Címkék: Jeep. Párizsi Autószalon

2016. október 03. hétfő, 12:54

 

A Jeep a Párizsi Autószalonon a térségben először mutatja be a 2017-es Jeep Grand Cherokee modellt, a márka zászlóshajóját, a világ legtöbb elismerésben részesült szabadidőjárművének legfrissebb kiadását.

 

Az idén márciusban, a New York-i Autószalonon már bemutatott 2017-es Jeep Grand Cherokee megjelenésében, prémium alapfelszereltségében és kiviteli módozataiban egyaránt megújult. A minden idők legtöbb elismerésben részesült szabadidőjárművének kínálatát tovább szélesítő, új Trailhawk modellváltozat egy sor különleges terepfunkció bevezetésével fokozza a Grand Cherokee terepalkalmasságát. Ilyen a Quadra drive II 4x4 rendszer hátsó elektronikus részlegesen önzáró differenciálművel, a Quadra lift légrugózás nagyobb kitérési képességet és rugóutat kínáló, egyedi változata, valamint a visszagurulásgátlóval kiegészített Selec-Speed sebességszabályozó rendszer.
A 2017-es Grand Cherokee modellválaszték a korábbinál is exkluzívabb, fokozottan prémium minőségű zászlóshajója, a Summit modell még igényesebb, opciós kézzel megmunkált bőr belsőt, megújult külső megjelenést, valamint kiegészítő prémium biztonsági alapfelszerelést kínál. Párizsban elsőként lép közönség elé a 2017-es modellévi Grand Cherokee SRT sportmodell, amely megújult orrkialakítást, ködfényszórót és hűtőmaszkot kapott.


A Jeep párizsi standján két bevezetés előtt álló exkluzív, limitált kiadás: a Jeep Renegade Desert Hawk és a Jeep Cherokee Night Eagle II is megmutatja magát az európai közönségnek  A Jeep kis és kompakt méretű szabadidőjárművei köré tervezett, exkluzív limitált felszereltségi szintek ajánlatát még magasabb szintre emelő modellek a kézzel fogható bizonyítékai annak, hogy a Jeep teljes modellkínálatának  rendkívül jól állnak a legkülönfélébb, széles körű módosítások.

Az idei Párizsi Autószalonon a Renegade modell hajtáslánc-választékát is szélesíti a Jeep: a dupla szárazkuplungos automata sebességváltó (DDCT) a takarékos 1,6 literes Multijet II dízelmotorral, elsőkerék-hajtással párosítva kerül forgalomba.

A Jeep stand látványosságainak sorát két Mopar tartozékokkal felvértezett modell, a Jeep Wrangler Rubicon és a Jeep Renegade Longitude zárja. Mindkét autó a MoparONE csomagot kapta meg: ez a vadonatúj, különleges off-road csomag kifejezetten a terepjárást támogató Mopar tartozékokat, valamint futómű emelőkészletet kínál. A csomagok olyan homologizált alkatrészekből állnak össze, amelyek hamarosan az EMEA térség összes Jeep értékesítési pontján megvásárolhatók lesznek.

2017 Jeep Grand Cherokee
A 2017-es Jeep Grand Cherokee a márka párizsi standjának a sztárja. Minden idők legtöbbször kitüntetett szabadidőjárműve az új modellévre módosított dizájnt kapott: a változások nyomán az autó orrkialakítása még inkább prémium, ugyanakkor agresszívabb megjelenést is kapott, köszönhetően a módosított alsó hűtőrácsnak, az új ködfényszóróknak, és a Jeep jellegzetes, hetes osztású hűtőrácsának.

A 2017-es modellévben a Jeep márka zászlóshajója megkapta azt a vadonatúj Trailhawk felszereltségi szintet, amely még ütőképesebbé teszi terepen a modellt, és még harmonikusabbá teszi a Jeep márka kínálatát, amelyben a Cherokee és Renegade modellek már kínálnak Trailhawk kivitelt. Az új felszereltségi szint különleges terepfunkciókkal hangsúlyozza ki a legendás Jeep 4x4 alkalmasságot, amelyek a Grand Cherokee prémium kidolgozásával és fejlett technológiai tartalmával párosulnak. Ugyanakkor a megújult Summit felszereltségi szint exkluzív utastéri elemeivel és gazdag alapfelszereltségével még kifinomultabb szintre emeli a Jeep zászlóshajóját. A 2017-es Jeep Grand Cherokee 2016 decemberétől kapható az EMEA térségben működő Jeep márkakereskedésekben.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
A Jeep a Grand Cherokee modellcsaládnál is bevezeti azt a “Trailhawk” elnevezést, amellyel elsőként a 2012-es Easter Jeep Safari alkalmával, a Utah állambeli (USA) Moabban találkozhattunk. A Trailhawk ötlete nem kevesebb, mint hogy egyedülálló, még robusztusabb megjelenéssel ruházza fel a modellt, egy sor olyan funkcionális jellemzővel vértezve azt fel, amelyek még magasabb szintre emelik a típus terepalkalmasságát. A “Trailhawk” elnevezés hivatalosan 2013-ban, a vadonatúj Jeep Cherokee bevezetésével került elsőként forgalomba, mint az új középkategóriás modell legjobb terepalkalmasságú kivitele. Innen a 2014-ben bevezetett kis SUV, a Renegade következett a sorban. Most a Trailhawk név a Grand Cherokee modellkínálatában is megjelenik, a Laredo, a Limited, az Overland, a Summit és az SRT mellett hatodik felszereltségi szintként gyarapítva a Grand Cherokee választékát.

A Trailhawk új orrkialakítást és módosított hetes osztású hűtőrácsot kapott, az egyedi megjelenéshez hozzájárulnak a kizárólag a Trailhawkhoz kínált 18 colos, kevlár-erősítésű Goodyear Adventure terepabroncsok is. A modell külső megjelenését a piros díszítésű Trailhawk és Trail Rated emblémák, a Trailhawk-specifikus csillogásmentesítő motorházfedél-matrica, valamint a semleges szürke színű dekorbetétekkel díszített külső tükörházak és tetősínek erősítik. Az alapkivitel részét képező fenékvédő lemezek és az opciós Mopar Rock Rail küszöbvédő elemek koronázzák meg az új Trailhawk kivitel megjelenését, egyben kínálnak fokozott védelmet extrém terepviszonyok mellett.

A Trailhawk modellek utasterében egyedi fekete bőr / nyersbőr sportülések (piros öltésekkel), fekete ajtó és középkonzol-borítás, csiszolt zongoralakk dekorelemek, valamint sötétszürke festett alkatrészek határozzák meg a hangulatot. A vezetőt a kormánykeréken elhelyezett Trailhawk embléma emlékezteti minden helyzetben, hogy különleges kivitelű Jeepben ül. Szintén alapfelszerelés a 8,4 colos Uconnect érintőképernyő, amely frissített, terepre aktualizált menüpontok segítségével mutatja a kerékelfordulás mértékét és egyéb terepjáráshoz kapcsolódó járműfunkciókat, a hasmagasságtól az aktuális összkerékhajtási módozaton át a Selec-Terrain beállításáig.

A Grand Cherokee Trailhawk modellek egy sor offroad felszerelést kínálnak alapáron, a kifejezetten ide kifejlesztett Quadra-Lift légrugózástól, amely hosszabb rugóutat biztosít, a visszagurulásgátlóval kiegészített Selec-Speed sebességszabályozó rendszerig, amely hegy- és völgymenetben egyaránt biztosítja a jármű sebességének precíz szabályozhatóságát (a gáz- és fékpedálok helyett a kormányon elhelyezett váltófülek segítségével.)

A Jeep Grand Cherokee első, középső és hátsó terepszöge 29,8, 27,1 és 22,8 fok. A Grand Cherokee Trailhawk modell szabad hasmagassága akár 274 mm.

A Párizsban látható Grand Cherokee Trailhawk gránit kristályfényezést és fekete bőr / nyersbőr üléskárpitokat kapott, hajtásáról a 250 lóerős 3.0 Multijet II dízelmotor gondoskodik, nyolcfokozatú automata sebességváltón keresztül.

Jeep Grand Cherokee Summit
A Summit felszereltségi szint a modell legszínvonalasabb kivitelét jelöli, és ennek megfelelően a kifinomultság létező legmagasabb szintjét testesíti meg. A modell megújult orrkialakítással, módosított hűtőmaszkkal, LED-es ködfényszórókkal, valamint új, 20 colos, ötküllős, polírozott könnyűfém keréktárcsákkal lép színre.
Az utastérben az opciós, Indigókék / síszürke Laguna bőrbelső csupán egy az új Summit kivitelhez rendelhető négyféle színkombináció közül. Az új beltér büszkesége a Nappa bőrrel burkolt műszerfal, középkonzol és ajtópanel; valamint a rámás Laguna bőrülések.
A Summit modell exkluzív szolgáltatásai között megtalálható a 19 hangszórós, 825W teljesítményű Harman Kardon surround audiorendszer. Az ultramodern rendszer 12 csatornás erősítőt, három mélynyomót alkalmazva biztosít részletgazdag hangzást minden utas számára.
A Summit modell fekete, barna és sötét Sienna barna beltéri színharmóniával is rendelhető. A Summit modell összes kivitele prémium nyersbőr tetőkárpitot, megvilágított küszöbbetéteket, hangszigetelő szélvédőt és oldalablakokat, aktív zajcsillapító rendszert, valamint prémium Berber szőnyegeket kínál.
A 2017-es modellévi Grand Cherokee Summit modell technológiai és biztonsági alapfelszereltsége olyan tételeket tartalmaz, mint a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a párhuzamos és merőleges parkolósegéd, vagy a vontatmányfigyelő kamera.
A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer előre tekintő kamera segítségével figyeli és ellenőrzi a jármű forgalmi sávon belül elfoglalt helyzetét. Amennyiben a vezető nem reagál a figyelmeztetésre, a sávban tartó segédrendszer helyesbítő kormányrásegítéssel finoman visszatéríti a járművet a helyes irányba.
A párhuzamos és merőleges parkolósegéd egy olyan, fejlett rendszer, amely észleli a parkolóhelyeket, és ha a vezető gombnyomással aktiválja a rendszert, ultrahangos érzékelőire támaszkodva részletes útmutatással segíti elő a parkolás folyamatát. A rendszer a ParkSense® első és hátsó parkolóradarokkal együtt különösen biztonságos parkolást tesz lehetővé.

A Jeep elektronikus részlegesen önzáró differenciálművel kiegészített Quadra-Drive II 4x4 rendszere ugyanúgy a Summit kivitel alapfelszerelésének részét képezi, mint a Grand Cherokee Quadra-Lift légrugózása.

A Jeep párizsi standján kiállított Grand Cherokee Summit modell exkluzív háromrétegű fehér gyöngyház fényezést, azzal harmonizáló síszürke/indigókék teljes bőr kárpitozást, valamint nyolcfokozatú automata sebességváltóval szerelt, 250 lóerős 3.0 Multijet II dízelmotort kínál.

Jeep Grand Cherokee SRT
2017-re még agresszívabb arcot öltött a Grand Cherokee SRT modell. A fékek és a hűtőrendszer a funkcionális légbeömlő alsó és felső résein keresztül jutnak extra levegőmennyiséghez, emellett módosult a ködfényszórók és a hűtőmaszk kivitele.
Minden idők legjobb menetdinamikájú Jeep modellje 6,4 literes V8-as motorral vág neki a 2017-es modellévnek; a Fuel Saver technológiával felvértezett erőforrás 468 lóerőt és 624 Nm forgatónyomatékot állít elő. A menetteljesítmények lenyűgözőek: nem egészen 5,0 másodperces gyorsulás 0-100 km/órára; 0-162-0 km/óra gyorsulás és fékezés 16,3 másodperc alatt, kevesebb mint 14 másodperces negyed mérföldes (400 m) gyorsulás, 257km/óra végsebesség.

Hogy az ügyfelek teljes mértékben átadhassák magukat a teljesítmény élvezetének, a Grand Cherokee SRT alapfelszerelésként kínálja az exkluzív Performance Pages csomagot, amely sportos kijelzők és mérőműszerek kibővített kínálatát tartalmazza, míg a különböző üzemmódok (így pl. rajtautomatika) révén a Grand Cherokee SRT tulajdonosai közúton és versenypályán egyaránt testre szabhatják autójuk vezetési élményét.
A Jeep Grand Cherokee SRT teljes körű felszereltséggel kerül forgalomba az EMEA régióban. Ez olyan tételeket tartalmaz, mint a Nappa bőrrel és nyersbőrrel kárpitozott sportülések, a 20 colos könnyűfém keréktárcsák, a 8,4 colos Uconnect rendszer DAb digitális rádióval és navigációs rendszerrel, a Commandview motorosan nyitható panoráma napfénytető, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a párhuzamos és merőleges parkolósegéd, vagy a vontatmányfigyelő kamera.

Jeep Renegade
A pontosan két évvel ezelőtt piacra bocsátott Jeep Renegade minden más modellnél nagyobb mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a márka értékesítési rekordokat érjen el az EMEA térségben és Európában egyaránt. Augusztus végéig csaknem 330 000 darab Renegade gördült le a gyártósorról, így a modell valóban érdemben járult hozzá a márka lenyűgöző értékesítési sikeréhez. A Jeep kis szabadidőjárműve mindössze 24 hónap leforgása alatt számos országban kúszott egyre feljebb az eladási ranglistákon, így Olaszországban (a régió legnagyobb Renegade-fogyasztó piacán), Nagy-Britanniában, Franciaországban, Spanyolországban és Ausztriában.
2016 első nyolc hónapjában összesen 51 300 darab Jeep Renegade talált gazdára Európában; 47,1 százalékkal több, mint 2015 azonos időszakában. Igazi sikertörténet, amely még inkább megerősíti a kisméretű szabadidőjármű szerepét, mint a márka Európa-szerte legkeresettebb modellje. A Renegade iránti kereslet Olaszországban (22 800 db), Nagy-Britanniában (7200 db) és Franciaországban (6000 db) a legmagasabb.Jeep Renegade Desert Hawk
A Trailhawk felszereltségű modellen alapuló, új Jeep Renegade Desert Hawk limitált szériás modellt a világ egyik legszélsőségesebb helyszíne ihlette, ahol a legjobban kiteljesedhet a Jeep márka legendás terepalkalmassága, valamint a márka génjeibe mélyen beleivódott szabadságérzet: az ismerős utak ismeretlen kalandok kedvéért történő elhagyásának öröme.
A Jeep belső nyelvezetében a ‘Hawk’ (magyarul 'sólyom') olyan egyedülálló, még strapabíróbb megjelenést képvisel, amely funkcionális jellemzői segítségével fokozott terepalkalmasságot tesz lehetővé. A motorházfedélen elhelyezett egyedülálló, térképvázlatot ábrázoló matrica, vagy a jármű oldalfalán, a farhoz közel található amerikai katonai csillagjelzés egyaránt kifejezetten ehhez a limitált szériához létrehozott, exkluzív díszítőelemek. A matt fekete hűtőmaszk és a 17 colos fekete alumínium ötvözet keréktárcsák szintén meghatározzák a karakteres jármű megjelenését. A Desert Hawk kivitel további megkülönböztető jegyei a fenéklemez-védő betétek, a hátsó vonóhorog, és a vezető ajtaján elhelyezett  ‘Deserthawk’ logó.
A sivatag előtti tisztelgés jele még az exkluzív Mojave homokszínű fényezés, amely a homok jellegzetes tónusát adja vissza, és amely a Párizsban kiállított példányt is díszíti.

Az új különkiadás utasterében fekete szövet-bőr üléseket találunk, fehér öltésekkel és a háttámlába hímzett “Deserthawk” logóval. Alapfelszerelés az első és hátsó parkolóradar, a kétzónás automata klímaberendezés, a prémium műszeregység 7 colos színes TFT kijelzővel, az abroncsnyomás-felügyeleti rendszer, valamint a sebességtartó automata. Ezen felül a Renegade Desert Hawk kiadás tartalmazza a UConnect rendszert 6,5 colos színes érintőképernyővel, alapkiépítésben navigációval, valamint az új fejlesztésű, beágyazott Jeep Skills applikációval, amely valós időben tájékoztatja a sofőrt vezetési teljesítményéről, és tökéletesen egybevág az új, limitált szériás kiadás azon küldetésével, hogy segítsen a vezetőnek megérteni a legendás Jeep-féle terepképességeket, méghozzá a lehető legmodernebb tálalásban.
A Desert Hawk kiadás opciós funkciói között megtalálható a My Sky napfénytető, amelynek kiemelhető panelje hamisítatlan kabrió érzést ébreszt; a Parkview tolatókamera, vagy a 9 hangszórós Beats prémium audiorendszer.
A modell jellegzetes, agresszív megjelenéséhez alapkiépítésben különleges terepfelkészítés jár: ilyen a Jeep Active Drive Low rendszer 20:1-es kúszó áttétellel; a Selec-Terrain rendszer, amely ezúttal exkluzív Rock (Szikla) üzemmódot is kapott, vagy az ereszkedés-szabályozó rendszer: a Desert Hawk ezek alapján egyértelműen mind közül a legjobb terepképességekkel bíró Renegade modell, egyben kategóriájának legkiválóbb terepalkalmasságú képviselője. A modellvariáns novembertől elérhető a Jeep európai márkakereskedéseiben, méghozzá a 170 lóerős, 2,0 literes Multijet II dízelmotorral, és 9 fokozatú automata sebességváltóval. A rendelhető karosszériaszínek között a Mojave homokszínen túl megtalálható az Anvil, az alapfekete és az alpesi fehér.

1.6 literes Multijet II dízelmotor dupla száraz kuplungos hatfokozatú automata sebességváltóval (DDCT)
Párizsban új taggal bővül a Renegade hajtáslánc-kínálata, köszönhetően a dupla száraz kuplungos, hatfokozatú automata sebességváltó (DDCT) és a takarékos, Stop&Starttal felszerelt 1.6 Multjet II dízelmotor társításának. Az új konfiguráció kizárólag elsőkerék-hajtású Renegade modellekhez lesz rendelhető; európai forgalmazása november végén veszi kezdetét.

Az új sebességváltó a térség legnépszerűbb Renegade motorjához: az 1,6 literes, 120 lóerős Multijet II dízel erőforráshoz lesz rendelhető, amely kedvező fogyasztásának (4,5 liter/100 km) és CO2-kibocsátásának (118 g/km) köszönhetően az eddigieknél is szélesebb körben elégíti ki az ügyfelek elvárásait, mivel magán- és flottavásárlók számára egyaránt a tökéletes választást testesíti meg.

A korábban a Renegade fedélzetén csak az 1,4 literes MultiAir2 turbómotorhoz kérhető DDCT váltó egy helyett két tengelykapcsoló segítségével kapcsolja össze a sebességváltót és a motort. A két tengelykapcsolónak köszönhetően a rendszer képes a teljesítmény mérséklése nélkül, folyamatos erőátvitel mellett sebességet váltani, mivel míg az első váltófél fokozata aktív, a második váltófélnél összeszinkronizálják az áttételt az elsővel. Így a kerekekhez jutó nyomatékfolyam szakadatlan, még váltások során is, ami jobb menetdinamikát és fokozott kényelmet eredményez.

Jeep Cherokee Night Eagle II kimitált széria
A Jeep Cherokee eleve merész megjelenését még extrémebb formába öntő 'Night Eagle II' limitált széria a Limited felszereltségi szintre épül, és egy sor olyan, fekete elemeket alkalmazó esztétikai módosítást vonultat fel, amelyek még inkább kiemelik a Jeep kompakt szabadidőjárművének agresszív megjelenését és sportos karakterét. A pontosan egy évvel ezelőtt, a Frankfurti Autószalonon bemutatott Night Eagle limitált széria kereskedelmi sikerére építő, új Night Eagle II sorozat megerősíti a Cherokee vakmerő természetét, és egyedi átalakításokra való, különleges fogékonyságát azokkal a karakteres beavatkozásokkal, amelyek sötét stíluselemeket és fényes fekete külső részleteket vonultatnak fel. Említést érdemel közöttük az orron elhelyezett 'Jeep' embléma, a fekete oldalablak-keret, a hűtőmaszk és a homlokfal kerete, a fényes fekete tetősínek, a 18 colos, fényes fekete kidolgozású könnyűfém keréktárcsák, valamint a fekete 'Jeep' és '4x4' emblémák. A külső megjelenést egyedi kivitelű Night Eagle emblémák teszik teljessé. Az utastérben gazdag alapfelszereltség várja az ügyfeleket: fekete beltér, prémium Nappa bőrkárpitozású, fűthető és szellőztethető kagylóülések, nyolc irányban motorosan állítható vezetőülés négy irányban állítható motoros deréktámasszal, színes, átkonfigurálható 7 colos TFT műszeregység, Uconnect rádió navigációs funkcióval és 8,4 colos érintőképernyővel; 506 wattos Alpine audiorendszer 9 hangszóróval és mélynyomóval, valamint kétzónás klímaberendezés.

A Jeep párizsi standján kiállított Cherokee Night Eagle II fekete fényezéséhez és fekete bőr belsőjéhez teljes körű felszereltség társul: beleértve a bi-xenon fényszórókat, a Parkview tolatókamerát, a Park Sense első és hátsó parkolóradarokat, az automatikus fényszóróvezérlést, az esőérzékelős ablaktörlőt, a motoros mozgatású csomagtérajtót, valamint a motorosan behajtható külső tükröket. A különleges kivitelű modell biztonsági felszerelése is teljes körű, a Lane Sense sávelhagyásra figyelmeztető funkciótól az ütközés súlyosságát enyhíteni alkalmas, teljes sebességtartományban üzemképes, ráfutásos ütközésre figyelmeztető jelzésig; a stop&go dugókövető funkcionalitással felvértezett távolságtartó tempomat rendszertől a holttérfigyelő és hátsó keresztirányú forgalom-felügyeleti rendszereken át a párhuzamos és merőleges parkolásra képes ParkSense rendszer. Az extrák listáját a CommandView® két panelből álló napfénytető zárja.
A Night Eagle II hajtásáról a márka 2,2 literes Multijet II dízelmotorja gondoskodik; a 200 lóerős erőforráshoz kilencfokozatú automata sebességváltó és Active Drive I összkerékhajtási rendszer gondoskodik. A modell ötféle fényezéssel (fekete, fehér, ezüst, gránit kristály és mély meggypiros színben) rendelhető decembertől Európában.


‘Moparizált’ járművek
Jeep Wrangler Rubicon MoparONE csomaggal
A Jeep Wrangler Párizsban látható 'moparizált' kiadásának alapját a Rubicon változat: a modellcsalád legszélsőségesebb, legjobb terepalkalmasságú tagja adja; a verziót Hyper zöld fényezés és fekete bőr belső teszi azonnal vonzóvá.
A Rubicon modell eleve kiváló terepképességének továbbfejlesztése érdekében a jármű megkapta a Mopar bárki által megvásárolható átalakító csomagját, a MoparONE szettet, amely 2 colos (51 mm) futóműemelést, kormánystabilizátort, fenékvédő lemezeket, valamint nagyméretű Hankook Dynapro 265/75 R17 abroncsokkal szerelt, 17 colos, fekete fényezésű öntött alumínium keréktárcsákat tartalmaz. A különleges Mopar tartozékcsomag alkalmazásával a Wrangler Rubicon (az első 'Moparizált' jármű) olyan futóműemelő készlettel rendelkező, terepjárásra termett modellé változott, amely csupa homologizált alkatrészből építkezik.  A MoparONE csomag hamarosan megvásárolható az EMEA régióban működő, hivatalos Jeep márkakereskedésekben, a kettő és négyajtós Rubicon modellekhez egyaránt.

A 'Moparizált' Rubicon megjelenését a szélvédőn elhelyezett, halogén tereplámpákat tartalmazó, fekete fénysáv; szellőztetett motorházfedél, üreges oldalsó fellépők és színre fújt félmagas ajtók koronázzák meg, újfent kihangsúlyozva az ikonikus Wrangler semmihez sem fogható személyiségét.
A MoparONE csomaggal felszerelt Jeep Wrangler Rubicon modellt a 200 lóerős, 2,8 literes Euro 6-os turbódízel erőforrás hajtja, ötfokozatú automata sebességváltón keresztül.

‘Moparizált’ Jeep Renegade
A Longitude felszereltségi szinten alapuló ‘Moparizált’ Jeep Renegade jellegzetes napsárga fényezéssel, fekete motorházfedéllel, amerikai katonai csillag ajtódíszítéssel, valamint matt fekete külső tükörházzal és hűtőráccsal ejti bámulatba a Párizsi Autószalon közönségét. A Jeep kis szabadidőjárművének még terepképesebb megjelenést kölcsönöz a Mopar különleges átalakító csomagja, amely 25,4 milliméteres emelést, és nagyméretű négyévszakos abroncsokat tartalmaz.
A Párizsban kiállított napsárga Jeep Renegade orrában a 140 lóerős 2.0 Multijet II dízelmotor dolgozik, hatfokozatú kézi sebességváltóval és Jeep Active Drive 4x4 rendszerrel társítva.
A MoparONE csomag kétféle kivitelben rendelhető (az egyik a Wrangler, a másik a Renegade számára), és olyan, modellspecifikus tartalmakat kínál, amelyek mindkét esetben jobb terepalkalmassággal ruházzák fel az adott típust.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER