2011. július 12. kedd, 13:12

 

A dízel-hibrid hajtással és a figyelemfelkeltő outdoor karosszéria elemek ötvözésével a Peugeot megteremtette az all road autók eredeti világát, azaz a vezetés gazdagabb élményét megtestesítő új 508 RXH modellt.

 

Peugeot-508-RXH

A modellpaletta újdonságát most premier előtt mutatják be. Az egyedi stílus és az innovatív HYbrid4 motor olyan különlegességekkel ruházza fel az 508 RXH-t, amelyekkel a szegmensen belül új értelmet kap az autóvezetés szabadsága és szívdobogtató öröme:

- 200 LE,
- négykerékhajtás,
- 100 százalékig elektromos üzemmód,
- kilométerenként 109 grammnál kisebb CO2-kibocsátás. 

A 2011 tavaszától rendelhető, elegáns megjelenésével és igényes kialakításával elismerést aratott 508 szedán és SW után a hamarosan megjelenő  508 RXH tovább emeli a Peugeot modellkínálatának színvonalát, megerősítve a márka technikai és környezetvédelmi elhivatottságát.
Az új modell sajátos formaterve az all road autók világát idézi. Az egyedülálló és kifinomult RXH hasmagassága nagyobb, karosszériája szélesebb, mint az 508 alapváltozaté. Különlegességét fokozza az éjjel-nappal remekül látható, két egyedi ledes lámpasor, amelyek 3-3 függőleges karmot formáznak a markáns, hullámzó hűtőrács két oldalán.

Az utastérben a különleges színekben és a nemes anyagokban – például a réz betétekben és az alcantara bőr kárpitozásban – ölt testet az 508 RXH exkluzív jellege. 

Az exkluzív kidolgozás és felszereltség összhangban van az autó felsőkategóriás és csúcstechnikás pozicionálásával. Gazdag felszereltségének köszönhetően (kulcs nélküli ajtónyitás és indítás, elektromos ülések elöl, vetített kijelző, 18-as keréktárcsa, panoráma tető, hangszigetelő, ragasztott és sötétített oldalablakok, WIP Nav Plus navigációs rendszer stb.) kifinomultság, gondoskodás és nagyfokú kényelem várja az utazókat.

Peugeot-508-RXH-dizel-hibrid

A kizárólag 2.0 l HDi FAP HYbrid4 hajtáslánccal, a világ első dízel-hibrid motirizációjával kínált 508 RXH a vezetés örömét és a szabadságot testesíti meg. A 200 lóerőnek (147 kW), az összkerékhajtásnak és a 450 Nm nyomatékmaximumnak köszönhetően az 508 RXH a legkülönbözőbb minőségű utakon, számtalan célra használható. És még ennél is tovább megy, hiszen a városi használatban ideális, 100 százalékig elektromos hajtással új távlatot nyit a szegmensében.
A hibrid hajtás a fogyasztást 100 kilométerenként 4,2 liter alá, a CO2-kibocsátást pedig kilométerenként 109 gramm alá csökkenti vegyes ciklusban.

A 3008 HYbrid4 hamarosan esedékes bevezetése után a Peugeot tovább folytatja a környezettudatos megoldások és a vezetés élményének ötvözésén alapuló újító szellemű stratégiáját, így egyre több modellbe építi be a HYbrid4 technikát.

Az 508 RXH idén szeptemberben, a Frankfurti Nemzetközi Autószalonon mutatkozik be a nagyközönség előtt, és 2012 tavaszától rendelhető.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER