Címkék: Ford | Genf | Genfi Autószalon

2018. március 08. csütörtök, 18:26

A Ford ma mutatja be a Genfi Autószalonon az Európában júniustól kapható új Ford Mustang BULLITT változatot, valamint a márka eddigi legfejlettebb SUV-modelljét, az új Edge szabadidő-autót és a Ka+ kisautó első SUV-stílusú változatát, az új KA+ Active modellt. 

 

A Steve McQueen főszereplésével készült legendás Warner Bros. film 50. évfordulóját ünneplő új Mustang Bullitt bemutatásában a McQueen család harmadik generációja, Chase és Madison McQueen is részt vesz.

A Shadow Black vagy klasszikus Dark Highland Green fényezésekkel megrendelhető modellt egy feltuningolt, 5,0 literes V8-as motor hajtja, aminek teljesítménye várhatóan 464 LE, forgatónyomatéka pedig 529 Nm lesz; az autóban új fordulatszám-szabályozó technológia gondoskodik a zökkenőmentes fokozatváltásokról.

“Az új Ford Mustang Bullitt olyan örökséget hordoz, amin büszkén osztozunk a McQueen családdal, és amit nagy várakozással mutatunk be európai vásárlóinknak,” nyilatkozta Steven Armstrong, a Ford Motor Company csoportszintű alelnöke és az Európáért, a Közel-Keletért és Afrikáért felelős elnöke.

Az új Edge SUV a vállalat eddigi legfejlettebb technológiájú SUV-ja. Az Edge vezetőjének munkáját egy átfogó kamera- és szenzor-alapú technológiai rendszer segíti, amit a Ford mérnökei kifejezetten arra terveztek, hogy kellemesebbé és stresszmentesebbé tegye az utazást, valamint hogy segítsen elkerülni a baleseteket, vagy enyhítse azok súlyosságát. Az új modellben mutatkozik be az európai piacon a Ford 2,0 literes EcoBlue dízelének új, erős és takarékos, 238 lóerős biturbó változata, ami egy új fejlesztésű, nyolcfokozatú automata sebességváltóhoz csatlakozik.

Az új KA+ Active az új KA+ kompakt ötajtós modell továbbfejlesztésével született: az új változat keményebb stílust sugalló külső karosszériaelemeket, emelt hasmagasságot, egyedi futómű-tuningot, új hűtőrács-kialakítást, exkluzív utastéri kidolgozást és bőséges alapfelszereltséget kínál. A modell Magyarországon nem lesz elérhető.

Ugyancsak Genfben látható a Ford teljesen átdolgozott, dinamikus és stílusos Tourneo személyszállító-kínálata is. A tágas új Tourneo Courier, Tourneo Connect és Tourneo Custom modelleket ezentúl még látványosabb stíluselemekkel, kifinomult utastéri technológiákkal és fejlett hajtásláncokkal rendelhetik meg az európai vásárlók.

A Ford standjára ellátogatók emellett a LEGO®Speed Champions sorozat legújabb darabjait, azaz a 2017-es WRC-győzelemnek emléket állító M-Sport Ford Fiesta WRC rallyautó LEGO®változatát, valamint az 1968-as Ford Mustang Fastback modell építőcsomagját is felfedezhetik.

A Mustang BULLITT megérkezik Európába

A filmtörténet egyik leghíresebb autós jelenete majdnem 10 percen át tart a Warner Bros. “Bullitt” , magyarul San Francisco-i zsaru című filmjében, amikor Steve McQueen egy 1968-as Mustang GT kupéval üldöz két bérgyilkost San Francisco utcáin.

Ennek az autónak állít emléket az új Ford Mustang Bullitt. A különleges modellváltozatot a Ford 5,0 literes V8-asa hajtja, amit nyitott szívórendszerrel és szívócsonkkal, 87 mm-es fojtószelepházakkal és a Shelby Mustang GT350 modellből származó hajtáslánc-vezérlő modullal egészítettek ki a mérnökök. Az autóban a Ford új fordulatszám-szabályozó technológiája is megjelenik, ami a simább visszakapcsolások mellett az erőteljes 5,0 literes V8-as “felhördülését” is biztosítja, míg az aktív szelepes kipufogórendszer jellegzetes, doromboló V8-as motorhanggal tölti meg az utasteret.

A Mustang Bullitt 19 colos, Torq Thrust stílusú keréktárcsákon gördül, amelyek mögött vörösre festett Brembo™ féknyergek láthatók, a kör alakú tanksapkát pedig ugyanolyan logó díszíti, mint a mozifilmben. Az utastér meghatározó elemei a Recaro sportülések, és a műszerfal utasoldali részén a szokásos Mustang-embléma helyett a Bullitt változatba egy egyedi sorszámozással ellátott plakett kerül. Az új modell fehér biliárdgolyó-váltógombja is stílusos főhajtás az eredeti autó emléke előtt.

A kifinomult technológiák közt érdemes megemlíteni a 12 colos digitális LCD műszeregységet, valamint a prémium minőségű B&O PLAY audiorendszert, aminek 1000 wattos teljesítményét 12 hangszóró sugározza szét a kabinban, minden utas számára hibátlan zenei élményt kínálva.

„Semmi sem tükrözi jobban a Mustang szellemiségét és energiáit, mint a ‘Bullitt’ legendás üldözési jelenete,” vélekedett Steven Armstrong, a Ford Motor Company csoportszintű alelnöke és az Európáért, a Közel-Keletért és Afrikáért felelős elnöke. „Feltuningolt teljesítményével és olyan új rendszereivel, mint a fordulatszám-szabályozás vagy a B&O PLAY audio, az új Mustang Bullitt ugyanolyan menő lesz, mint annak idején maga Steve McQueen volt.”

Az új Mustang Bullitt európai bemutatóját Steve McQueen két unokája, Chase és Madison, valamint édesapjuk, Chad McQueen is támogatja, akik leforgatták saját autós üldözési jelenetüket a Genfet körülölelő Svájci Alpok szerpentinjein – vagyis pontosan ott, ahol a “Bullitt” című film híres száguldását felvették.

A Ford genfi standján az új Mustang Bullitt mellett egy igazi klasszikust is megcsodálhatnak a látogatók: egy 1968-as, 6,4 literes V8-as motorral épített, Highland Green fényezésű Ford Mustang GT-t, ami pontosan ugyanaz a modell, mint amit Steve McQueen vezetett a “Bullitt” legendás autós üldözésében.

A kifinomult, új Edge SUV

A sportos ST-Line kivitelben megjelenő új Edge látványos orr-részt és hátsó részt, széles hűtőrácsot, a karosszéria színére fényezett külső elemeket (például oldalsó szélterelő szoknyákat) és 20 colos alumínium keréktárcsákat kapott.

Az új Ford Edge modellben három új Ford vezetősegítő technológia is bemutatkozik az európai piacon:

Stop-and-Go és Sávközép funkcióval kiegészített Adaptív Sebességtartó Automatika: Kényelmes követési távolságot tart, közben pedig segít az autót a sáv közepén tartani, csökkentve ezzel a stresszt a gyérebb forgalmú utakon megtett hosszú utazások során

Ütközés Utáni Fékezés: Az első becsapódás észlelése után a fékerő automatikus szintentartásával mérsékli a lehetséges másodlagos ütközés hatását; az autó lelassítása kisebb sérülési kockázatot jelent az utasok és a jármű számára

Kikerülő Kormányzási Asszisztens: Segít a vezetőnek a hirtelen állóra fékezett vagy lassabb járművek kikerülésében. A városi és országúti sebességtartományokban egyaránt működő berendezés radarral és kamerával érzékeli a Ford előtt lassan haladó vagy álló járműveket, és kiegészítő kormányzási nyomatékkal segít, hogy a vezető egy elkerülő manőverrel megakadályozza az ütközést

A Ford új, 238 lóerős 2,0 literes EcoBlue dízele egy új fejlesztésű, nyolcfokozatú automata sebességváltóhoz csatlakozik. Az autó optimális menetteljesítményéről és kifinomult működéséről a hajtáslánc Adaptív Kapcsolási Ütemezése, Adaptív kapcsolásvezérlése és Intelligens Összkerékhajtása gondoskodik. Az alapáron kínált szelektív katalizátor a kipufogógázok utánkezelésével hatásosan csökkenti a motor NOX-kibocsátását.

Az új Ford Edge vásárlói vezeték nélküli töltőt is rendelhetnek kompatibilis készülékeikhez. A SYNC 3 kommunikációs és szórakoztató rendszer segítségével a vezető hangutasításokkal vagy a 8 colos érintőképernyőről kezelheti a csatlakoztatott okostelefonokat, a navigációs rendszert és a klímaberendezést. Az opciók listáján egy új, prémium B&O PLAY hangrendszer is szerepel, amit kifejezetten az Edge utasteréhez hangoltak, és a kényelmet szolgáló megoldások közt megtalálható a teljes mértékben konfigurálható 3D digitális műszeregység is, akárcsak a kabin teljes hosszában végigfutó panoráma üvegtető, a fűthető/hűthető első ülések, a fűthető hátsó ülések és a fűthető kormánykerék is.

“Eddigi legmodernebb vezetősegítő technológiáink segítségével az autósok immár könnyen haladhatnak a sűrű, araszoló forgalomban, a nyílt úton pedig kellemesen suhanhatnak a nyolcfokozatú automatával összekapcsolt új, takarékos és kifinomult 2,0 literes EcoBlue dízelmotorral. Az új Ford Edge a legújabb vonzó ajánlatunk az európai vásárlók számára, akik egyre nagyobb számban váltanak SUV-modellekre,” nyilatkozta Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke.

KA+ Active crossover

A most kifutó modellnél magasabb szintű komfortot, több vezetősegítő technológiát és stílusosabb külső-belső kialakítást kínáló új Ford KA+ kisautóból most egy új crossover változat is készült.

A KA+ Active 23 milliméterrel nagyobb szabad hasmagassággal készül, és az autó külső megjelenését küszöb- és kerékjárat-szélesítések, fekete alsó és felső hűtőrácsok, valamint kerékpárok és más sporteszközök szállítására alkalmas tetősínek teszik karakteressé. Az új modellváltozat exkluzív felszereltségét Canyon Ridge bronzmetál külső fényezés és egyedi dizájnú 15 colos könnyűfém keréktárcsák egészítik ki.

Az új KA+ kényelmi felszereltségében a Ford SYNC 3 kommunikációs és fedélzeti szórakoztató rendszer, az esőérzékelő ablaktörlő és az automatikus fényszóróvezérlés is szerepel.

Az ötszemélyes utasteret és tágas csomagteret kínáló KA+ és KA+ Active modellek vásárlói immár nemcsak benzinmotort, hanem dízel erőforrást is választhatnak. A Ford új, kifinomult és üzemanyag-takarékos 1,2 literes, háromhengeres Ti-VCT (kettős független változó szelepvezérlésű) benzinmotorja 70 és 85 lóerős változatban rendelhető, és a blokk várható CO₂-kibocsátása 114 g/km.** A Ford 95 lóerős, 1,5 literes TDCi dízele ideális választásnak ígérkezik azok számára, akik sokat autóznak; e motor várható legalacsonyabb CO₂-kibocsátása 99 g/km lesz. A K+ modell Magyarországon nem lesz elérhető.

A Tourneo személyszállító-család teljesen megújult

A kínálat csúcsát jelentő nyolc/kilencüléses Tourneo Customot új, látványos orrkialakítás jellemzi; az autó vadonatúj, prémium kivitelű kabinjában – a szegmensben egyedülálló megoldásként – a hat különálló hátsó ülés akár konferencia-elrendezésben is beállítható. A legnagyobb méretű Tourneo személyszállító már megrendelhető a márkakereskedésekben

Az öt- és hétüléses változatokban is megvásárolható Tourneo Connectben jelenik meg először a vadonatúj, üzemanyag-takarékos 1,5 literes EcoBlue dízelmotor és a nyolcfokozatú automata sebességváltó kombinációja, akárcsak az 1,0 literes EcoBoost benzinmotor hengerlekapcsolási technológiája. A manuális kapcsolású változatokba alapáron hatfokozatú sebességváltó kerül. Az autó hangulatát kívül az új, stílusos orrkialakítás, belül pedig a megújult utastéri kárpitozás teszi különlegessé.

A kompakt, ötüléses Tourneo Courier megújult motorokat, hatfokozatú manuális sebességváltót, SYNC 3 technológiát és frissebb orrkialakítást kínál. Az új Tourneo Courier és Tourneo Connect modellek 2018 közepétől lesznek kaphatók.

Új LEGO® Speed Champions készletek

Legendás autók, sokkal kisebb méretben: a LEGO dizájnerei sikeresen lekicsinyítették az M-Sport Ford Fiesta WRC rallyautót és az 1968-as Ford Mustang Fastback modellt, amelyek immár megvásárolhatók a LEGO®Speed Champions sorozatban.

A 203 darabos Ford Fiesta M-Sport WRC készlet többféle keréktárcsát és két cserélhető tetőt (ez utóbbiak egyikét az éjszakai futamokhoz használt spotlámpák egészítik ki), autentikus versenyautó-grafikát, valamint sisakot és versenyzői kezeslábast viselő mini pilótafigurát tartalmaz.

A Ford-stand látogatói akár közös fotót is készíthetnek a győzelmi dobogó háttere előtt álló, életnagyságú LEGO® Ford GT pilótával. Az 1,84 cm magas alakot 67.252 kockából, 304 órányi munkával állította össze hét jól képzett LEGO®-építőmester.

A Steve McQueen főszereplésével készült legendás Warner Bros. film 50. évfordulóját ünneplő új Mustang Bullitt bemutatásában a McQueen család harmadik generációja, Chase és Madison McQueen is részt vesz.
 
A Shadow Black vagy klasszikus Dark Highland Green fényezésekkel megrendelhető modellt egy feltuningolt, 5,0 literes V8-as motor hajtja, aminek teljesítménye várhatóan 464 LE, forgatónyomatéka pedig 529 Nm lesz*; az autóban új fordulatszám-szabályozó technológia gondoskodik a zökkenőmentes fokozatváltásokról.
 
“Az új Ford Mustang Bullitt olyan örökséget hordoz, amin büszkén osztozunk a McQueen családdal, és amit nagy várakozással mutatunk be európai vásárlóinknak,” nyilatkozta Steven Armstrong, a Ford Motor Company csoportszintű alelnöke és az Európáért, a Közel-Keletért és Afrikáért felelős elnöke.
 
 
 
Az új Edge SUV a vállalat eddigi legfejlettebb technológiájú SUV-ja. Az Edge vezetőjének munkáját egy átfogó kamera- és szenzor-alapú technológiai rendszer segíti, amit a Ford mérnökei kifejezetten arra terveztek, hogy kellemesebbé és stresszmentesebbé tegye az utazást, valamint hogy segítsen elkerülni a baleseteket, vagy enyhítse azok súlyosságát. Az új modellben mutatkozik be az európai piacon a Ford 2,0 literes EcoBlue dízelének új, erős és takarékos, 238 lóerős biturbó változata*, ami egy új fejlesztésű, nyolcfokozatú automata sebességváltóhoz csatlakozik.
 
 
 
Az új KA+ Active az új KA+ kompakt ötajtós modell továbbfejlesztésével született: az új változat keményebb stílust sugalló külső karosszériaelemeket, emelt hasmagasságot, egyedi futómű-tuningot, új hűtőrács-kialakítást, exkluzív utastéri kidolgozást és bőséges alapfelszereltséget kínál. A modell Magyarországon nem lesz elérhető.
 
 
 
Ugyancsak Genfben látható a Ford teljesen átdolgozott, dinamikus és stílusos Tourneo személyszállító-kínálata is. A tágas új Tourneo Courier, Tourneo Connect és Tourneo Custom modelleket ezentúl még látványosabb stíluselemekkel, kifinomult utastéri technológiákkal és fejlett hajtásláncokkal rendelhetik meg az európai vásárlók.
 
 
 
A Ford standjára ellátogatók emellett a LEGO®Speed Champions sorozat legújabb darabjait, azaz a 2017-es WRC-győzelemnek emléket állító M-Sport Ford Fiesta WRC rallyautó LEGO®változatát, valamint az 1968-as Ford Mustang Fastback modell építőcsomagját is felfedezhetik.
 
A Mustang BULLITT megérkezik Európába
 
A filmtörténet egyik leghíresebb autós jelenete majdnem 10 percen át tart a Warner Bros. “Bullitt” , magyarul San Francisco-i zsaru című filmjében, amikor Steve McQueen egy 1968-as Mustang GT kupéval üldöz két bérgyilkost San Francisco utcáin.
 
Ennek az autónak állít emléket az új Ford Mustang Bullitt. A különleges modellváltozatot a Ford 5,0 literes V8-asa hajtja, amit nyitott szívórendszerrel és szívócsonkkal, 87 mm-es fojtószelepházakkal és a Shelby Mustang GT350 modellből származó hajtáslánc-vezérlő modullal egészítettek ki a mérnökök. Az autóban a Ford új fordulatszám-szabályozó technológiája is megjelenik, ami a simább visszakapcsolások mellett az erőteljes 5,0 literes V8-as “felhördülését” is biztosítja, míg az aktív szelepes kipufogórendszer jellegzetes, doromboló V8-as motorhanggal tölti meg az utasteret.
 
 
 
A Mustang Bullitt 19 colos, Torq Thrust stílusú keréktárcsákon gördül, amelyek mögött vörösre festett Brembo™ féknyergek láthatók, a kör alakú tanksapkát pedig ugyanolyan logó díszíti, mint a mozifilmben. Az utastér meghatározó elemei a Recaro sportülések, és a műszerfal utasoldali részén a szokásos Mustang-embléma helyett a Bullitt változatba egy egyedi sorszámozással ellátott plakett kerül. Az új modell fehér biliárdgolyó-váltógombja is stílusos főhajtás az eredeti autó emléke előtt.
 
 
 
A kifinomult technológiák közt érdemes megemlíteni a 12 colos digitális LCD műszeregységet, valamint a prémium minőségű B&O PLAY audiorendszert, aminek 1000 wattos teljesítményét 12 hangszóró sugározza szét a kabinban, minden utas számára hibátlan zenei élményt kínálva.
 
„Semmi sem tükrözi jobban a Mustang szellemiségét és energiáit, mint a ‘Bullitt’ legendás üldözési jelenete,” vélekedett Steven Armstrong, a Ford Motor Company csoportszintű alelnöke és az Európáért, a Közel-Keletért és Afrikáért felelős elnöke. „Feltuningolt teljesítményével és olyan új rendszereivel, mint a fordulatszám-szabályozás vagy a B&O PLAY audio, az új Mustang Bullitt ugyanolyan menő lesz, mint annak idején maga Steve McQueen volt.”
 
 
 
Az új Mustang Bullitt európai bemutatóját Steve McQueen két unokája, Chase és Madison, valamint édesapjuk, Chad McQueen is támogatja, akik leforgatták saját autós üldözési jelenetüket a Genfet körülölelő Svájci Alpok szerpentinjein – vagyis pontosan ott, ahol a “Bullitt” című film híres száguldását felvették.
 
A Ford genfi standján az új Mustang Bullitt mellett egy igazi klasszikust is megcsodálhatnak a látogatók: egy 1968-as, 6,4 literes V8-as motorral épített, Highland Green fényezésű Ford Mustang GT-t, ami pontosan ugyanaz a modell, mint amit Steve McQueen vezetett a “Bullitt” legendás autós üldözésében.
 
A kifinomult, új Edge SUV
 
A sportos ST-Line kivitelben megjelenő új Edge látványos orr-részt és hátsó részt, széles hűtőrácsot, a karosszéria színére fényezett külső elemeket (például oldalsó szélterelő szoknyákat) és 20 colos alumínium keréktárcsákat kapott.
 
 
 
Az új Ford Edge modellben három új Ford vezetősegítő technológia is bemutatkozik az európai piacon:
 
Stop-and-Go és Sávközép funkcióval kiegészített Adaptív Sebességtartó Automatika: Kényelmes követési távolságot tart, közben pedig segít az autót a sáv közepén tartani, csökkentve ezzel a stresszt a gyérebb forgalmú utakon megtett hosszú utazások során
 
Ütközés Utáni Fékezés: Az első becsapódás észlelése után a fékerő automatikus szintentartásával mérsékli a lehetséges másodlagos ütközés hatását; az autó lelassítása kisebb sérülési kockázatot jelent az utasok és a jármű számára
 
Kikerülő Kormányzási Asszisztens: Segít a vezetőnek a hirtelen állóra fékezett vagy lassabb járművek kikerülésében. A városi és országúti sebességtartományokban egyaránt működő berendezés radarral és kamerával érzékeli a Ford előtt lassan haladó vagy álló járműveket, és kiegészítő kormányzási nyomatékkal segít, hogy a vezető egy elkerülő manőverrel megakadályozza az ütközést
 
 
 
A Ford új, 238 lóerős 2,0 literes EcoBlue dízele egy új fejlesztésű, nyolcfokozatú automata sebességváltóhoz csatlakozik. Az autó optimális menetteljesítményéről és kifinomult működéséről a hajtáslánc Adaptív Kapcsolási Ütemezése, Adaptív kapcsolásvezérlése és Intelligens Összkerékhajtása gondoskodik. Az alapáron kínált szelektív katalizátor a kipufogógázok utánkezelésével hatásosan csökkenti a motor NOX-kibocsátását.
 
Az új Ford Edge vásárlói vezeték nélküli töltőt is rendelhetnek kompatibilis készülékeikhez. A SYNC 3 kommunikációs és szórakoztató rendszer segítségével a vezető hangutasításokkal vagy a 8 colos érintőképernyőről kezelheti a csatlakoztatott okostelefonokat, a navigációs rendszert és a klímaberendezést. Az opciók listáján egy új, prémium B&O PLAY hangrendszer is szerepel, amit kifejezetten az Edge utasteréhez hangoltak, és a kényelmet szolgáló megoldások közt megtalálható a teljes mértékben konfigurálható 3D digitális műszeregység is, akárcsak a kabin teljes hosszában végigfutó panoráma üvegtető, a fűthető/hűthető első ülések, a fűthető hátsó ülések és a fűthető kormánykerék is.
 
“Eddigi legmodernebb vezetősegítő technológiáink segítségével az autósok immár könnyen haladhatnak a sűrű, araszoló forgalomban, a nyílt úton pedig kellemesen suhanhatnak a nyolcfokozatú automatával összekapcsolt új, takarékos és kifinomult 2,0 literes EcoBlue dízelmotorral. Az új Ford Edge a legújabb vonzó ajánlatunk az európai vásárlók számára, akik egyre nagyobb számban váltanak SUV-modellekre,” nyilatkozta Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke.
 
KA+ Active crossover
 
A most kifutó modellnél magasabb szintű komfortot, több vezetősegítő technológiát és stílusosabb külső-belső kialakítást kínáló új Ford KA+ kisautóból most egy új crossover változat is készült.
 
 
 
A KA+ Active 23 milliméterrel nagyobb szabad hasmagassággal készül, és az autó külső megjelenését küszöb- és kerékjárat-szélesítések, fekete alsó és felső hűtőrácsok, valamint kerékpárok és más sporteszközök szállítására alkalmas tetősínek teszik karakteressé. Az új modellváltozat exkluzív felszereltségét Canyon Ridge bronzmetál külső fényezés és egyedi dizájnú 15 colos könnyűfém keréktárcsák egészítik ki.
 
Az új KA+ kényelmi felszereltségében a Ford SYNC 3 kommunikációs és fedélzeti szórakoztató rendszer, az esőérzékelő ablaktörlő és az automatikus fényszóróvezérlés is szerepel.
 
Az ötszemélyes utasteret és tágas csomagteret kínáló KA+ és KA+ Active modellek vásárlói immár nemcsak benzinmotort, hanem dízel erőforrást is választhatnak. A Ford új, kifinomult és üzemanyag-takarékos 1,2 literes, háromhengeres Ti-VCT (kettős független változó szelepvezérlésű) benzinmotorja 70 és 85 lóerős változatban rendelhető, és a blokk várható CO₂-kibocsátása 114 g/km.** A Ford 95 lóerős, 1,5 literes TDCi dízele ideális választásnak ígérkezik azok számára, akik sokat autóznak; e motor várható legalacsonyabb CO₂-kibocsátása 99 g/km lesz.**. A K+ modell Magyarországon nem lesz elérhető.
 
A Tourneo személyszállító-család teljesen megújult
 
 
 
A kínálat csúcsát jelentő nyolc/kilencüléses Tourneo Customot új, látványos orrkialakítás jellemzi; az autó vadonatúj, prémium kivitelű kabinjában – a szegmensben egyedülálló megoldásként – a hat különálló hátsó ülés akár konferencia-elrendezésben is beállítható. A legnagyobb méretű Tourneo személyszállító már megrendelhető a márkakereskedésekben
 
 
 
Az öt- és hétüléses változatokban is megvásárolható Tourneo Connectben jelenik meg először a vadonatúj, üzemanyag-takarékos 1,5 literes EcoBlue dízelmotor* és a nyolcfokozatú automata sebességváltó kombinációja, akárcsak az 1,0 literes EcoBoost benzinmotor hengerlekapcsolási technológiája. A manuális kapcsolású változatokba alapáron hatfokozatú sebességváltó kerül. Az autó hangulatát kívül az új, stílusos orrkialakítás, belül pedig a megújult utastéri kárpitozás teszi különlegessé.
 
 
 
A kompakt, ötüléses Tourneo Courier megújult motorokat, hatfokozatú manuális sebességváltót, SYNC 3 technológiát és frissebb orrkialakítást kínál. Az új Tourneo Courier és Tourneo Connect modellek 2018 közepétől lesznek kaphatók.
 
 
Új LEGO® Speed Champions készletek
 
Legendás autók, sokkal kisebb méretben: a LEGO dizájnerei sikeresen lekicsinyítették az M-Sport Ford Fiesta WRC rallyautót és az 1968-as Ford Mustang Fastback modellt, amelyek immár megvásárolhatók a LEGO®Speed Champions sorozatban.
 
 
 
A 203 darabos Ford Fiesta M-Sport WRC készlet többféle keréktárcsát és két cserélhető tetőt (ez utóbbiak egyikét az éjszakai futamokhoz használt spotlámpák egészítik ki), autentikus versenyautó-grafikát, valamint sisakot és versenyzői kezeslábast viselő mini pilótafigurát tartalmaz.
 
 
 
A Ford-stand látogatói akár közös fotót is készíthetnek a győzelmi dobogó háttere előtt álló, életnagyságú LEGO® Ford GT pilótával. Az 1,84 cm magas alakot 67.252 kockából, 304 órányi munkával állította össze hét jól képzett LEGO®-építőmester.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER