Címkék: | Peugeot

2022. február 17. csütörtök, 08:56

 

Kiválóság és szenvedély : ezek a Nemzetközi Év Női Autója választáson a legfontosabb szempontok a zsűri számára, amely az új Peugeot 308-at a városi autó kategóriában Év Autójává választotta.

 

 

„Kiváló autó a biztonság, a vezethetőség, a technológia, a design és a környezeti hatékonyság szempontjából egyaránt, mindezt kiváló ár-érték aránnyal párosítva”
Mindezt tudja az új Peugeot modell az 56 tagú, kizárólag hölgyekből álló nemzetközi zsűri tagjai szerint, akik 5 kontinens 40 országát képviselik a WWCOTY választáson. A tizenkettedik éve működő díj ítészei nem kevesebb, mint 65 új modellt vizsgáltak melyek 2021. január 1. és december 31. között kerültek a piacra.

 

 

 

Linda Jackson a Peugeot nemzetközi márkaigazgatója így kommentálta a döntést:
„Az hogy az új Peugeot 308-at a legkiválóbb autók közé választotta a kizárólag hölgyekből álló, a világ legkülönbözőbb részeiről érkező zsűri, azt jelenti számunkra, hogy a Peugeot jó és működőképes stratégiát választott. Egyedi megjelenése, kiváló technológiája és a széles motorpaletta révén elérhető vezetési élmény tökéletes választássá teszi a PEUGEOT 308-at a világ bármely szegletében.”

Miután kiválasztotta a hat különböző kategória győzteseit (városi autó, családi SUV, családi autó, nagy SUV, sportautó, 4x4 kategória) az 56 tagú zsűri március elején választja meg az Év Női Autója díj abszolút győztesét. Az eredményt március 8-án a Nemzetközi Nőnap alkalmából publikálják.

A Peugeot 308 kétféle karosszériával elérhető : kompakt 5 ajtós lejtőshátúként (berline) és tágas kombiként (SW) egyaránt. Hatékony, alacsony kibocsátású belső égésű benzines (110 és 130 LE) és dízelmotorral (130 LE) valamint tölthető elektromos-hibrid (180 és 225 LE) hajtással egyaránt választható. Jövő évben a kínálat egy 100%-ban elektromos változattal bővül.

Ha az új Peugeot 308 külsejére az elbűvölő a megfelelő jelző, akkor a belső kialakítást a meggyőző szóval jellemezhetnénk : különös hangsúlyt fektettek a minőségi kialakításra, a korszerű digitális kezelőfelületekre és természetesen az ergonómiára, hűen a Peugeot i-Cockpit koncepcióhoz, amelynek legfőbb ismertetőjegye az intuitív, különleges és közvetlen vezetési élményt kínáló kisméretű kormánykerék.

A Peugeot tavalyi dupla győzelmét követően (208 : városi autó kategória, 2008 : városi SUV) az új 308 a harmadik Peugeot modell, amely kategóriagyőzelmet arat 2 éven belül.

 

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER