Címkék: BMW | BMW M2 coupé | Gigi Hadid

2016. április 20. szerda, 12:42

 

Lélegzetelállítóan látványos sportvideóval indult el világkörüli útjára a vadonatúj BMW M2 Coupé reklámkampánya, amely ötször 370 lóerővel és Gigi Hadid szupermodellel hozza lendületbe a vezetés szerelmeseit.

 

A vadonatúj BMW M2 Coupé április 16-i piaci debütálásával párhuzamosan a bajor gyártó a kompakt sportoló világméretű reklámkampányát is útnak indította. A 370 lóerős kupé globális népszerűsítése az „Eyes on Gigi” elnevezésű digitális feladvánnyal veszi kezdetét, amelyben a mindössze húsz esztendős amerikai szupermodell, Gigi Hadid ül be a képernyőn elrajtoló sportautók egyikébe. A világhírű modell most először állt kamerák elé autóipari gyártó arcaként.

bmw-m2-coupe-supermodel-gigi-hadi-1

A vágatlan sportvideó koncepciójának kitalálásakor a digitális feladványt jegyző Marc Forster a vadonatúj BMW M2 Coupé dinamikus menetteljesítményén és letaglózó agilitásán túl Gigi Hadid előkelő eleganciájából és érzéki szépségéből merített ihletet. A világhírű filmproducer és forgatókönyvíró, aki olyan nagyszabású hollywoodi alkotásokat rendezett már, mint a 007 – A Quantum csendje, a Szörnyek keringője vagy a Z világháború, ezúttal egy rendkívül összetett snitt elképzelését váltotta valóra.

„Eyes on Gigi”

A vadonatúj BMW M2 Coupé sportmodellt népszerűsítő világméretű reklámkampány első felvonása április 14-én debütált kizárólag a YouTube-on és a Facebook-on, egy különlegesen lendületes „itt a piros / hol a piros” játékra invitálva a nézőket: a videó első néhány másodpercében Gigi Hadid szupermodell beül a három BMW M2 Coupé egyikébe, a nézőnek pedig nincs más dolga, mint követni a kiszemelt autó mozgását.

bmw-m2-coupe-supermodel-gigi-hadi-2

A rajtot követően további két BMW M2 Coupé csatlakozik a csapathoz, majd egy lélegzetelállítóan látványos, lendületes járműkoreográfia veszi kezdetét – gyakorlatilag ellehetetlenítve a néző feladványát. A sportvideó végén az öt autó egy sorba érkezik, a nézőnek pedig ki kell találnia, melyikben ül a szőke szupermodell.

A vágatlan, egyetlen snittből álló felvételt Kaliforniában, a Mojave-sivatag egyik kifutópályáján rögzítették az Avatar és A védelmező című filmeket is jegyző, Oscar-díjas Mauro Fiore operatőr irányítása alatt.

A látványos videót a reklámkampány hivatalos weboldalán ( www.eyesongigi.com) egy hosszabb és összetettebb változat egészíti ki, amelyben a lendületes járműkoreográfiát 360 fokban is végignézhetik a vezetés szerelmesei.

bmw-m2-coupe-supermodel-gigi-hadi-3

Gigi Hadid az „Eyes on Gigi” reklámkampányban vállalta el először, hogy egy autóipari gyártó arcaként kamerák elé áll. „Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy sikerült megnyernünk Gigi Hadid szupermodellt a vadonatúj BMW M2 Coupé világméretű kampányához” – mondta Uwe Dreher, a BMW, valamint a BMW i és a BMW M divíziók nemzetközi márkakommunikációs vezetője. „Gigi és a BMW M2 tökéletesen kiegészítik egymást: mindketten határozott, erős személyiségek, varázslatos kisugárzással” – tette hozzá.

Gigi Hadid azonnal igent mondott a BMW felkérésére. „A BMW egy ikonikus márka, az pedig, hogy a vállalat egyik legnagyobb kampányának arca lehetek, kétségkívül karrierem egyik fontos állomása. Az M2 egy igazán klassz autó” – nyilatkozta a Los Angeles-i szupermodell.

 bmw-m2-coupe-supermodel-gigi-hadi-4

A világkampány digitális rajtja az összetett népszerűsítés első állomásaként

Az „Eyes on Gigi” sportvideó egy összetett, globális reklámkampány első állomásaként debütált a YouTube-on és a Facebook-on április 14-én, a lendületes feladványt pedig világszerte számos televíziós, internetes és közösségi médiában megjelenített tartalom követi majd. Az „Eyes on Gigi” videót a húszéves szupermodell hatalmas rajongótábora még tovább népszerűsíti: 16,1 millió Instagram-feliratkozójával, közel 1,9 millió Twitter-követőjével és hozzávetőlegesen 2,6 millió Facebook-rajongójával Gigi Hadid a közösségi háló egyik legnépszerűbb képviselője.

Amennyiben a feladvány végén megtalálja azt a BMW M2 Coupé-t, amelyben a szupermodell is helyet foglal, a kampány részletesen kidolgozott felépítése a nézőt az adott ország BMW-értékesítési felületére irányítja át, egyenesen a vadonatúj BMW M2 Coupé digitális autószalonjába.

bmw-m2-coupe-supermodel-gigi-hadi-5

„Amikor megkerestek a koncepcióval, rögtön beleszerettem. Megtiszteltetésnek érzem, hogy a kampány részese lehetek. Ez a projekt azonnal magával ragadott” – mondta Gigi Hadid, aki imádja a BMW vadonatúj reklámkampányának szokatlan felépítését.

Annak érdekében pedig, hogy fenntartsa új rajongója vezetési élményét, a BMW hat hónapra egy vadonatúj BMW M2 Coupé-val kedveskedik a világhírű szupermodellnek.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER