Címkék: Genfi Autószalon | Infiniti

2017. március 04. szombat, 05:52

 

A Genf-i Motor Show-n bemutatkozik az új Infiniti Q50 prémium sport szedán – innovatív technologiákkal, ami megkönnyíti a vezetést és támogatja a sofőrt, mindenre kiterjedő teljesítménytközpontú szemlélettel. 

 

Mint a cég márkaépítő- és világszerte legtöbbet eladott modellje – Az Infiniti bemutat egy sor világelsőnek számító innovatív technológiát a Q50-nel, ezáltal juttatva el a vezetést támogató technologiákat számos Infiniti ügyfélnek.Az új Q50 az első autó az Infiniti kínálatában, amiben felsorakozik a cég összes vezetést támogató rendszere a ProPILOT égisze alatt.

Beleértve a második generációs direkt adaptív kormányzást (Direct Adaptive Steering) ami zavartalan működtetése által, támogatja a sofőrt. A rendszerre jellemző a direktebb visszajelzés és könnyebb manóverezhetőség. A direkt adaptív kormányzás az előfutára a jövő kormányzási rendszerének és alapvető építőeleme, annak hogy eljussunk az önvezető autóhoz.

A Q50 megkönnyíti és kívánatossá teszi a vezetés élményét, köszönhetően az innovatív motorpalettának, beleértve a díjnyertes 3.0-literes V6 twin-turbo motort, ami tagja az új és exklúzív “VR” motorcsaládnak és beválasztottak a nagyhírű Ward’s ‘10 Best Engines’ 2017-es listájába.   

Az új Q50-es leleplezésére március 7.-én, a Genf-i Nemzetközi Motor Show-n kerül sor.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER