Címkék: Citroen Berlingo | kishaszonjárművek | Peugeot Partner | PSA

2018. június 29. péntek, 23:05

 

Az európai kishaszonjármű-piac vezető szereplőjeként a PSA csoport megújítja kisteherautóit és ezzel folytatja a szegmensben indított offenzíváját.

  

A 30%-ot meghaladó piaci részesedéssel bíró PSA csoport a Peugeot Partner és Citroën Berlingo modellek új generációjával megszilárdítani készül vezető szerepét az európai kishaszonjárművek piacán.

A közös program keretében megújult járművek a konszern EMP2 platformjára épülnek. A Peugeot és Citroën modellek gyártása Spanyolországban és Portugáliában, a vigói, ill. mangualdéi üzemben történik.

Az új generációval kapcsolatos kereskedelmi célkitűzések megvalósítása érdekében Mangualdéban egy harmadik (225 újonnan felvett munkatárs), Vigóban pedig egy negyedik munkacsoportot (900 új munkatárs) hoztak létre, melyek áprilisban, ill. júniusban álltak munkába. A Pireneusi-félszigeten található két kiváló PSA gyár – a nemrég létrehozott ibériai ipari pólus tagjaként – jelentős átalakításokon esett át, így készen áll az új Peugeot Partner és Citroën Berlingo VAN modellek fogadására.

Az új modellek egyedülálló felszereléseket kínálnak, melyek az ügyfelek mindennapi és különleges igényeit egyaránt kielégítik, és még biztonságosabb (vezetéstámogató és manőverezéssegítő rendszerek stb.), kényelmesebb (állítható deréktámasz, hangszigetelés stb.) és praktikusabb (duplakabin, megnövelt hasznos teher, hosszabb rakodófelület, építkezés csomag stb.) megoldásokkal szolgálnak.

A céges ügyfelek változatos igényeinek megfelelően a PSA csoport számos karosszériaváltozatot kínál, melyek a hasznos teher (650–1000 kg), a hosszméret (4,40 m és 4,75 m), a szállítható személyek száma (2, 3 vagy 5) és a felszereltség (csapóajtó hosszú tárgyak szállításához, zsiráftető, erősebb fényű raktér-világítás, 220 voltos csatlakozó stb.) tekintetében különböző kombinációkat képviselnek.

A járművek Európában szeptembertől lesznek rendelhetők és a PSA összességében mintegy 100 országban készül forgalmazni őket.

Philippe Narbeburu, a haszongépjármű szekció vezetőjének nyilatkozata: „Új generációs furgonjaink az alapkínálat megújulásának egy újabb mérföldkövét képviselik. Korszerű, hatékony, a legmagasabb elvárásoknak is eleget tevő járműveket kínálunk, melyek egyedülálló élményt biztosítanak ügyfeleink számára. Szeretnénk megszilárdítani vezető pozíciónkat az európai piacon és egyben folytatni a többi földrész meghódítását.”

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER