Címkék: alkalmazás | Gopro | Mini | videó

2014. június 12. csütörtök, 17:47

 

A MINI Connected legújabb alkalmazásának köszönhetően a MINI sofőrje a GoPro kamerákat is képes vezérelni autója operációs rendszerén keresztül. Így, természetesen a jellegzetes MINI-stílusban, lehetővé válik, hogy az autóra vagy az autóba szerelt kiskamera segítségével kényelmesen és biztonságosan készíthessünk rövid videókat vagy fotókat. Az Apple iPhone használók 2014 júniusától díjmentesen tölthetik le az új alkalmazást.

Az alkalmazás új távlatokat nyit a MINI jellegzetes vezetési élménye terén, ideális megoldást biztosítva ahhoz, hogy tulajdonosaik álló- vagy mozgóképen is megörökíthessék a legendás brit kisautó agilis tulajdonságait.



A GoPro kamerát kifejezetten arra tervezték, hogy fényképeket és videókat készítsen a látványos sport- és szabadidős tevékenységekről, például egy versenyautóba szerelve a sofőrök dokumentálhatják vezetési képességeiket a pályán. Az alkalmazás segítségével a kamera a nagyfelbontású, színes központi kijelzőn keresztül, a MINI Joystick-kal és a középkonzolra szerelt MINI Controller-rel is vezérelhető, miközben a „MINI-pilóta” még jobban az ideális ívre összpontosíthat.

A MINI a világon az első autó, amelynek operációs rendszerével GoPro kamerák is vezérelhetők. Ehhez azonban az autóban Radio MINI Visual Boost funkcióra, MINI Connected szolgáltatásra és MINI navigációs rendszerre vagy Professional navigációs rendszerre is szükség van. Az alkalmazást az Apple iPhone okostelefonon keresztül lehet telepíteni a MINI operációs rendszerébe, miközben a rendszer és a GoPro kamerák közti adatkapcsolatot WLAN hálózat biztosítja. Ennek köszönhető, hogy a kamerák vezetékek nélkül irányíthatók, függetlenül attól, hogy az autóra vagy az autóba helyezték el őket.



A MINI vezetője a fedélzeti számítógép menüjében nem csupán elindítani és megállítani tudja a felvételeket, de azok típusát is beállíthatja: a videók mellett egyszerű állóképek és fotósorozatok is készíthetők, a készített képek gyakorisága állítható. A speciális felvételi módoknak köszönhetően a felvételek minősége szélsőséges vezetési körülmények között is optimalizálható, így például éjszakai vezetés közben is. A GoPro kamerák a MINI operációs rendszerén keresztül be- és kikapcsolhatók, a központi kijelzőn pedig mindvégig nyomon követhető a kamera akkumulátorának töltöttségi szintje, a WLAN hálózat jelerőssége és a memóriában fennálló tárhely. Álló helyzetben a központi kijelző a kamera képét jeleníti meg előnézeti képként.



 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER