Címkék: Honda Jazz

2019. október 16. szerda, 09:45

 

Közzétette a vadonatúj Jazzről készült első fotókat a Honda. A világszerte népszerű kompakt következő nemzedéke 2019. október 23-án a Tokiói Motor Show-n gördül majd nagyközönség elé, s nem egyebet ígér, mint a kényelem és a vezetési élmény teljesen új szintjét a kategóriában.

 

 

A modell - Európában első alkalommal – csak hibrid hajtáslánccal lesz elérhető, ami több szempontból is kedvező döntés a gyártó részéről. Egyrészt mert a kétmotoros rendszer igencsak dinamikussá és élvezetessé teszi a Jazzt, másrészt mert üzemanyag-fogyasztása és károsanyag-kibocsátása egyaránt rendkívül alacsony.

 

 

 

A vadonatúj Jazz világpremierjével egy időben Amszterdamban is médiaeseményt rendez a Honda. Ennek keretein belül az Electric Vision névre keresztelt termékfejlesztési stratégia európai vonatkozású részleteit ismerhetik meg a sajtó munkatársai, és tulajdonképpen bárki, a bemutató ugyanis nyomon követhető lesz az Interneten. A közvetítés élőben, a https://www.youtube.com/user/HondaHungaryVIDEO csatornán zajlik majd, a kezdés időpontja: 2019. október 23., 12.30.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER