2010. május 11. kedd, 17:53

 

A gazdasági válság által leginkább érintett iparágak egyike az autópiac.
A gazdasági válság okozta visszaesés leküzdésére az autókölcsönzéssel és tartós bérlettel foglalkozó Sixt Magyarország kereskedelmi igazgatónak Arany-Tóth Zoltánt nevezték ki.

 

 


cegautok

Válságkezelő kereskedelmi igazgató a Sixtnél

A 15 éves autófinanszírozási tapasztalattal rendelkező szakember a CIB Lízingtől érkezik. Hatáskörébe tartozi

k az értékesítési stratégia tervezése és megvalósítása, az értékesítési csapat irányítása, továbbá az árképzési stratégia kidolgozása mellett a nemzetközi tenderek


A Sixt rent a car - Wallis Autókölcsönző Kft.

A Sixt márka tulajdonosa a németországi székhelyű Sixt AG, mely több mint 100 országban van jelen. A Sixt rent a car 1999 óta szereplője a magyar gépjárműkölcsönző piacnak. A cég kezdetben a Wallis Motor Kft. üzletágaként működött, és elsősorban a Magyarországra beutazó üzletemberek igényeit szolgálta ki. Az első iroda a Ferihegyi Repülőtéren nyílt, ekkor a flotta 30 személyautóból állt. Mára közel 300 bérautó áll az ügyfelek rendelkezésére. A gépjárműpark Opel, Ford, Renault, Mercedes, BMW, Saab és Volvo modellekből áll. 2002 januárjában önálló vállalkozássá szerveződött a cég, és azóta Sixt rent a car - Wallis Autókölcsönző Kft. néven működik.

A vállalat 2006-ban Sixt Leasing néven mutatta be tartós 1 évet meghaladó bérleti szolgáltatásait. A flottakezelési feladatok hatékonyabb ellátására pedig 2007-ben megalapította a Sixt leasing – Wallis Autópark-kezelő Kft.-t.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER