Címkék: autókiállítás | Mini | tuning

2014. november 16. vasárnap, 10:22

 

A november 29-én nyíló nemzetközi autókiállításon tartja németországi világpremierjét a John Cooper Works Tuning változat és az egyedülálló John Cooper Works Pro dizájn csomag. A kifejezetten az új MINI számára tervezett utólagos kiegészítők utat nyitnak az extrém vezetési élmények felé.

A MINI legújabb generációja teljesen új dimenzióban, még változatosabb módon kínálja a márka által fémjelzett vezetési élményt. A versenyzői génekkel megáldott MINI-rajongók, akik tovább növelnék és még inkább kihangsúlyoznák a háromajtós MINI-re és az új, ötajtós MINI-re egyaránt jellemző agilis kezelhetőséget, mostantól a speciálisan eme két modellhez tervezett, vadonatúj John Cooper Works Tuning termékek és a John Cooper Works Pro felszereltségi szint tartozékai közül is válogathatnak. Az új  kiegészítő elemek a hajtáslánc, az aerodinamika és az utastér terültén adnak további egyénre szabhatóságot, melyek világpremierjét a 2014-es Essen Motor Show-n tartja a brit gyártó. A Grugapark vásárközpontban november 29. és december 7. között megrendezett nemzetközi tuning kiállításon a MINI a Vivid Green névre keresztelt felszereltségi csomagot is bemutatja, amelynek vibráló, élénkzöld színével még egyedibbé varázsolhatják autóikat a márka ügyfelei.



A tuning, a versenysport és az autóátépítés legnagyobb európai szakkiállításaként számon tartott Essen Motor Show ideális helyszín az eredeti MINI tartozékok legújabb kiegészítőinek bemutatására. A kiállítás 3-as pavilonjában tartandó bemutató középpontjában a MINI legújabb generációjához tökéletesen illeszkedő új termékek állnak. A MINI standon kiállított MINI John Cooper Works Tuning termékcsalád és a John Cooper Works Pro kiegészítőkkel felvértezett háromajtós MINI a márka versenyzői mivoltát testesíti meg, egy másik háromajtós pedig a Vivid Green csomaggal stílusában és színvilágában is precízen illeszkedik a márkához, a benne rejlő vonzerőt tovább demonstrálva.


John Cooper Works Tuning tartozékok az új MINI-hez, világpremier
A John Cooper Works logó az új MINI versenysport iránti szenvedélyének egyértelmű szimbóluma. A márka nevét viselő és a MINI által beszerelt tuning termékeknek köszönhetően pontosan meghatározható a teljesítménynövekedés és a különösen intenzív versenyzői érzés. A termékek mindegyike tökéletesen passzol az új MINI karakteréhez, megbízhatóságukat pedig a versenysportban megszerzett több évtizedes tapasztalat és a MINI hagyományait tiszteletben tartó nagy múltú együttműködés garantálja. A legendás sportautó-tervező, John Cooper által „felpaprikázott” klasszikus Mini nem csak az utakon, de a versenypályákon is látványos eredményeket ért el.

A 2014-es Essen Motor Show-n kiállított, John Cooper Works Tuning csomaggal szerelt háromajtós MINI Cooper S motorjának teljesítményét megnövelték, a kipufogórendszer hangtompítója pedig egy szelep segítségével szabályozható, biztosítva ezzel a „feltüzelt” MINI Cooper S sportos hangzását. A John Cooper Works Tuning csomag John Cooper Works-logóval ellátott kipufogóvégeket, karbonból készült első légbeömlőt és 18 collos, keresztküllős, Jet Black fényű John Cooper Works könnyűfém felniket is tartogat.


A sportos John Cooper Works Pro felszereltségi szint
A vadonatúj John Cooper Works Pro felszereltségi szint termékcsaládja a tökéletes módja a modellben rejlő sportos potenciál vizuális kifejezésének. Az Essen-ben kiállított modell különösen egyedi külsőt és belsőt kapott, köszönhetően a részletesen összehangolt utólagos kiegészítőknek. A függőleges osztásokkal és uszonyokkal kialakított John Cooper Works Pro hátsó légterelő és John Cooper Works Pro hátsó diffúzor csökkentik az új MINI légellenállási mutatóit, egyúttal növelik a leszorítóerőt. A modell erőteljes, sportos megjelenését a John Cooper Works Pro csomag olyan opciói fokozzák tovább, mint a külső visszapillantó-házak, az oldalsó irányjelzők szellőzőnyílással egybeépített keretei, az első és hátsó fényszórók Black Line keretei, az autó tetejére és oldalára felvitt zászló-motívumok, valamint a rali-világbajnokság emlékét őrző 37-es rajtszám.

Az utastér verseny hangulatát a John Cooper Works Pro LED-világítású küszöbdíszei, szőnyegei, valamint a hátsó oldalablakokra és ablakra szerelt napellenzői adják, miközben a John Cooper Works Pro felszereltségi szint része a különleges kulcstartó és slusszkulcs-sapka is.


A Vivid Green felszereltségi szint
A brit prémium autógyártó az új MINI-hez elérhető felszereltségi szintek kiegészítőinek bemutatásával újabb mércét állít fel a kisautók közti testre szabhatóság terén. Ezen kiegészítők színvilágukat és kialakításukat tekintve is egyedülállónak számítanak az autóiparban, a széles termékpaletta lehetővé teszi a MINI ügyfelei számára, hogy a gondosan összeválogatott külső és belső kiegészítők segítségével harmonikusan összehangolt stílusban, összetéveszthetetlenül egyedivé varázsolják kedvencüket. Az Essen Motor Show-n a nóvum  vonzerejét – amely elnyerte a 2014-es iF terméktervezési díjat is – egy háromajtós MINI demonstrálja majd, amelyet a Vivid Green csomag kiegészítőivel szerelnek fel.

A fekete háttérbe illesztett élénkzöld kiegészítők és a feltűnően vibráló vonalak üde, fiatalos megjelenést közvetítenek. Az autókiállításon bemutatott modell tetőmotívumot és oldalsó dizájn-csíkokat, szellőzőnyílással egybeépített oldalsó irányjelző-kereteket és külső visszapillantó-házakat kap, egytől egyig a Vivid Green dizájn csomagból. Az utastérben világító küszöbdíszek, belső visszapillantó-burkolat, textil szőnyegek, a hátsó ablakra és a hátsó oldalablakokra szerelt napellenzők és univerzális védőburkolat teszik harmonikussá az ezzel felszerelt új MINI megjelenését. A Vivid Green csomag termékpalettáját színesíti a három különböző verzióban elérhető MINI gyerekülés – a gyermek magasságához igazítva -, az időjárásálló szőnyeg, valamint a különleges kulcstartó és slusszkulcs-sapka is.



A 2014-es Essen Motor Show-n a brit gyártó a két kiállított modellel, illetve a kiegészítő termékbemutatók és a multimédiás prezentációk során az eredeti MINI tartozékok számos egyéb újdonságát is bemutatja. Minden eddiginél nagyobb és színesebb választék válik elérhetővé például a könnyűfém felnik, a külső visszapillantó-házak és a tetőmotívumok palettáin. A klasszikus tételnek számító kiegészítő fényszórók szintén elérhetővé válnak az új MINI-hez. A kiállításon mindezeken felül olyan kiegészítőket is bemutat a gyártó, mint a Travel & Comfort Rendszer és a speciálisan a modellhez tervezett okostelefon-, illetve zenelejátszó-konzolok és csatlakozók, amelyek garantálják az eszközök optimális funkcionalitását, egyúttal biztosítják a tökéletes kommunikációt és a még nagyobb szórakozást a járműben.

A MINI standján a különböző ruházati- és életmód-kiegészítőket kínáló „MINI Accessories and Lifestyle Shop” is megtalálható lesz, illetve bemutatkozik a MINI Friendship Service elnevezésű szolgáltatás is, amely hosszantartó vezetési élményt kínál a MINI ügyfeleinek igen vonzó, mindent magába foglaló áron, a négy évnél idősebb járművek teljes körű karbantartásával és az elhasználódott alkatrészek cseréjével, maximális szakmai törődéssel és odafigyeléssel, különösen kedvező feltételek mellett.



 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER