2011. december 08. csütörtök, 18:12

 

Hagyományokkal gyökeresen szakító kommunikáció kíséri a Peugeot 208 bevezetését. A szokatlan kommunikáció gerincét a folyamatosan fejlődő és megújuló 208 weblapja alkotja.

208

A Peugeot 208-at arra tervezték, hogy eggyé váljon a vezetőjével, még több intuíciót, élményt, stimulációt adjon. Felébreszti az érzékeket, új megérzéseket teremt, és ellenállhatatlan, azonnali vágyat ébreszt a vezetéshez. Azonnali cselekvésre készteti az embert – amely arra ösztönzi, hogy teljesen átadja magát a vezetés élvezetének – írja róla a gyártó. A «Let Your Body Drive» így válik szuggesztív, az egész világnak szóló, és az új Peugeot 208 világát megjelenítő szlogenné.

A 208 hivatalos honlapja november 2-tól érhető el a világ bármely pontjáról a következő címen: www.letyourbodydrive.com

Már az első nap 147.000 látogatót vonzott, és ezzel négyszer nagyobb napi forgalmat bonyolított, mint bármely ország hivatalos Peugeot oldala. A folyamatosan fejlődő és megújuló weboldalon az összes olyan információ megtalálható, ami a 208-al kapcsolatban idáig megjelent. Az oldalon klikkelhetünk fotógalériára is, és egy olyan interaktív játékra, amelyben webkameránk segítségével saját testünk mozgásával irányíthatjuk a játékot. A weboldalon folyamatosan jelennek meg az új tartalmak egészen a modell 2012 tavaszán történő kereskedelmi bevezetéséig. A 208 fórumon az internetezők közvetlenül kérdezhetnek a fejlesztőktől és szakemberektől, így a válaszok fokozatosan tárják fel a 208 világát.

peugeot-208

A Peugeot a brazíliai Riót választotta a 208 bemutatásának helyszínéül. Ez az emblematikus hely a márka jelmondatát («Motion & Emotion») és a 208 pozicionálását («Let Your Body Drive») egyaránt remekül illusztrálja. A bemutató képeit december 14-től lehet megtekinteni a 208 honlapján.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER