Címkék: 2017 | Genfi Autószalon | Peugeot

2017. március 07. kedd, 07:40

 

A PEUGEOT 2016-ban 1.919.460 járművet értékesített világszerte, ezzel 12,3 százalékkal növelte eladásait. Az eladások 43 százalékát Európán kívül realizálta, ami 5 százalékos javulást jelent a termékértékesítések földrajzi megoszlása terén. Ezekkel az eredményekkel a PEUGEOT bizakodóan vág neki 2017-nek.

 

A PEUGEOT az idei Genfi Autókiállításon mutatja be az új Partner Tepee Electricet, amely tovább bővíti a fenntartható mobilitás igényeire kifejlesztett PEUGEOT járművek palettáját.

A márka világszintű termékoffenzívájának zászlóshajói, a három új PEUGEOT SUV, a 2008, a 3008 és a 5008 szabadidő-autók is ott lesznek a standon.

A márka a holnap autonóm autójáról alkotott vízióját önti formába az időtlen szépségű PEUGEOT INSTINCT CONCEPT tanulmányban és annak újgenerációs i-Cockpit® vezetőhelyében.



A PEUGEOT GENFBEN: FÓKUSZBAN A SUV ÉS A FENNTARTHATÓ MOBILITÁS

Az idei Genfi Autószalonra elegáns fekete-réz árnyalatot ölt a PEUGEOT 2300 négyzetméteres standja, ahol a látogatók a következőket csodálhatják meg:
-    A világújdonságként bemutatkozó új PEUGEOT Partner Tepee Electric modellt
-    Külön területet kapnak a szabadidő-autók, az új PEUGEOT 2008, 3008 és 5008 modellek
-    Az elektromos járműveknek szentelt részen mutatja be a PEUGEOT a különböző járműtípusokba épített elektromos megoldásait: rollert, sportkerékpárokat, robogókat és személyautókat.
-    A stand közösségi területén lehet közelebbről megismerni a PEUGEOT INSTINCT CONCEPT-et, amely bemutatja hogy, milyennek képzeli a PEUGEOT a jövő autonóm autóját, amelyben az utazás az időnyereség és a kiterjeszett szabadság szinonímája lesz.
-    A PEUGEOT Sport területén állítják ki a márka emblematikus versenygépeit: az alkalomra az új kék/fekete külsőbe öltöztetett 208 GTi by Peugeot Sport, a 308 GTi by Peugeot Sport, valamint a 2017-es Dakaron győztes 3008 DKR változatokat
-    A márka személyautói között láthatjuk az új PEUGEOT Travellert és az új PEUGEOT 108 Collection modelleket, amelyekkel egy új együttműködés veszi kezdetét az énekes-dalszerző Mikával; itt tekinthetik meg az érdeklődők a modellcsaládokon átívelő GT Line kínálatot is egy-egy 208, 308 és 508 képviseletében.
-    A két- és háromkerekű járművek kínálatát a Metropolis, a GenZe és a Belville robogók képviselik.

A standra látogatók az új PEUGEOT 3008 és 5008 SUV-k világában is elmerülhetnek az erre kialakított területen.

Az érdeklődők speciális bemutató keretében, egy Samsung Gear VR virtuális szemüvegen keresztül tapasztalhatják meg a csatlakoztatott 3D navigáció és a vezetéstámogató rendszerek működését.

Nyolc oktató helyszínen lehet bepillantást nyerni az Advanced Grip Control (továbbfejlesztett kipörgésgátló), a Hill Assist Descent Control, az automata vészfékezés (Active Safety Brake), a távolságfigyelő (Distance Alert) és az akaratlan sávelhagyásra figyelmeztető (Active Lane Departure Warning) funkciók működésébe.

A legutóbbi PEUGEOT modellekben bemutatott vezetéstámogató rendszerek egy új lépést jelentenek a várhatóan 2020 körül bevezetni kívánt autonóm autó megvalósítása felé.


A PEUGEOT TOVÁBBRA IS ERŐTELJES OFFENZÍVÁBAN A SUV MODELLEK KÖZÖTT AZ ÚJ PEUGEOT 2008, 3008, 3008 CHINA, 4008 ÉS 5008 MODELLEKKEL

A PEUGEOT tovább folytatja lendületes nemzetközi terjeszkedését, amely mostantól a teljes körű szabadidőautó-kínálatra támaszkodik:

-    2016-ban a PEUGEOT 2008 volt a márka legnagyobb példányszámban értékesített személyautója; a négy év óta tartó töretlen fejlődés tavaly elérte a 10 százalékot világpiaci szinten. Különösen látványos a növekedés Európában, Brazíliában és Japánban.
-    Egyedülálló kereskedelmi sikert tudhat magáénak az új PEUGEOT 3008 SUV Európában és azon kívül is, ráadásul nem mindennapi elismerés is övezi: világszerte már mintegy húsz díjat sikerült begyűjtenie.
-    Az új kínai PEUGEOT 3008 azokat a vásárlókat célozza meg, akik egy belépő modellel kívánnak bekerülni a C-SUV modellek világába.
-    Az új PEUGEOT 4008 SUV erősen kezd Kínában, mindezt megtetézve a modellek látványos feljebb pozicionálásával: az eladások több mint 40 százalékát a 3. vagy annál magasabb felszereltségi szintű modellek tették ki.
-    Végül még egy nagy dobás: az idei Genfi Autószalon alkalmából kerül piacra az új PEUGEOT 5008 SUV. A kordában tartott külső méreteknek, a tágas utastérnek és az intelligens funkcióknak köszönhetően ez a modell páratlanul vonzó ajánlatként jelenik meg a nagy hétüléses C-SUV-k kategóriájában.


A PEUGEOT A FENNTARTHATÓ MOBILITÁS MEGKERÜLHETETLEN SZEREPLŐJE

A PEUGEOT 1995 óta van jelen az elektromos autózás területén, és az egyetlen márka a világon, amely az összes járműtípuson belül kínál elektromos modelleket: az elektromos személyautók és haszonjárművek mellett elektromos rásegítésű roller, kerékpár, valamint elektromos robogó is megtalálható a palettájában.

Új PEUGEOT Partner Tepee Electric: a villanyautó új dimenzióba lép

A világon először a 2017-es Genfi Autószalonon látható új PEUGEOT Partner Tepee Electric az elektromos autók vezetésének élményét azokkal az előnyökkel egyesíti, amelyeknek a Partner Tepee szabadidő-autó a bevezetése óta tartó töretlen népszerűségét köszönheti. A tágas, alakítható utastérben öten utazhatnak maximális kényelemben. A PEUGEOT Partner Tepee Electricet annak az egyre szélesebb vevői körnek fejlesztették ki, amely szeretné összeegyeztetni a villanyautót a hétköznapok szerteágazó, kizárólag személyes, vagy egyszerre személyes és professzionális tevékenységeivel.  

Hitelesített hatótávja 170 km, ami bőven elegendő az európai autósok többségének, figyelembe véve, hogy naponta átlagosan nem egészen 60 kilométert tesznek meg.  
A PEUGEOT Partner Tepee Electric új felhasználási lehetőségek előtt nyitja meg az utat. Akár öten autózhatnak vele, de kiválóan alkalmas családi szabadidős tevékenységhez is, mindkettő remekül összehangolható az elektromos mobilitással.
 
Az új modellt 2017 szeptemberében kezdik forgalmazni.


PEUGEOT eC03 D7*: belépés csúcsminőségű modellel az elektromos rásegítésű kerékpárok világába

A PEUGEOT eC03 D7 egy megfizethető városi PEUGEOT e-kerékpár, induló ára bruttó 1199 euró.

A kitűnő ár-érték arány annak köszönhető, hogy a PEUGEOT nagy gondot fordít kerékpárjai minőségérzetének folyamatos javítására.
Ez a modell a eC03.200 típust, az utóbbi évek sláger termékét váltja fel a palettában.
A PEUGEOT eC03 D7 idéális ahhoz, hogy városi környezetben tapasztaljuk meg fel az elektromos rásegítésű kerékpár használatát, speciális tulajdonságaival együtt.
Az első kerékbe épített elektromos E-Going rugalmas, megbízható és érzékenyen reagál a kerékpáros szándékaira. A hétsebességes Shimano váltó és a digitalis kamera még könnyebbé teszi a kerékpár használatát.
A 40 mm csillapítású, teleszkópos Suntour CRV7 villa kényelmes kerékpározást biztosít a városi túrákhoz és a közeli kiruccanásokhoz.
A hatótáv a választott akkumulátortól függően 50, 75 vagy 100 kilométer, így mindenki a felhasználási igényeinek leginkább megfelelő modellt választhatja ki.

*eC03 D7: “e” = Electric / “C” = City / 03 = belépő modell / D7 = 7-sebességes váltó.

 
A PEUGEOT Scooters új elektromos mobilitási megoldása: a GenZe-t

Az elektromos járművek terén úttörő szerepet játszó PEUGEOT Scooters 1996-ban a Scootelec bevezetésével elsőként jelent meg a szegmensben, majd az E-Vivacity következett 2011-ben. Az idei Genfi Autószalonra a PEUGEOT Scooters a GenZe by Mahindra vállalattal közösen kifejlesztett GenZe modellel (Generation Zero Emission) készül.

A vállalati és az egyéni ügyfelek igényeit egyaránt kiszolgáló új elektromos robogó mind a robusztusság, mind a hatótáv terén a legjavát kínálja annak, amit a piacon ma megtalálható elektromos robogók tudnak. Az amerikai pick-up-ok szellemiségének méltó örököseként a GenZe továbbviszi ezeket az értékeket, és olyan csúcstechnikás megoldásokkal ötvözi, amelyeket a Szilícium-völgyben fejlesztettek ki, ugyanott, ahol a GenZe-t is tervezték.

A modell újítása a kivehető akkumulátor, amelyet háztartási konnektorról közvetlenül feltölthetünk, így nem kell töltőállomás után kutatnunk, és ott sorba állnunk. A GenZe a jármű hátulján kialakított 12 voltos csatlakozó segítségével is teljesen feltölthető mindössze 4 óra alatt (80 százalékos töltöttség 2 óra alatt), hatótávja 45 km. Csúcssebessége 45km/h, és kevesebb mint 10 másodperc alatt gyorsul 0-ról 45km/h-ra!

Az online szolgáltatásokban bővelkedő elektromos GenZe a vezető ritmusát követi. A teljesen digitális műszerfal (TFT technológia) valós időben tájékoztat a jármű fogyasztásáról, a kilométerenkénti kWh-fogyasztás pedig a vezetés gazdaságosságáról is információt nyújt. Egy külön alkalmazás szolgál  arra, hogy a járművek helymeghatározásán keresztül megkönnyítse a vállalati ügyfelek flottakezelőinek munkáját.

A PEUGEOT Scooters a biztonságról sem feledkezik meg, a jó láthatóságról fénydiódás lámpák gondoskodnak. Az ergonómia terén is jól áll a GenZe: a robogót alumínium “exo-vázra” építik, ami fokozza a védelmet és a tartósságot. A váz hátsó részébe épített tárolórekesz a kényelmet, a biztonsági kóddal történő indítás a biztonságot növeli.

A modell négyféle vezetési módot kínál: Sport, Gazdaságos, Kezdő és Egyéni. Forgalmazását 2017 őszén kezdi meg a márka

A 2017-es Genfi Autószalonon kiállított modell: kék GenZe

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT: KITERJESZTETT SZABADSÁG

Ki ne álmodott volna már olyan autóról, amelyben az utazás teljes nyugalma együtt jár a környezet megóvásával? Egy autóról, amely megért bennünket és annyira ismer, hogy a legkisebb vágyainkat is előre kitalálja? Egy autóról, mely mintha önmagunk térbeli folytatása lenne, s amelyben minden töretlen, könnyed, áramló és természetes?

A PEUGEOT egy ilyen autóban gondolkodik, a hozzá kapcsolódó jelszó pedig: a szabadság. A vezetési mód és a vezetési élmény megválasztásának szabadsága. A mozgás szabadsága. Mindez a PEUGEOT INSTINCT CONCEPT tanulmányautóban ölt testet.

Az autonóm vezetés jelenti az autózás történetének következő fordulópontját. Az összes járműgyártó alkalmazni fogja ezt a technológiát; a márkák közötti különbség a megvalósítás mikéntjében rejlik majd.

A PEUGEOT INSTINCT CONCEPT egy időtlen stílussal felruházott kombi kupé. Rendkívül letisztult külsejét erőteljesen áramvonalas vonások hangsúlyozzák.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT: a Dolgok Internetének (I.o.T) legjava


A világon elsőként mutatnak be olyan járművet, amelyben a “I.o.T ” platform működik. A Samsung ARTIK Cloud platformról van szó, amely összekapcsolja a járművet a felhasználó saját adatfelhőjével.

A PEUGEOT INSTINCT CONCEPT szimbiózisban fejlődik a mobilitás újfajta élményét jelentő, egymással hálózatba kötött eszközökkel. A jármű integrálja azokat az adatokat, amelyeket a felhasználó meg szeretne osztani vele: az okostelefonjáról, az okosórájából és az otthonautomatizálási készülékekből gyűjtött információkat.

Nincs többé fennakadás a hétköznapok egymást követő cselekvéseiben. A tanulmányautó az alkalmazások új palettáját kínálja, a felhasználó az otthonától a szabadidős tevékenységein át a munkájáig minden mozzanatot zökkenőmentesen, tökéletesen összehangolt folyamatban végezhet el.

A PEUGEOT INSTINCT CONCEPT négyféle módot kínál az utazáshoz, kétféle vezetési (Drive Boost és Drive Relax) és két autonóm (Autonomous Sharp és Autonomous Soft) üzemmódot.

PEUGEOT Responsive i-Cockpit®: forradalom mindenkinek

A PEUGEOT Responsive i-Cockpit az utastér fogalmának újraértelmezésével igyekszik megfelelni az autonóm vezetésből adódó új igényeknek. A kezelőfelületek a kiválasztott helyváltoztatási módnak és a felhasználó profiljának megfelelően automatikusan végrehajtják a szükséges konfigurációkat, a felhasználás előtt, közben, vagy utána.

A vezető minden körülmények között megőrzi uralmát a jármű felett. Autonóm vezetési módban a középkonzolra helyezett i-Device segítségével hajthat végre műveleteket.


ÚJ PEUGEOT 3008 DKR: ÚJABB HÁRMAS GYŐZELEM A 2017-ES DAKARON

Harminc évvel az első Dakar győzelme után a PEUGEOT a Paraguayt, Bolíviát és Argentínát átszelő, 9000 km-es, kihívásokkal teli versenyen szerzett lenyűgöző hármas győzelmével ismét bebizonyította tudását. Az új PEUGEOT 3008 DKR kormányánál ülő Peterhansel/Cottret, Loeb/Elena és Despres/Castera párosoknak köszönhetően kúszott a magasba a francia zászló a dél-amerikai megmérettetésen.

A világ legkeményebb raliversenyéről frissen visszatért PEUGEOT 3008 DKR (#300) ott lesz a 2017-es genfi autószalonon.


PEUGEOT 3008 DKR: egyszerre műszaki kihívás és formatervezői álom

A PEUGEOT SPORT a PEUGEOT formatervezési központtal együttműködésben egy új, még exkluzívabb és még erősebb versenygépet fejlesztett ki az új PEUGEOT 3008 SUV alapjaiból: ez a PEUGEOT 3008 DKR.

Műszaki oldalról a PEUGEOT Sport a 2016-ban győztes PEUGEOT 2008 DKR alapjaihoz nyúlt vissza, és ezt gazdagította néhány fejlesztéssel:

-    A jobb úttartás érdekében a futóművet (lengéscsillapítók és geometria) áttervezték.
-    Jobb motorteljesítmény, és minden körülmények között rendelkezésre álló nyomaték.
-    A motor beállításait az új FIA szabályozásnak megfelelően módosították, a PEUGEOT versenygép esetében ez a szűkítők 39 mm-ről 38 mm-re történő csökkentését jelentette, a veszteség mintegy 20 LE.
-    Légkondicionáló bevezetése: ez egy jelentős teljesítményjavító tényező, tekintve, hogy a Dakar egyes szakaszain akár 60 fokig is emelkedhet a hőmérséklet a vezetőfülkében.
-    A megerősítések és a klímeberndezés ellenére a jármű tömege változatlan.
-    Nagy hangsúlyt fektettek a megbízhatóság további javítására, ez első sorban a motortérben található alkatrészeket érintette.

PEUGEOT-győzelmek a Dakaron:

-    1987: a Vatanen/Giroux páros győzelme (205 T16 Grand Raid)
-    1988: a Kankkunen/Piironen páros győzelme (205 T16 Grand Raid)
-    1989: a Vatanen/Berglund (405 T16 Grand Raid) és az Ickx/Tarin páros (405 T16 Grand Raid) kettős sikere
-    1990: hármas siker: Vatanen/Berglund (405 T16 Grand Raid), Waldegard/Fenouil (405 T16 Grand Raid), Ambrosino/Baumgartner (205 T16 Grand Raid)
-    2016: a Peterhansel/Cottret duó győzelme (PEUGEOT 2008 DKR)
-    2017: a Peterhansel/Cottret, a Loeb/Elena és a Despres/Castera páros hármas sikere (PEUGEOT 3008 DKR)

A Dakar 2017 főbb számokban:

-    Megtett kilométer: 8823 km, ebből 4093 km a mért távolság, 12 versenyszakasz.
-    Szakaszgyőzelmek: 10-ből 9 befejezett szakasz: ötször győzött a Loeb/Elena (2., 5., 8., 11. és 12. szakasz), háromszor a Peterhansel/Cottret (3., 7. és 10.), egyszer a Despres/Castera (4. szakasz) duó.
-    Kettős és hármas győzelmek: 5 kettős (3., 7., 8., 10., 11. és 12 szakasz) győzelem, ebből 3 hármas siker (3., 8. és 10.).
-    Szakaszgyőztesek: Loeb/Elena (2., 3. és 8. szakasz), Despres/Castera (4. szakasz), Peterhansel/Cottret (az 5.-től a 7.szakaszig, 10-től a célvonalig).
-    Csúcssebesség: 203 km/h (2. szakasz).


A PEUGEOT SPORT SZÉRIAMODELLJEI: A 208 GTi ÉS A 308 GTi SIKERE

A PEUGEOT SPORT igényes és szenvedélyes fejlesztőmérnökei létrehoztak két kompakt városi sportmodellt, a 208 GTi by PEUGEOT SPORT és a 308 GTi by PEUGEOT SPORT típusokat, amelyek a megalkuvás nélküli minőségnek, az erőtől duzzadó formatervnek és a magas szintű teljesítményeknek köszönhetik növekvő népszerűségüket.

Senkit nem hagy hidegen a 208 GTi by PEUGEOT SPORT új kiadása. Éles ferde vonal választja el egymástól a texturált kék matt és az autó nagymacska temperamentumát hangsúlyozó fekete lakkozott részt. Premier előtt mutatják be Genfben az új 208 GTi by PEUGEOT SPORT-ot, akárcsak a 308 GTi by PEUGEOT SPORT modellt. A 308 GTi by PEUGEOT SPORT-ban rejlő potenciál felfedezését szolgálja a standon található vezetési szimulátor, melynek segítségével a rajongók átélhetik a vezetőfülkében uralkodó sportos hangulatot és átérezhetik a sportos vezetés izgalmát.


A PEUGEOT SCOOTERS BEMUTATJA LEGÚJABB MODELLJEIT

Az elektromos Peugeot GenZe robogó mellett a Peugeot Scooters két másik típust is kiállít az újdonságok közül:
 
-    az új háromkerekű "made in France" PEUGEOT Metropolis robogót, amelyet a Franche-Compté régióban található és a világ legrégebbi kétkerekű márkájának bölcsőjéként számon tartott Mandeure-ben fejlesztettek ki és gyártanak!
-    a PEUGEOT Belville típust, a PEUGEOT Scooters új premium járművét, amely a márka nagykerekű robogóinak kínálatát gazdagítja.
 
Az új Peugeot Metropolis: a Peugeot Scooters nevével fémjelzett modell a piac legmodernebb háromkerekű robogója

A gazdagon felszerelt Peugeot Metropolis elismerten az egyik legtechnikásabb robogó a piacon. Vonzó megoldásai a vezető biztonságát és kényelmét egyaránt szolgálják. Az Euro 4 norma követelményeinek teljesítése jó alkalom volt arra, hogy újabb, a jobb teljesítményeket célzó fejlesztéseket hajtsanak végre. Az új modellbe az Euro 4 PowerMotion 400 köbcentis LFE motort építik be, amely változatlan teljesítmény mellett kisebb fogyasztást garantál.

A Peugeot Metropolis mélyreható változtatásaival párhuzamosan számos új felszerelést vezettek be. Az új váz és a futómű beállításának módosításai még kezelhetőbbé teszik a járművet (pontosabb és kiszámíthatóbb viselkedés), a kipörgésgátló rendszer (TCS – Traction Control System) pedig bármilyen útfelületen jobb tapadást biztosít.

A 13 colos első kerekek nemcsak sportosabb és határozottabb megjelenést kölcsönöznek, hanem a talajjal érintkező nagyobb felületnek köszönhetően kényelmesebbé és stabilabbá is teszik a robogót.

A nagyobb biztonság érdekében az ABS fékrendszer fokozza a fékezési teljesítményt; 50 km/h menetsebességnél 23 százalékkal rövidebb fékutat garantál, mint a korábban alkalmazott kombinált SBC (Synchro Braking Concept) fékrendszer.

Érdemes megjegyezni, hogy a Peugeot Scooters a robogógyártók közül elsőként vezeti be az automatikus vészvillogó-bekapcsolást vészfékezéskor. Ez a biztonsági felszerelés akkor lép működésbe, amikor a vezető 50 km/h-nél nagyobb sebességgel haladva hirtelen, 6 m/s-t meghaladó intenzitással fékezi a járművet.

Ezek a felszerelések kiegészítik azokat a jelentős újításokat, amelyek egyre népszerűbbé teszik a francia háromkerekű járműveket. Közéjük tartozik a mostantól szériában szállított két darab Smart kulcs, amellyel érintés nélkül indíthatjuk be a robogót; az abroncsnyomás-kezelő rendszer (TPMS: Tyres Pressure Management System) visszajelzővel a műszerfalon, vagy a DRL nappali világítás (Daytime Running Light). A Metropolist a Peugeot Scooters által kifejlesztett, legújabb típusú tároló dobozzal is felszerelik, amelyben elfér egy komplett vagy flip-up vagy Jet bukósisak.

Teljesen áttervezett, modern műszercsoportot is kapott az új Peugeot Metropolis. A sebességmérőt és a fordulatszámmérőt 3D szegély futja körül, és vörös háttérvilágítást kaptak az új mutatók.  
A modell a kifejezetten sportos, fekete matt és piros színű RX-R változatban, RS és Allure változatokban, valamint az Active belépő kivitelben rendelhető, amelyet SBC fékrendszerrel és 12 colos kerekekkel szerelnek fel.


Belville: új premium modell a Tweet mellett a Peugeot Scooters nagykerekű robogóinak kínálatában  

A Peugeot Belville a kulturális sokszínűségéről ismert, azonos nevű párizsi városnegyed felidézésével egyszerre kívánja vállalni a gyökereit és megtestesíteni a városi lét örömeit. A rendkívül elegáns modell arra hivatott, hogy az Európa-szerte legfontosabb nagykerekű robogók körében megteremtse azt a stílust, amelyet ez a kategória megérdemel.

Az új premium járműbe a Peugeot Scooters által kifejlesztett legújabb típusú motor, a SmartMotion kerül


A Peugeot Scooters a modellek exkluzivitásának növelésére és a nemzetközi terjeszkedésre irányuló stratégia jegyében egy új motortípust fejlesztett ki, amely magába foglalja azokat az LFE (Low Friction Efficiency) megoldásokat, amelyeket a PowerMotion motorokkal felszerelt modellekbe (Citystar, Satelis és Peugeot Metropolis) már beépítettek. A kompakt és takarékos SmartMotion teljesítményével és variálhatóságával is kitűnik. Kompakt és hatékony: a márka kompakt városi robogóihoz fejlesztették ki. Takarékos: kicsi a fogyasztása és a kibocsátási szintje. Variálható: levegő- illetve folyadékhűtéses változatban is igényelhető. A SmartMotion a legjobb kompromisszumot jelenti  a nyomaték/fogyasztás terén, ami javítja a vezetési komfortot.
 
A Belville magán hordozza a legújabb PEUGEOT modellek jellemző stílusjegyeit
 
A Belville azokat a nőket és férfiakat kívánja meghódítani, akik egy praktikus és kifinomult robogóra vágynak. A LED-es első lámpa, a fénydiódás irányjelző és a hármas karmot formázó hátsó lámpa az első pillantástól lenyűgöz, és kétséget sem hagy a modell genetikai hovatartozása felől.

A fokozott biztonságról az alapfelszerelésként beépített ABS fékrendszer gondoskodik, amely növeli a a nagy kerekek nyújtotta megnyugtató stabilitásérzetet. A hosszúkás ülés és a két állítható hidraulikus lengéscsillapító kitűnő komfortérzetet biztosít, amit a praktikus részletek tesznek még teljesebbé: a komplett bukósisak tárolására alkalmas rekesz, a sík padló, az USB csatlakozó, a zárható kesztyűtartó stb.


Az új modell kétféle felszereltségi szintet kínál, az Allure-t, amely szériában tartalmazza a jármű indítókulcsával nyitható, új PEUGEOT felső tárolórekeszt; valamint az RS sportváltozatot. Mindkettő rendelhető az új SmartMotion motorral felszerelt, folyadékhűtéses, 125 köbcentis, vagy az EasyMotion (Euro 4) motorral felszerelt 200 köbcentis kivitelben.


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER