Címkék: Hyundai IONIQ | WWCOTY | Zöld Autó

2018. június 25. hétfő, 17:16

 

A 2018-as Hyundai IONIQ, a Hyundai innovatív modellje, amely háromféle elektromos hajtásláncot kínál, ünnepélyes keretek között elnyerte a Busan Nemzetközi Autószalonon az Év Női (Világ)autójának legrangosabb díját (WWCOTY). A “Legrangosabb Díj” az évente odaítélt legmagasabb kategóriájú elismerés, amelyre a WWCOTY versenyen a világ minden tájáról érkező 25 legelismertebb női autóipari újságíró szavaz. 

“Az idei évben a Hyundai IONIQ “kiemelkedett” a mezőnyből – mondták a WWCOTY zsűritagok, és az IONIQ-ot “egyértelmű nyertesnek” hirdették ki a több mint 400 induló versenyző között. Az IONIQ-ot a Zöld Autó kategória győzteseként is elismerték.

Az IONIQ az első környezet-központú jármű a világon, amely hibrid, plug-in hibrid és elektromos hajtáslánccal szerelt modelleket kínál. A Hyundai megközelítése szerint az IONIQ sorozat kompromisszummentes formatervezést és vezetési élményt kínál, valamint a legmodernebb biztonsági és kényelmi technológiákat tartalmazza, így a vásárlók széles rétegének vonzó választást jelent. A verseny során a három IONIQ változatot egy autóként vették figyelembe és eszerint kezelték a szavazáson.

“Megtiszteltetés számunkra, hogy jelen lehetünk a Busan Nemzetközi Autószalonon és átadhatjuk az IONIQ-nak a legrangosabb díjat és a Zöld Autók kategóriájának díját,” – nyilatkozta Sandy Myhre, az Év Női (Világ)autójának vezérigazgatója. “Szigorú tesztelésünk elvégzése után demokratikus szavazással az IONIQ-ot választottuk, így az autó valóban “egyértelmű győztesként” került ki a versenyzők közül.

“Az IONIQ aerodinamikus karosszériavonala segíti a levegőáramlást, valamint környezetbarát járműként is növeli hatékonyságát” – nyilatkozta Peter Schreyer, a Hyundai Motor Elnöke és Vezető formatervezője. “Az Év Női (Világ)autója legrangosabb díjának elnyerése újabb bizonyíték az IONIQ kiemelkedő formatervére, amely nem csak esztétikailag megnyerő, de kialakítása is tökéletsen megfelel a célnak.”

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER