Címkék: PEUGEOT 3008

2019. június 05. szerda, 14:10

 

Folytatódik a Peugeot 3008 sikersorozata: egy brit autós portál hatvanezernél is több olvasójának szavazata alapján az új generációs Peugeot SUV-t választották meg a 2019-es Év Autójának.

 

 

 A brit AutoTrader.co.uk idei szavazásán magabiztosan szerezte meg az elsőséget, és ezzel újabb Év Autója címet tudhat magának a Peugeot 3008.

 Az Egyesült Királyság és az Ír Köztársaság legnagyobb online használtautó-értékesítő felületén, az AutoTrader oldalon évente tízmillió tranzakció zajlik; a szervezet saját fejlesztésű digitális platform és innovatív adattermékek segítségével teszi egyszerűbbé a vásárlás és az eladás folyamatát a fogyasztók, az értékesítők és az autógyártók számára. Az 1977-ben papír alapú hirdetési újságként indult AutoTrader ma már teljes egészében digitális kiadvány, amelyen naponta közel félmillió autót hirdetnek meg – ez a brit szigeteken eladásra kínált autók mintegy 80 százaléka. A felület névismertsége meghaladja a 90 százalékot, amikor tehát arra kérik felhasználóikat, hogy szavazzanak az év újdonságaira, biztosak lehetnek a magas részvételben.

 

 

 Idén több mint 60 ezren írták meg véleményüket frissen vásárolt autójukról. Összesen tizenhat meghatározó területen értékelték autójukat a tulajdonosok, és a szavazatok összegzése után egyértelmű győztesként emelkedett ki a mezőnyből a Peugeot 3008. A francia SUV az összes értékelt autó közül a legmagasabb minősítést kapta a belső tér minőségére, a menetkényelem, a szolgáltatások kínálata, valamint a tartozék-választék terén pedig az összesített második helyen végzett. A tulajdonosok különösen kedvező véleményt fogalmaztak meg a típus belső és külső formatervéről, a digitális műszeregységről, az alapfelszereltségről, az összeszerelési minőségről és a vezetési élményről.

 Véleményük összecseng azzal a képpel, amelyet az Auto Trader szakújságírói alkottak a kompakt szabadidőjárműről: ők kényelmes, praktikus családi járműnek ismerték meg, amely gazdag felszereltséggel és hiánytalan biztonsági funkcionalitással, valamint divatteremtő megjelenéssel szolgálja az ügyfeleket. A rugózási komfort és a stabilitás közötti arany középutat megtestesítő futómű-hangolás ideális családi autóvá teszi, nemkülönben az a tény, emlékeztetnek a szerzők, hogy a Peugeot 2019-ben az abszolút legmegbízhatóbb márkának bizonyult a J.D. Power nagy-britanniai felmérésén. „Nem tudunk vitába szállni azzal, hogy a brit autótulajdonosok a Peugeot 3008-ast választották meg a 2019-es Év Új Autójának. A formaterv, a minőség, a biztonság és a felszereltség egyaránt lenyűgöző, ráadásul jó vezetni, tágas és praktikus.” Így összegezte a szerkesztőség véleményét Ivan Aistrop, az Auto Trader vezető tesztelője.

 

 

 A Peugeot 3008 modellt nem először választották meg az év első számú újdonságának. Miután a modell 2017-ben elnyerte az Európai Év Autója díjat (az ötödik Peugeot-ként a díj történetében), Írországban és Malajziában is megismételte ezt a fegyvertényt, majd a What Car? szavazásán elhozta a 2017-es Év Autós Technológiája díjat, a Párizsi Autófesztiválon az Év Legjobb Autóbelsője címet kapta, az Auto Express pedig még ugyanabban az évben az Év Legjobb Kompakt Szabadidőjárművének választotta meg.

 2018-ban a Driver Power tizenhatodik Év Autója szavazásán ugyancsak elnyerte a legjobb kompakt SUV-nak járó kitüntetést. A 80 ezer olvasó részvételével zajló szavazást kategóriája győzteseként zárta a külső megjelenés és kidolgozás, a praktikum, a rugózás és vezethetőség, a biztonság és megbízhatóság, valamint az összeszerelés terén, míg az autó formatervét és biztonsági felszereltségét az egész piac összesített legjobbjának kiáltották ki. Az elismerések sorát jelenleg a Carbuyer.co.uk szavazása zárja, ahol 2017 óta harmadik éve nem talál legyőzőre a kompakt szabadidőjárművek körében a Peugeot 3008, annak ellenére, hogy évről évre új, friss konkurensekkel bővül ez a rendkívüli ütemben gyarapodó szegmens. Ugyanitt a legjobb SUV és a legtakarékosabb szabadidőjármű címeket is elhódította tavaly a 3008.

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER