2010. április 03. szombat, 10:54
A szárazföld és a levegő urai voltak - ha csak egyetlen napra is a hazai sztárvilág legbátrabbjai.

A háborús felhajtás szerencsére nem egy fokozódó nemzetközi konfliktus, hanem a hazai játék világot felforgató Battlefield: Bad Company 2 elnevezésű játék miatt volt.

Battlefield Bad Company 2 játék bemutatása

Angyalbőrbe bújtak a sztárok

A szárazföld és a levegő urai voltak - ha csak egyetlen napra is a hazai sztárvilág legbátrabbjai. A lányok, Dukai Regina, Pirner Alma, Serdült Orsi és Zimány Linda vérbeli amazonokként vérre menő virtuális harcot vívtak, majd helikopterre pattantak, míg a fiúk, Bárdosi Sanyi, Kovács Áron és Puskás Peti számára semmi sem jelentett akadályt a monstre-kétéltű tank botkormányánál ülve.

A háborús felhajtás szerencsére nem egy fokozódó nemzetközi konfliktus, hanem a hazai játék világot felforgató Battlefield: Bad Company 2 elnevezésű játék miatt volt.

A talpig terepszínű hacukába bújt hírességek először virtuálisan, majd a valóságban is belekóstolhattak a harc ízébe. Zimány Lindát és Dukai Reginát mindkét verzió lenyűgözte.
- A helikopterezést és a tankot egyaránt kipróbáltam és mondhatom, borzasztóan élveztem mindkettőt. Bár a tériszonyom miatt tartottam a repüléstől, a profi pilóta mellett teljesen biztonságban éreztem magam, még akkor is, amikor vad manőverezésbe kezdett - mesélte izgatottan Linda.
- Linda és én sem vállalkoztunk a tank vezetésére, ezt inkább a profikra bíztuk, de az élményből ez semmit sem vont le. Meglepő módon a helikopterezés sem volt hajmeresztő, annak ellenére, hogy iszonyatos szél fújt - tette hozzá Dukai Regina.
Mindkét lány kipróbálta a játékot is és nagy egyetértésben dicsérték annak lenyűgöző grafikáját.
- Olyan az egész, mint egy film. Elképesztő! - mondták szinte kórusban.



Pirner Almának egyik titkos vágya vált valóra, amikor felkapaszkodhatott a félelmetes T55-ös botkormányához.
- Hihetetlenül jó érzés volt, hogy árkon-bokron keresztül mehetek úgy, hogy közben teljes biztonságban érzem magam. Helikopteren már korábban is ültem, ennek ellenére ugyanúgy élveztem a levegőben töltött negyedórát, mint az első alkalomkor. Bár nem vagyok egy nagy számítógépes játékos, ez a verzió a félelmetesen valósághű kivitelezése miatt teljesen lenyűgözött - mondta Alma.

Serdült Orsi a rally felkészülés alkalmával kiképző pályán töltött órák miatt szinte veteránnak számított a többiek között.
- Off-road szerű pályákon sokat mentünk korábban, így nem volt ismeretlen a terep, ennek ellenére óriási élmény volt a tankozás. Bár bevallom, vezetni nem mertem, egyrészt elég bonyolultnak tűnt a monstrum irányítása, másrészt jobbnak láttam a legénység életét egy igazi profira bízni - árulta el Orsi.

Kovács Áron, aki úgy vezette a harci járművet, mintha világ életében kétéltűvel közlekedett volna, pedig még csak katona sem volt - Egyszerűen szuper volt! Játszi könnyedséggel siklottunk a 8 méteres dombra fel, majd szinte merőlegesen le. Az kicsit furcsa volt, mikor a pilóta rám dörrent, hogy nyomás neki a bozótfalnak, de azt az akadályt is simán vettük. A Bad Company 2-től igazi műkedvelőként el vagyok ájulva, imádom, de azt azért meg kell, mondjam, a háborúskodás csak így jó: játszva - tette hozzá a TV2 és a Class FM műsorvezetője.

Puskás Peti legnagyobb sajnálatára csak a helikopterezésig jutott, mivel rohanásban volt, de mint mondta, már attól is adrenalin sokkot kapott, hogy látta Áront tankot vezetni.
- Keménynek tűnt még tisztes távolból is! Jómagam csak a játékkonzol mögött vezettem a monstrumot, közben párszor meghaltam és az ellenfelek elküldtek melegebb éghajlatra. Félelmetesen valósághű a játék, amit már csak a helikopterezés tudott überelni - mesélte a Jóban Rosszban sztárja.

Bárdosi Sándor szíve szerint tankkal távozott volna az eseményről, annyira élvezte a katonásdit. Elmondása szerint csak azért nem kapott tankvezetői jogosítványt, mert az eseményen éppen nem volt jelen a hitelesítő bizottság. Egyébként az oktatója nem látta volna akadályát, hiszen Bárdosi egy született tehetség - már ami a tankvezetést illeti.
- A Battelfield első részét végigjátszottam, s már alig vártam, hogy a 2. szériát is kipróbáljam. Az pedig, hogy a virtuális világban látottakat itt a várpalotai Fenyves erdő kiképző bázison a valóságban is kipróbálhattam, nagyon klassz volt. Az utasaim csak úgy sikongattak, amikor a GSZP-55-ös típusú tankkal a többméteres dombról belegázoltunk a vizes árokba. Ó, de jó volt - nevetett az olimpiai ezüstérmes birkózó.

Hasonló cikk

Need for Speed Shift nap a Hungaroringen


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER