Címkék: 100 éves | BMW | Budapest | Operaház | ünnepség

2016. március 07. hétfő, 22:17

 

A BMW Magyarország is megünnepelte este a BMW 100. születésnapját. A Magyar Állami Operaház színpadát e-Drive, azaz elektromos és plug-in hibrid autók vették át.

 

100 éves a BMW
Képgaléria
100 éves a BMW
A képre kattintva galéria nyílik több képpel!



Különleges ajándékot készített a BMW hazai importőre a BMW eddigi 100 évének évfordulójára. Stratégiai partneréhez, az Állami Operaházba invitálta a hazai autós újságírókat. Finom falatok kíséretében levetítették a videót, amely a délutáni centenáriumi ünnepségen készült. A müncheni Olympic Hallban 2000 ember kísérte figyelemmel az előadást, amely felvonultatta a múlt eseményeit tekintettel a Mini és a Rolls Royce megjelenésére is a BMW csoportba, majd a BMW jövőről alkotott elképzelésével egy önvezető tanulmányautóval zárt, amely el is indította azt ünnepi túra eseménysorozatot, mellyel idén világszerte jelentkeznek majd.
A jövő autójához nyáron Londonban egy Mini és egy Rolls Royce tanulmányautó csatlakozik, ősszel pedig Los Angelesben egy tanulmány motor.



De hol vannak az autók? Az Operaházhoz megérkezve gyanús csend fogadott, egyetlen kiállított autó sem árválkodott az Andrássy úton, nos az autók már kivilágítva és díszpompában a színpadon várták a vendégeket. Az elektromos i3 és a plug-in hibrid i8 sportautó mellett megjelentek a BMW további e-Drive autói. Középen egy X5-ös, mellette pedig egy 330e és egy 225xe Active Tourer állt.




A nézőtérről érdekes volt látni a különleges szereplőket a formabontó autókiállítási helyszínen, de a szemszögükből még érdekesebb volt az Operaház nézőterére feltekinteni, amely gyönyörű hátteret is adott a képeknek. (Tekintsék meg a többi fotót is a képgalériában.)



A nap folyamán elgondolkoztunk azon, bizony öröm, hogy ezen az évfordulón jelen lehettünk, mert nagyon valószínű, hogy a mai felnőttek bár a jövőből még látnak valamennyit, a következőn már nem lesznek ott. Boldog Születésnapot BMW!



 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER