2010. március 30. kedd, 18:51

Az iPad-re kifejlesztett adeyaka kiegészíti a magazin Európában, Oroszországban, a Közel-Keleten és Kanadában nyomtatott formában megjelenő, illetve az interneten is elérhető változatait.

Infiniti iPadon, Adeyaka

Az iPad-re kifejlesztett adeyaka kiegészíti a magazin Európában, Oroszországban, a Közel-Keleten és Kanadában nyomtatott formában megjelenő, illetve az interneten is elérhető változatait.infinity

Adeyaka Magazin

Az adeyaka magazin iPad változatának kiadásával az Infiniti szeretné kihangsúlyozni a vállalati kiadványok területén betöltött vezető szerepét. A magazin internetes verziója már 2008-as kiadásakor új mércét állított fel, 2009-ben pedig elnyerte a legjobb vállalati kiadványnak járó “Best of Corporate Publishing Award” díjat, amely a vállalati kommunikáció legfontosabb elismerésének számít Európában. Ami a tartalmat és a megjelenést illeti, az adeyaka iPad-es változata elsősorban a magazin nyomtatott változatához igazodik, de új és érdekes lehetőségekkel bővíti a márkával kapcsolatos ismeretszerzés élményeit, vagyis új szintre emeli a márka kommunikációs teljesítményét.

Infiniti és a Solieil cirkusz

Az Infiniti ma bejelentette, hogy partneri megállapodást kötött a montreali székhelyű, világhírű Cirque du Soleil szórakoztató csoporttal, melynek keretében a japán márka a csoport hivatalos szponzora és nemzetközi autós partnere lesz. A szponzori tevékenység az első ilyen lépés mind az Infiniti, mind a Cirque du Soleil életében.

ipadAz Infiniti és a Cirque du Soleil között korábban érvényben lévő kanadai, oroszországi, koreai és közel-keleti szponzori megállapodások alapján kidolgozott új, globális együttműködés keretén belül az Infiniti márkát összesen 180 Big Top és Arena turnén (az Egyesült Államokban, Kanadában, Nyugat-Európában és Oroszországban), valamint három színházi előadáson (New York Cityben, Chicagóban és Los Angelesben) láthatja a cirkusz közönsége. A műsorok több mint 5,4 millió nézője páratlan lehetőséget kínál az Infiniti számára, hogy a márka megismertesse magát a Cirque du Soleil gazdag és változatos nézőközönségével.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER