Címkék: Honda e

2019. szeptember 10. kedd, 11:47

 

Nyilvánosságra hozta vadonatúj elektromos autójának árait a Honda. A modell sorozatgyártású változatát ma leplezik le a Frankfurti Autószalonon, méghozzá azt követően, hogy nyáron már Németországban bemutatták a prototípust.

 

 

 A Honda e néven értékesítésre kerülő 136 LE-s alapmodell bruttó ára 9 599 000 Ft, míg a 154 LE-s, gazdagabban felszerelt Honda e Advance 10 999 000 Ft.

Hogy minél szélesebb körben elterjedhessen a nullemissziós Honda, a márka hazai importőre tárgyalásokat kezdett egy kedvező hitelkonstrukció kidolgozására is pénzügyi partnerével a Honda Financial Services-zel.

 

 

 

Mivel az Angliában, Franciaországban, Németországban, illetve Norvégiában élő vásárlóknak lehetőségük volt jelezni a vásárlási szándékukat a mai naptól kezdve véglegesíthetik a megrendelésüket a helyi márkakereskedőjüknél, hogy a tervek szerint 2020 első felében átvehessék az ultrahatékony elektromos Hondát.

Magyaroszágon a mai nappal kezdődően van lehetőség a Honda e és a Honda e Advance megrendelésére a Honda dedikált márkakereskedőinél.

Első sorozatgyártású, akkumulátoros villanyautójával ismét nagyot lépett a Honda tervének megvalósítása felé, miszerint 2025-ben már minden Európában eladott új Honda gépkocsi képes lesz elektromos üzemmódban közlekedni.

Jean-Marc Streng, a Honda Motor Europe autó üzletágának vezetője elmondta: „Örömmel tölt el bennünket, hogy a sorozatgyártás fázisába ért a Honda e, és nyilvánosságra hozhattuk az árát. Hatalmas az érdeklődés a modell iránt, a prototípus bemutatkozása óta több mint 40 ezren jelezték vásárlási szándékukat. Ez különösen fontos számunkra, hiszen a Honda e a márka elektromos átállás melletti elkötelezettségét bizonyítja.”

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER