Címkék: Lexus UX

2021. szeptember 10. péntek, 12:09

 

A legnépszerűbb európai Lexus-ként ismert, és szegmense egyik legkelendőbb modelljének számító UX crossoverhez elérhető új opciók kívül és belül egyaránt kihangsúlyozzák luxus kompakt SUV merész kifinomultságát.

 

 

A frissített kínálat máris rendelhető Európában.

A legkelendőbb Lexus modellhez, az UX-hoz új külső és belső opciókat jelentettek be, melyek minden eddiginél csábítóbbá teszik a luxus kompakt SUV-t. Egy új külső színárnyalat, fényezett kerékjárati ívek és egy friss, látványos bőrkárpitozás vált elérhetővé, amelyekkel még inkább kiemelkedhet az UX a tömegből. A luxus crossovernek megálmodott, városi feladatokra is kiképzett UX a Lexus legkelendőbb modellje Európában – több mint 50.000 példány kelt el belőle a 2019-es piaci bevezetése óta.

 

 

 

Elegáns és kifinomult
A Sonic szürke fényezést a teljes modellpalettához elérhetővé tette a Lexus. Téveszthetetlenül prémium benyomást kelt ez az új színárnyalat, amely az UX merész formáinak karakterét, valamint meghatározó atletikus és az elegáns vonásait egyaránt ki tudja hangsúlyozni. Az F SPORT és a Luxury változatok esetén ezentúl a kerékjárati ívek is a karosszéria színére lesznek fényezve. Így akár álló helyzetben, akár menet közben csodáljuk meg a luxus kompakt SUV-t, az még elegánsabbnak és még kifinomultabbnak tűnik, miközben az izgalmas, dinamikus vonásait sem rejti el.

Új, lenyűgöző kárpitozás az utastérben
Az UX részletgazdagon kidolgozott utasterében a Lexus híres Takumi mestereinek munkája az új fehér és fekete Tahara bőrüléseken érhető tetten, melyek bronzszínű varrást kaptak, ezzel új szintre emelve a luxust a Comfort és a Sport felszereltségek esetén.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER