures 3.0 rendezvényen Osloban. A kísérleti projektek célja, hogy kihasználják a Nissan globális munkaerejének készségeit, leleményességét és tapasztalatát az energiaellátáshoz és a katasztrófa-elhárításhoz. 

Margot Robbie: "A világ elektromos irányba tart és a technológia egyre intelligensebbé válik. Még a fényképezőgépeket is a Nissan LEAF segítségével táplálták ma - amit soha nem gondoltam, hogy egy autó egyszer képes lesz erre. Ez egyfajta őrültség, de ez egy egyszerű bemutató, hogyan változtathatjuk meg a vezetésünket és életünket, hogy mindenki számára tisztább és fenntarthatóbb világot hozzunk létre. "

A díjnyertes Margot Robbie a világhírű ausztrál színésznő és producer. A közelmúltban a 2018-as Oscar-díj legjobb színésznőjének jelölését kapta meg Tonya Harding szerepében Én, Tonya (2017).


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER