Címkék: 2016 | Infiniti | Párizsi Autószalon

2016. szeptember 30. péntek, 11:24

 

Az Infiniti bepillantást az az autóipar jövőjébe a 2016-os Párizs MotorShow-n (Mondial de l’Automobile), az úttörő motorfejlesztésével és koncepciójával.


 

Az Infiniti új Változó Kompressziójú Turbós motorja (Variable Compression Turbo) a világ első gyártásra kész VC-Turbó rendszere. Ígéretes, hogy az egyik legfejlettebb belső égésű motor, melyet valaha létrehoztak. VC-Turbo technológia a nagy teljesítményű 2,0 literes benzines turbó motorban jelenik meg, melynek nyomatékában és hatékonyságban előrehaladottabb, mint a dízelmotoroknak - anélkül, hogy a CO2 kibocsátást növelnénk.



Roland Krueger, az Infiniti Motor Company elnöke, így nyilatkozott: "Az úttörő új VC-Turbó hajtáslánc hatalmas előrelépést jelent a motor fejlesztésekben. Ez az új technológia már elérhető lesz az Infiniti 2018-as modelleiben."

A QX Sport Inspiráció bemutatkozik Párizsban, amely a jövőbeli Infiniti QX modellek koncepciója. A merész, új koncepción néhány tervezési fejlesztést hajtottunk végre, Amely globálisan a pekingi autóshow fedte fel a márka vízióját a következő generációs, közepes méretű prémium SUV szegmensben.    
Ehhez társul Párizsban a frissített 2017-es Q50 sport szedán, új funkciókkal, és az új Infiniti InTouch technológiával.

VC-Turbo: Az első gyártásra kész változó kompressziójú motor
A változó kompressziójú Infiniti motor (VC-Turbo) egy igen fejlett Multi-Link rendszert használ a motor szabályzására, amely úgy valósul meg, hogy a rendszer érzékeli a járműtől és annak vezetőjétől beérkező jeleket, és ennek megfelelően automatikusan választja ki a legalkalmasabb kompresszió arányt a 8:1 (nagy teljesítményű) aránytól egészen a 14:1 (magas hatásfokú) arányig terjedő széles skálán.

A fejlesztés során elérni kívánt körülbelül 200 KW (272 LE) teljesítmény és 390Nm nyomaték paramétereiben egy normál 6 hengeres motorhoz mérhetők, miközben hatékonyságban messze felülmúlja azokat.

A 4 hengeres VC-T motor által keltett zaj és rezgés szintje hasonló, sőt alacsonyabb a hagyományos belső égésű vagy DPF dízel motorokhoz viszonyítva, egyúttal kompaktabb és könnyebb, mint a hasonló teljesítményű V6 motorok.

QX Sport Inspiráció: az evolúció
Világpremierje a 2016-os pekingi Autószalonon volt, a Infiniti QX Sport Inspiráció egy elegáns és erőteljes kifejezése progresszív SUV-nak és feltárja a vállalat jövőképét a következő generációs, prémium, közepes méretű SUV-járól.

Infiniti progresszív vízióját egyértelműen a QX Sport Inspiráció elegáns, de erőteljesen tagolt külseje mutatja be. Az autó fényezése matt szürkére változott, míg a kerekek nagyobbak, 22”-ak lettek, mely mögött a féknyergek kaptak egy feltűnő bronz színt.    

Áramló vonalak jellemzik a tágas és szépen berendezett belsőt. A belső tér színei - túlnyomórészt fekete-fehér lett, mely természetes bőrből készült - bővítve a barna színvilágot a belső térben.



A 2017-es Infiniti Q50 sport szedán világpremierje
A fejlesztések kiváló és meghatározó pillanatban érkeznek az Q50 modellünkhöz. A globális értékesítések az első nyolc hónapban 6% nőttek a 2015-ös azonos időszakhoz képest, több mint 144.675 eladott gépjármű 2016 januárjától - augusztusig.

Dizájn: új színek és testreszabási lehetőségek    
A 2017-es Q50 kapható lesz az új metallic hármas színeiben: Fekete, Pure White, és a Venetian Ruby helyet érkezik a - Dinamikus Sunstone piros. Az utóbbi szín egy új festék alkalmazásának köszönhető, amely az Infiniti által kifejlesztett technológia, mely a bevonat gépek és manuális technológia kombinációja – ennek segítsévél érjük el a mély, fényes felületet. Vörös szín került fel a féknyergekre az új Q50S 3.0T modellekre, mely motor az Infiniti vadonatúj 400 lóerős 3,0 literes V6-os duplaturbós VR "motorja.

2017-es Q50 belső most egy dizájn csomag is megvásárolható, ami elérhető a Sport és a Sport Tech csomagokhoz. Ez biztosítja a jelentős fejlesztéseket és egyedi dizájn az új grafit vagy Java Brown színeket, a steppelt fél-anilin bőr belső kárpitot. Új, nyitott pórusú, sötét fa furnérok és sötét króm szegéllyek és fekete tetőkárpit.

Technológia: komfort, kényelem és a kapcsolat
Az európai piacok számár az Infiniti felszerelte a 2017-es Q50 modellekbe az új telematikai vezérlőegységet (Telematic Control Unit), amely lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy irányítsa a gépjármű egyes elemeit távolról az Infiniti InTouch szolgáltatás okostelefon alkalmazásán keresztül a nagyobb biztonság és a kényelem érdekében. Az új funkciók közé tartozik a távoli dudálás funkció, a lámpák felkapcsolása, a gépjármű helymeghatározó és az ellopott gépjármű nyomonkövetése.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER