Címkék: Hyundai i30 N-Line | ötajtós | Tarquini

2018. július 19. csütörtök, 04:48

 

Az első nagyteljesítményű ’N’ jelvényt viselő sorozatgyártású - i30 N - modell sikeres bemutatását követően a Hyundai tovább bővíti modellválasztékát az N-Line felszereltségi szint Európában történő bevezetésével. 

 

Az i30 N-Line az első Hyundai modell, amely megkapja az új felszereltségi csomagot, mely az i30 N-ből ismerős külső és belső dizájn elemeket kapott, ezzel is tovább javítva az i30 megjelenését. A műszaki beállítások - beleértve a felfüggesztést, a fékeket és a kipufogót - szintén áthangolásra kerültek, hogy kicsit izgalmasabbá tegyék a modellt a hagyományos i30 ötajtós változathoz képest.

Az i30 N-Line felszereltségi szint frissített dizájn elemei közül sok megegyezik a sikeres i30 N modellével. Ezek közé a frissítések közé tartoznak az első- és hátsó lökhárítók, amelyek kizárólag az N-Line felszereltség esetében ezüstszínű kiemelést kaptak. Az új felfüggesztéssel kombinálva az autó hasmagassága alacsonyabb és szélesebb lett, ezzel dinamikusabb megjelenést kölcsönözve az autónak. A 18”-os könnyűfém keréktárcsák első alkalommal jelennek meg az 5-ajtós i30 esetében, ezzel is tovább erősítve a sportos külsőt. Az új ikerkipufogó egy további dizájnelem, amely megkülönbözteti az i30 N-Line felszereltséget a többitől. Az autó elején, egy újonnan megalkotott jelvény jelzi az N-Line felszereltséget.

A beltér tekintetében, a vásárlók választhatják a jobb oldaltartást biztosító N-márkájú bőr sportüléseket. A sportkormány, a fémpedálok és az N váltógomb a sofőr számára még élvezetesebb vezetési élményt kínálnak. Az ötajtós i30 tágas és praktikus beltere továbbra is kellő kényelmet kínál minden utas számára az i30 N-Line felszereltségi szintű változat esetében is.

A sportosabb vezetési dinamika érdekében a felfüggesztést, a fékeket és a motor reakcióját tovább finomították az i30 N-Line esetében. PS4 Michelin Performance gumiabroncsok kerültek az autóra, melyek illeszkednek az áthangolt vezetési teljesítményhez. Az i30 N-Line vásárlói az 1.4 T-GDI 140 lóerős benzinmotor vagy az 1.6 CRDi 136 lóerős dízelmotor közül választhatnak.

Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékekért felelős alelnöke a következőket nyilatkozta: „i30 N modellünk, annak bemutatása óta nagy sikernek örvend, amely igazolja képességeinket a nagy-teljesítményű mérnöki munka terén, valamint érzelmeket ébreszt márkánk iránt, a modell kínálta vezetési élménynek köszönhetően. Most ezt az érzést egy szélesebb közönség számára is elérhetővé kívánjuk tenni az új i30 N-Line bemutatásával. Úgy véljük, hogy ez az átfogó dizájn- és műszaki elemeket tartalmazó fejlesztési csomag továbbra is egyre több új ügyfelet terel majd a Hyundai márka felé Európában.

 

Erős akár a csiliszósz
Az N-Line felszereltség bemutatásának megünneplése céljából a Hyundai egy új videoklipet forgatott, amely az új modell dizájn- és műszaki elemeit mutatja be. A videó humoros forgatókönyvében, amelyben szerepel a Hyundai Motorsport tesztpilótája, az igen sikeres túraautó pilóta, egy első pillantást vethet az i30 N-Line modellre.

A videóban Tarquini könnyedén kezeli az i30 N-Line-t és ügyesen beindít egy szerkezetet, amely egy üveg forró csiliszószhoz kapcsolódik. Nagyszerű vezetési technikával Tarquini az i30 N-Line-t pontosan a megfelelő helyre kormányozza hogy a hamburgerére hulló csiliszósz cseppjeit elkapja, amely ugyanúgy felpaprikázza az ételét, mint ahogyan az N-Line felszereltség izgalmasabbá teszi a hagyományos i30-at.
Az i30 N-Line 2018 nyarától lesz elérhető Európa szerte.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER