2011. április 20. szerda, 11:53

 

Kihúzta a gyufát Sebestyén Balázs a népszerű rali pilótánál, Turán Frigyesnél. A Morning Show „mesterhármasa” kedd reggel éppen azon lamentált, hogy míg az igazi, férfias autó böhöm nagy és általában valódi benzin-temető, addig a kicsi, jó fogyasztású és könnyen kezelhető kocsik kimondottan és főleg kizárólag csajoknak valók.

 

class-fm-musorvezetoi-turan-frici-autojaban

Turán Frigyes, aki éppen egy ilyen „csajos” Ford Fiestával versenyez a rali világbajnokság elit mezőnyében először csak a fejét csóválta Balázsék „okoskodását” hallva, majd kigondolta, hogy elviszi egy „csajos” körre a három nagyszájú rádióst.

Nagyon szívesen demonstrálom nektek, mit tud egy ilyen abszolút nőcis kisautó – dobta fel a labdát a rali pilóta, majd nevetve hozzátette – csütörtökön délben a Hungaroringen tesztelünk a 300 LE-ős Ford Fiesta S 2000-es versenyautónkkal és örömmel elviszlek benneteket egy körre, ami után visszatérhetünk a kisautós témához - már, ha meg tudtok majd szólalni.

Balázsék rögvest felvették a kesztyűt és közölték, szíves-örömest vállalkoznak a kalandra, amelyről a pénteki Morning Showban be is számolnak majd.
- Feltéve, ha Frici nem „töréstesztre” visz, ahol mi leszünk a próbabábuk – bizakodott immár kissé visszafogottabban Vadon Jani, ám Rákóczi Feri rögtön rákontrázott.
- A ti bajotok, én ugyanis szerény méreteimnél fogva úgysem férek bele a kocsiba, legfeljebb a hátamon viszem majd – tréfálkozott, de Frici rögvest letromfolta.
- Én magam is 195 centi vagyok, úgyhogy ne reménykedj: esélyed sincs, hogy megúszd a kalandot, de ne aggódj, a pálya felétől úgysem emlékszel majd semmire – válaszolt Frici.

class-fm-morning-show


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER