2011. augusztus 22. hétfő, 11:46

 

A Citroën és Sébastien Loeb úgy döntött, folytatja gyümölcsöző együttműködését, és harcba száll az újabb győzelmekért a FIA (WRC) Rali Világbajnokság 2012-es és 2013-as szezonjában is.

 

 

sebastian-loeb

A 2001 óta Citroënnel versenyző hétszeres világbajnok pilóta, Sébastien Loeb úgy döntött, hogy meghosszabbítja szerződését a Citroënnel még két szezonra, és harcba száll navigátorával, Daniel Elenával az oldalán új győzelmekért rajtolva a DS3 WRC-vel.

Sébastien Loeb nagy lelkesedéssel várja az új kihívást :  „ Most, hogy új gyártók képviseltetik magukat a bajnokságban, a verseny kiélezettebb lesz az elkövetkező években. Különösen a 2012-ben érkező szabálymódosításoknak köszönhetően, mely a rajtsorrendet érinti, a csapatok közötti erőviszonyok sokkal kiegyensúlyozottabbak lesznek. Bízom a Citroënben, a csapatban, amit jól ismerek és a közösen beállított DS3 WRC-ben annyira, hogy újra szembeszálljak a mezőnyben résztvevőkkel.”

Frédéric Banzet, a Citroën vezérigazgatója szerint: „Sébastien Loeb a márka egyik nagykövete. Loeb és a Citroën neve összeforrt. Loeb a vakmerőséget, a sportosságot és a versenyszellemet képviseli, mely értékek számunkra is nagyon fontosak. Büszkék vagyunk Sebastien Citroënhez való hűségére, és arra, hogy azzal a csapattal folytatja karrierjét, amely a kezdetektől fogva támogatja.”


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER