Címkék: Mini

2015. április 01. szerda, 19:03

A vérpezsdítő vezetési élményt a génjeibe kódolták, és minden jel arra utal, hogy a lenyűgöző fellépésért felelős kromoszómákat is magában hordozza.

 

Bármerre is jár, az új MINI felettébb ragyogó egyéniség, az egyedülálló Chrome Line Exterior Deluxe felszereltségi opciónak köszönhetően pedig olyan ellenállhatatlan karakterré változik, amely vonzza a tekintetet.

Stílusos, kifinomult egyéniség

A krómozott felületeket évtizedeken át a fényszórók, a hátsó lámpák és a jellegzetes hűtőrácsok szegélyeként, illetve az egyéb, sajátos stílusjegyek kihangsúlyozására alkalmazták, a MINI azonban most először mindezt az egész karosszériára kiterjeszti. A hatás egyszerre megdöbbentő és csodálatos: a Chrome Line Exterior Deluxe felszereltséggel az új MINI maximálisan kifejezi a márka varázsát és rajongóinak stílusos, kifinomult egyéniségét.

 mini-ragyogo-ruhaba-vadonatuj-haromajtos-1

A kifejezetten az új háromajtós MINI számára kifejlesztett egyedülálló felszereltségi opciót először 2015. április 1-jén, meghívott vendégek egy szűk csoportjának mutatja be a gyártó. Miközben az eseményen a napszemüveg viselése kötelező lesz, a MINI elővigyázatossági okokból nem engedi a bemutató közelébe a fényképezőgépeket, a karosszériáról visszatükröződő vakuvillanások ugyanis kontrollálhatatlanok lennének.

A teljes karosszéria krómozott

A Chrome Line Exterior Deluxe különleges felszereltség az egyedülálló stílusjegyekre építkező és a klasszikus Mini 1959-es bemutatkozása óta tiszteletben tartott eredeti formanyelv újabb mérföldköve. A MINI modelleket jellemző egyedi stílusjegyek krómozott kihangsúlyozása olyan régi hagyomány a gyártó történetében, mint a gokartos vezethetőség és a középre rendezett műszeregység. A krómozott felületek elegáns, kifinomult csillogása a MINI modellek több évtizedes ismérveire irányítja a figyelmet, a kisautó-szegmens megalapítójának legendás ismertetőjegyeként. A MINI legújabb modellgenerációjának debütálása óta azonban már nem kellően kifejező az egyedülálló alkotóelemek kihangsúlyozása, az új MINI ugyanis egy kollektív műalkotássá lépett elő. A páratlan különlegesség nyomatékosításának egyetlen logikus módja tehát az, ha a gyártó a teljes karosszériát ragyogó króm ruhába öltözteti, mintegy opcionális felszereltségként.

mini-ragyogo-ruhaba-vadonatuj-haromajtos-2

Szériagyártás Oxfordban

A világelsőként debütáló felszereltség szériagyártását az oxfordi üzem gyártási folyamatába illeszti be a MINI. A vadonatúj háromajtós MINI Chrome Line Exterior Deluxe krómozott karosszériájának készítésekor a létesítmény fényei automatikusan elhomályosulnak majd, miközben a futószalag sebessége minimálisra csökken, hogy az új MINI-k mellett a dolgozók is kicsinosíthassák magukat a tükörben.

mini-ragyogo-ruhaba-vadonatuj-haromajtos-3

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER