Címkék: autószalon | Detroit | Lexus

2016. december 22. csütörtök, 18:33

 

A Lexus bejelentette, hogy a márka zászlóshajóját, az alapjaiban átalakult és teljesen megújult, ötödik generációs LS-t a 2017-es Észak-amerikai Nemzetközi Autókiállításon mutatja be januárban.

 



Ennyit mutatott meg a Lexus előzetesen az új LS-ből



A modell legelső változata az LS 400 1989-ben mutatkozott be, szintúgy Detriotban, és azonnal autóipari történelmet írt. Nem csak egy olyan autó született meg, amely a vezetési élmény, az utastéri komfort és a luxus területén a prémiumkategóriában korábban nem ismert szintet ismertetett meg a vásárlókkal, hanem egyben egy új autómárka, a Lexus világra jövetelét is jelentette.




Az LS azóta világszerte, így hazánkban is a legkifinomultabb luxust kereső, igényes vásárlók széles körét hódította meg. Most, 28 évvel később a teljesen megújult LS limuzin nem csak kompromisszummentes helykínálattal párosuló kupészerű formájával hódít, hanem jövőbe mutató, minden eddigit túlszárnyaló technológiájával nyűgözi le a vásárlókat. Az új generációs LS a márka kifejezetten hátsókerék-hajtású luxusmodellek számára kifejlesztett, globális padlólemezének meghosszabbított változatára (GA-L) épül – osztozva az LC sportkupé modellel – a még dinamikusabb vezetési élmény érdekében.



Jelenlegi, negyedik generációs Lexus LS



 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER