Címkék: elektromos | KIA

2021. március 09. kedd, 18:46

 

A Kia ma bemutatta az ‘EV6’ – a márka első, kifejezetten elektromos hajtásra tervezett modelljének - első hivatalos fotóit.

 

 

 Az újdonság az első Kia a márka globális elektromos padlólemezén (Electric-Global Modular Platform: E-GMP).
Az EV6 a márka elektromos autózás felé vezető útjának, és ehhez kapcsolódó átalakulásának indító modellje.
“Az EV6 új márkacélunk (Movement that inspires), és új formafilozófiánk tökéletes megtestesítője.

Arra született, hogy élvezetessé és természetessé tegyen minden utazást azáltal, hogy természetes, egyszerű és intuitív élményeket kínál, olyanokat, amelyek jobbá teszik használóinak mindennapjait.” Mondta Karim Habib, a márka globális formatervező központját is irányító Kia-alelnök. “Célunk, hogy kézzelfogható élménnyé tegyük az autózást és izgalmas, eredeti, ötletes elektromos autókat alkossunk mindehhez.”

 


A Kia új elektromos-autós típusnév-rendszere

A brand átalakulásának fontos részeként a márka első tisztán elektromos modelljének bevezetésével egy időben új típusnév-rendszer is megjelenik. A világ valamennyi piacán használatos új elnevezések rendszere egyszerű felépítésű, logikus és átlátható.

A márka valamennyi elektromos modelljének típusneve EV-vel kezdődik, így mindenki számára azonnal egyértelmű és könnyen azonosítható, hogy ezek a Kiák tisztán elektromos hajtásúak. A betűket követő szám a modell helyét és rangját is mutatja a kínálatban.

Az EV6 a Kia új márkaszlogenjének (Movement that inspires) első kézzel fogható megtestesülése. A premier 2021 első negyedévében várható.


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER