Címkék: KIA

2019. március 19. kedd, 19:47

 

A Kia fejlesztőit az első Ceed-sorozat tervezésének kezdete óta - azaz immár több mint 15 éve – foglalkoztatja a lehetőség a modellcsalád karosszériaváltozatainak bővítésére.

 

 

Az elképzelések közül az elmúlt években több megvalósult, és meg is jelent a Ceed aktuális kínálatában, de a márka európai formatervezői ma is folyamatosan kutatják és tesztelik a további lehetőségeket.

 

 

 Gregory Guillaume, a Kia Motors Europe formatervezésért felelős alelnöke a Ceed családjának legújabb tagjáról: “Van egy olyan karosszériaforma, ami nagyon is megérdemli, hogy a Ceed családjához tartozzon. Megjelenésével ráadásul a sorozat erősebbé és izgalmasabbá is válik Európában. Ez a forma olyan, amihez még csak hasonlót sem láthattunk eddig a Ceed kínálatban: a Kia következő nagy meglepetése.”

 A Ceed, a Ceed Sportswagon és az új ProCeed megjelenésével a Kia legkelendőbb modellcsaládja nem szűnt meg bővülni, sőt, a legújabb modellváltozat biztosan felkavarja majd a piac állóvizét. Az új Ceed crossover még 2019-ben megjelenik az európai Kia kínálatban.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER