2011. június 01. szerda, 15:03

 

Június 3-a és 5-e között páratlan programlehetőség várja a Hungaroringen az autósport szerelmeseit, akik ingyenesen vehetnek részt a hazánkba látogató Túraautó Világbajnokság (WTCC) első magyarországi versenyhétvégéjén.

 

hungaroring-wtcc-chevrolet

A világbajnoki pontversenyt vezető Chevrolet csapata az izgalmasnak ígérkező futamok között különböző színes programokkal szórakoztatja majd a Hungaroringre kilátogatókat.
Az ötvenes évek hangulatát idéző felvonulással kedveskedik a Chevrolet csapata a hétvégi WTCC futam nézőinek.

Június 3-a és 5-e között páratlan programlehetőség várja az autósport szerelmeseit, akik ingyenesen vehetnek részt a hazánkba látogató Túraautó Világbajnokság (WTCC) első magyarországi versenyhétvégéjén. A világbajnoki pontversenyt vezető Chevrolet csapata az izgalmasnak ígérkező futamok között különböző színes programokkal szórakoztatja majd a Hungaroringre kilátogatókat.

A WTCC versenyek szerelmesei élőben is láthatják kedvenc versenyzőiket még a hétvégi verseny előtt, mivel a FIA WTCC egy nagyszabású sajtótájékoztató keretén belül számol be a hétvégén várható eseményekről a sajtó képviselőnek, amely után a nagyközönség is lehetőséget kap az autóversenyzőkkel való személyes találkozásra. Az esemény egy elegáns bárban kerül megrendezésre a Bazilikánál, június 2-án, du. 3-5 óra között. A szervezők egy versenyautót is kiállítanak ebben az időben, illetve lehetőség lesz személyesen is pár szót váltani a versenyzőkkel, valamint autogramot kérni tőlük.

A hétvégi futamok közti technikai szünetek alatt a következő programok várják a látogatókat:

•A verseny egyik legfontosabb helyszíne, a célegyenes, amely vasárnap egy nagyszabású felvonulás helyszínévé alakul át, ahol a nézők 15 egyedi Chevrolet Oldtimert csodálhatnak meg. A nem mindennapi eseményen olyan különleges autókat is láthatnak az érdeklődők, mint a Chevrolet Bel Air, a Chevrolet Impala vagy Chevrolet Corvair, amely egy ötvenes évekből származó mentőautó.
•A rendezvényen a Chevrolet életérzéséhez kapcsolódó amerikai hangulatot az első autóban ülő Marilyn Monroe biztosítja.
•A program további érdekessége, hogy a konvojt első autóját Karvai Sándor, vak mitfahrer vezeti majd Köváry Barna autóversenyző navigálásával.
•A páratlan szépségű autókkal és Marilyn Monroe-val a felvonulás után a paddockban személyesen is találkozhatnak érdeklődők, akik az eseményt megörökítve le is fényképezkedhetnek az egyedi gépjárművek társaságában az amerikai ikon hasonmásával. Az Oldtimerek már szombaton kiállításra kerülnek a Hungaroringen, így egész hétvégén megtekinthetőek testközelből.

Forrás: Chevrolet Magyarország


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER