Címkék: KIA e-Niro

2021. február 26. péntek, 19:15

 

A Kia e-Niro első helyen végzett a nagysorozatú elektromos hajtású modellek kategóriájában a J.D. Power 2021-es elektromos-autós felmérésén (Electric Vehicle Experience (EVX) Ownership Study).

 

 

 A most először elvégzett felmérésben közel 10,000 elektromos autó tulajdonosát kérdezték meg olyan, a mindennapi használathoz szorosan kötődő jellemzőkről, mint a használati költségek, a hatótáv és a vezetési élmény. A kérdés célja az volt, hogy végül kiderüljön, milyen valószínűséggel választanának újra elektromos járművet maguknak, és mennyire ajánlanák másoknak is a vásárlást.
“Ez a díj nem csak egy újabb fontos elismerés, de megerősíti azt a tényt is, hogy az e-Niro komoly hatást gyakorolt és gyakorol ma is az elektromos autók teljes piacára. Nem könnyű piacvezetőnek lenni ebben a műfajban, de az e-Niro valóban mindent megtett az elsőségért: emisszómentes működést, magas minőséget, praktikus használhatóságot, funkcionalitást és kiváló vezetési élményt kínál.” - mondta Jason Jeong, a Kia Europe elnöke.

 

 

 


“A nagysorozatú modellek kategóriáját megnyerni igazi kitűnő bizonyítványa annak, hogy elektromos modelljeink már mennyire sikeresek és kedveltek, ugyanakkor remek alapot is kínál a 2025-ig érkező, összesen 11 új, tisztán elektromos hajtású modellünk számára. Az elektromos autózás fejlődése új korszakba lépett. Nagyon örülünk, hogy ennek a fejlődésnek az élén állhatunk.”
Erős elektromos kínálatának bázisán és a jövő közlekedése felé vezető úton haladva a Kia elkezdte Plan S nevű átalakulási programjának végrehajtását. Ennek keretében a vállalat 2025-ig összesen 25 milliárd dollárt invesztál elektromos fejlesztésekbe, mobilitási szolgáltatásokba, a konnektivitásba és az önvezető autók fejlesztésébe.

A Kia e-Niro új lehetőségeket kínál mindazoknak, akiket vonzanak az egyre népszerűbb crossover-ek, ugyanakkor az elektromos autózás nyújtotta előnyökre is vágynak. 395 Nm-es forgatónyomatéki csúcsával és négyféle menetmódjával az e-Niro mindent tud, amit ebben a kategóriában a vevők ma elvárnak. Rugalmas, gyors, fejlett technológiájú és stílusos egyszerre, így tökéletesen passzol minden életstílushoz.

A J.D. Power, PlugShare-rel közösen elvégzett új felmérése minden szempontból tökéletesen alkalmas a vevői elégedettség, és az elektromos autózást jellemző speciális vonások vizsgálatára. A felmérés által bevezetett EVX tulajdonosi index tartalmazza az autósok elégedettségét (1,000 pontos skálán) a prémium kategóriában és a nagysorozatú modellek piacán egyaránt. A felmérés hét jellemzőt vizsgál: a hatótávot (az ígért és a valós érték eltérését), a közterületi töltés elérhetőségét, a fenntartás és a használat költségeit, a vezetési élményt, az otthoni töltés egyszerűségét, és az autó minőségét, valamint megbízhatóságát.

Az idei felmérés adatfelvételi időszaka 2020 októbere és novembere volt, a vizsgálat során összesen 9,632, modellévi besorolása alapján 2015 és 2021 közötti, akkumulátoros elektromos autó és plug-in hibrid tulajdonosának véleményét kérdezték ki.


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER