Címkék: Lexus UX Sport

2020. december 04. péntek, 15:44

 

Hamarosan érkezik a fiatalabb városi autósokat megcélzó, stílusos Lexus UX Sport crossover, amely a japán luxusautógyártó legkelendőbb modellje, az UX sláger SUV legújabb változata.

 

 

 A merész formavilágú és versenyképes árú autó 18 colos fekete könnyűfém tárcsákkal, sötétített Bi-LED fényszórókkal és teljesen fekete hűtőráccsal készül. A luxusmárka díjnyertes Kyushu üzemében, Takumi mesterek felügyelete alatt gyártott UX Sport utasterét különleges Fekete Tahara kárpitozás díszíti.

A fiatalabb városi autósok igényeit szem előtt tartva alkották meg a Lexus dizájnerei az UX Sport dinamikus megjelenését. Az UX tavalyi bevezetése óta ez az első új modellváltozat, és az UX Sport kivitel ugyanazt a hangulatot hordozza, mint az RX luxus-crossover és az NX közepes méretű crossoverek sikeres Sport változatai.

 

 

 

Crossover atlétikus kiállással
Az UX Sport arra született, hogy látványosan kitűnjön a városi utcák forgatagából, ezért összesen nyolcféle mutatós fényezés irányítja a figyelmet az autó merészen megformált karosszériájára. A dizájn szembetűnő eleme a teljesen fekete Lexus hűtőrács, amit sötétített Bi-LED fényszórók kereteznek. A különleges crossover-formavilágot 18 colos fekete vagy 17 colos sötétszürke könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé, és a karakteres összképet fekete külső tükörburkolatok és tetősínek egészítik ki. Az UX modell belépő szintű változatára épített új UX Sport bőséges felszereltséget és egyedi dizájn-elemeket kínál – vagyis ez a sportos crossover kifejezetten vonzó áron vásárolható meg.

Fekete tahara kárpit
Ez az UX első olyan kivitele, amelynek utasterét teljes egészében Tahara kárpittal burkolják; a stílusos kárpitozáshoz a vásárlók szürke és kék betéteket is kérhetnek. A bőr megfizethetőbb alternatívájaként kínált, Takumi mesterek által varrott fekete Tahara kárpit környezetkímélőbb gyártási folyamattal készül, és bár alapanyaga nem állati eredetű, mégis a bőr látványát és tartósságát adja.

A világ legfejlettebb öntöltő hibrid elektromos hajtása és benzines meghajtás is elérhető
Az UX 250h Sport változat negyedik generációs öntöltő hibrid hajtáslánca tökéletesen hangolja össze a 2,0 literes benzinmotor és az elektromotor(ok) erejét, így az autó zökkenőmentesen és lendületesen gyorsít. Bizonyos piacokon a vásárlók a dinamikus UX 200 Sport kivitelt is megrendelhetik, amit egy ultra-hatékony 2,0 literes benzinmotor hajt.

 

 

 

Intuitív technológia
Az UX Sport olyan intuitív Lexus technológiákat kínál, mint a középkonzolba épített érintőpados vezérlés, vagy az okostelefonok csatlakoztatását szolgáló Apple CarPlay® és Android Auto® rendszerek. A Lexus Link segítségével a vezető kényelmesen megtervezheti utazásait, pontosan ütemezheti a szervizlátogatásokat, sőt vezetési stílusát is ellenőrizheti. Ráadásul az utasok minden UX Sport változatban számíthatnak a legmodernebb Lexus Safety System + csomag védelmére, ami opcióként akár holttérfigyelővel vagy hátsó keresztirányú forgalomfelügyelettel is kiegészíthető.

“Bemutatása óta az UX európai értékesítése elérte a 35.000 darabot, most pedig azokat a fiatalabb vevőket célozzuk meg, akik első Lexusuk megvásárlására készülnek. Biztos vagyok benne, hogy ezek az emberek a sikeres RX Sport és NX Sport mellett a stílusos UX Sport változatot is vonzónak találják majd.” – fogalmaz Pascal Ruch, a Lexus európai vezetője az új UX Sport kapcsán.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER