2011. szeptember 30. péntek, 16:33

 

J.J. Jegede a MINI új olimpiai kiadásának bemutatóján kápráztatta el a közönséget mutatványával.

 

 

 

mini-jump

Szeptember 28-án, Londonban J.J. Jegede brit távolugró bajnok sikeresen átugrott három MINI London 2012 Edition modellt. Az autókat egy speciális gyorsítópálya és érkezőhely között állították egymás mellé, amelyek együtt több mint 6 méter távolságot jelentettek az atléta számára.

„Mindig is szerettem volna mókás körülmények között megmutatni képességeimet, ezért nagyon örültem a MINI megkeresésének. Szabadidőmben sokat foglalkozom kezdő, fiatal sportolókkal – nekik azt tanácsolom, ezt ne próbálják ki otthon!” – nyilatkozta Jegede.

mini-Jegede-tavolugras

A MINI a londoni Potter’s Field-en mutatta be a 2012-es londoni olimpiára készült limitált modelljét, a MINI London 2012 Edition-t. A speciális kiadású járműből összesen 2012 darab készül majd eredeti „Union Jack” mintázattal, az angol lobogó színeiben. Mindegyik modell fehér tetővel és a 2012-es játékok hivatalos logójával lesz megvásárolható.
Az autó belterét egy londoni látképet ábrázoló gravírozott tábla díszíti a város olyan épületeinek sziluettjével, mint a Tower Bridge vagy a London Eye. A fejtámlák a külső megjelenéshez hasonlóan megkapták a „Union Jack” mintázatot, és az ülések támlájára is felkerült az olimpia hivatalos logója.
A BMW csoport és a MINI márka az angol olimpiai és paralimpiai csapat hivatalos partnere a 2012-es játékokon.

mini-olimpiai-muszerfal

mini-ulesek

mini-olimpiai-limitalt-szeria

mini-olimpia-teto


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER