2011. december 13. kedd, 21:40

 

Turán Frigyes és Zsiros Gábor külön  autóban versenyeztek, mindketten nagyon élvezték a hétvégét.

 

 

Turan-Nemrava

A hétvégi Mikulás Rallye Szentkirályszabadja melletti első gyorsasági szakasza után három másodperces előnnyel vezetett Turán Frigyes és navigátora, Nemrava Ferenc. A 127 nevezőből Zsiros Gábor és navigátora Őry Tamás, a mezőny egyetlen WRC-jével ekkor az összetett 15. helyen autózott.

„Nagyon jól kezdtük a versenyt, az első szakaszt megnyertük, de aztán volt egy kis technikai problémánk. Ettől visszaestünk, de ezt leszámítva jól vizsgázott a kocsi, jók voltak a beállításai. A murvát nagyon szeretem, és mint kiderült, a Subaru is. Ha nincs a műszaki gond, akkor jó pár hellyel előrébb végzünk, így pedig egy nagyon jó teszt volt, szerintem elég gyorsan mentünk. Nagyon jók voltak a pályák, örültem, hogy sokan szurkoltak a mezőnynek, és jó érzés volt újra itthon versenyezni.” – foglalta össze Turán Frici, aki végül az ötödik helyre hozta be az autót.

turan-frici-zsiros-gabi

Zsiros Gabi három helyet szépített a végére, ugyanis az összetett 12. helyre és ezzel együtt az abszolút amatőr 2. helyre sikerült behoznia a Skoda Octavia WRC-t.
„Nagyon jókat meccseltünk! Az első szakaszon még nem voltam elég gyors, aztán a másodiktól kezdtem javítani, de túlmelegedett a fék, beesett a pedál, és ez nem könnyítette meg a dolgokat. A nézőket biztosan kárpótoltuk, mert rengeteget mentünk keresztben. Vigántpetenden aztán javítottunk. Nagy élmény volt, tényleg jókat küzdöttünk! Azoknak pedig külön köszönöm, akik kilátogattak a pálya szélére és jól érezték magukat. Jövőre mindenképp találkozunk, és megcélzom, hogy az összetett tízen belül végezzek.” – mondta Zsiros Gábor.
Forrás: Just Creative


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER